Marathon kenduri

Sempena cuti sekolah ni ramai yg amik kesempatan untuk kenduri... Last week berkesempatan untuk menghadiri majlis2 ni walaupun x sekuat mna...

Hari Pertama & kedua kenduri alhamdulillah still kuat & masih bwa bekal air mineral ( sbb air ais x boleh mnum, kalau mnum jugak pasti sakit perut). sabtu pagi ok lg kenduri rumah mk sedara (kenduri doa selamat).lepas mkn blh la geledah dapur cari air msk ( terlupa bwa air mineral), then tengahari pergi kenduri kawen kawan pulak (time ni pun terlupa bwa air mineral)... tp sbb dahaga sgt dn bila tgk air dia x la berais sgt so aku pun mnum la skit... seteguk dua ja... hope mlm ni ok... :)


Malam menjelang ja mula la terasa perut memulas2... mcm contraction nk bersalin pun ada.... ntah mcm mna mk mertua syorkan sapu myk angin gamat... so letak la skit.... lepas tu arghh lega la skit... tapi 2-3 jam lpas tu mula pulak sakitnya. Lastly smpai ke pg la dok asik sapu myk kt perut... iskh lain kali mmg x nak la mnum air berais lg... mrh sguh baby mama ye.... sori ye bb.. lain kali mama hati2 :)


P/S : ntah kenapa la pregnant kali i x blh nk mnum air ais ngan mkn pedas2 :(

No comments:

Post a Comment

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE