Ist day Iqbal ditinggalkan di kampung

Semalam balik kampung hantar anak2  untuk ditinggalkan disana selama 1 week... uuhhh lama tu... mesti rindu giler lepas ni...

Pagi sabtu bermulalah journey kitaorg 3 beranak.mama + Aiman + Iqbal.Drive dari sp ke alor setar je tapi ya Allah terasa jauh gila... bila sampai kg je aku ni dh flat x larat sungguh.... letih yang teramat... x pernah terasa sebelum ni sampaikan nak makan tengahari pun dh x dak selera... asik nak tido ja... tapi memandangkan ada 2 baby lg kt dalam terpaksa la jamah juga nasi walaupun sedikit... 

Pg tadi (ahad) bertolak dari As ke SP... almaklumlah km belah utara ni keja hari ahad... so niat d hati nk direct ke opis je... tapi bila sampai gurun je... dah rsa terpaksa je meneruskan journey yg x seberapa ni.... letih sgt badan.. last2 pusing keta blk rmh dulu... kita zzzz kejap... rehatkan bdn... nasib baik la opis ni best lewat sikit pun ok mmg lewat gila dh pun. 



Baru tadi tepon tanya kabar Iqbal just dok tanya2 mama mana ni... tok dok pujuk la bgtau mama p keja... adik dok ngan tok kena dengar ckp tok... :) sedihkan ... x pernah tinggal iqbal sebelum ni.. tapi kali ni mmg mama memang terpaksa...

Luv u Iqbal + Aiman... 












No comments:

Post a Comment

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE