ragam iqbal....

Iqbal..... terasa cepat masa berlalu.. pejam celik.. pejam celik... umur iqbal dah menginjak 11/2 thn... cepat kan....

mulut pun dah pandai bercakap sikit2... dah pandai merajuk... dah pandai mengacom 'adu'... ada2 saja perangai dia yg boleh buat kami semua gelak... dia ni agak lincah berbanding abang... berani.... segalanya la....


Nampaknya abang da ada pesaing yg hebat.. sampai ja rumah ada saja cita berkenaan adik.....

Aiman makin membesar...

Aiman dah mula petah bercakap.. mcm2 ragam dan kenakalan... mulut pulak ntah ikut sapa ntah pot pet pot pet... ada ja benda yang nk dicakapkn... sampai penat nk menjawab.... 

Kalau dulu aku just pasang rory the racing car dan cite yg seangkatan dengannya.. sekarang dah pandai nk tengok ultraman katanya citer ni baru best mama... ada lawan2... ha sudah kalo budak laki tu... x ajaq pun pandai minta sendiri... yg geramnya habis citer kt tv... start la buat aksi ngan adik plak... 

Nk dijadikan cite... semalam punya la buat aksi ultaman.. lompat sana... lompat sini... last2 terbalik... benjol kepala... biru gak la...besar telor ayam... hahahaha.. menangis bagai nk rak... 1 tmn dengar..

bila dh ok ...insaf kejap dok kata... tu la lain kali dengar ckp mama.. baru mama syg... jgn lompat2 nti sakit.... (hahhahaa... mcm2 tau2 ja apa aku nk kta).. kdg2 hilang jgak kesabaran melayan karenah dia...

p/s : teruja pula tengok perkembangan ank2 membesar... :)

konon nk test power..... hehehe

25 perkataanSpeedtest

semekar artie: BIO ASLI

http://www.bio-asli.com/bioasli/bioasli.asp?id=greenmummy

jiwa kacau

x terungkap dgn kata2. hanya bermain diminda, ayat2 yg blh mencelarukan minda....

sepi....
kosong....
sedih....
kecewa...

semuanya bercampur baur... erti kata sebenar mmg jiwa kacau la... moga perasaan sebegini x kan lama dan akan hilang dibawa angin lalu...
apa yg terjadi?????
biarlah rahsia....

Moga hati dan diri ini tabah mengharungi segala dugaan dan rintangan dariNYA....

1st time nie



buat pertama kali... ada juga blog sendiri.Tgk blog kengkawan buat aku pun teruja tuk memiliki blog sendiri.at last ada jgak blog sendiri... hehehehehe... for the 1st ni ni antara wajah2 kesayangan hamba....

GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE