Dah Dapat Pengganti Baru

Assalamualaikum...

Setelah menunggu selama 3 bulan akhirnya semalam pihak Wescourt telefon nak hantar katil baru menggantikan katil yang patah dulu.Entry yg lepas REFER SNI.

Punyalah lama menunggu sampai nk bertanduk rasanya.Ini yang 1st & last rasanya beli kat situ.Servis yang maha lembab. Pastu pakai tak sampai sebulan dah patah,then nak ganti baru 3 bulan baru dapat Dah berpuluh kali follow up ngan pihak Wescourt. Bukan dorang yang col maklum kita. Kita pula yang kena selalu col tanya status. 

Yang geramnya bila tepon tak berapa nak layan. Ke kedai pun sma. Boleh di jawabnya kena cakap dengan salesman yg jual hari tu. Yang lagi geramnya salesman tu dah transfer ke tempat lain. Dorang still cakap kami tak boleh buat apa2 hanya dia (salesman tu ja yg boleh ambil tindakan).

Lastly kebetulan masa ke kedai dia tu ada manager dia. Boleh pulak bukak report untuk aduan kami ni.Kalau staff lain cakap tak tau ja.Tension!



**** DAPAT BERAYA DENGAN HATI YG AMAN LEPAS NI ada kena mengena ka katil baru ngan raya :) **** 

27 comments:

  1. betullah tu..hari tu saya pi sana pun dia wat dek saja..takdak kesedaran sivik dan bisnes la pekerja weskot tu..huhu..apa2pun..selamat beraya dengan katil baru..hehe

    ReplyDelete
  2. kadang-kadang kaki tangan diorg yang sambil lewa..apa lah diorg ni..

    ReplyDelete
  3. kak syiela ugut ja nk mengadu kat pihak atasan
    buat kecoh2 skit
    baru ada akai!

    ReplyDelete
  4. @Teacher Basariah

    betulkan.. kita pula terpinga2 kt situ..

    ReplyDelete
  5. abah : mmg lewa sgt2

    Cik Ca'ah : en. hubby la kecoh2 kt sna depa tak kisah pun.. heran!

    ReplyDelete
  6. @Tukang Karut

    ha tu yg bengang sgt.. ank tido pun dh ke bwh.. dok gagah guna jugak yg tu dh x dak katil lain

    ReplyDelete
  7. lepas ni bole la tdo dgn nyenyak. hakss

    ReplyDelete
  8. Camne jual brg baru dah blh patah2 atau rosak nie?nak ganti blk bukan main lama nak dpt....

    ReplyDelete
  9. seronok lah raya ni..dpt katil baru..tp bui musykil gak..apa kaitan katil baru dgn hari raya..hihihi

    ReplyDelete
  10. @i am S!L4H..

    mmg nyenyak betul.. pg td jenuh nk kejutkan dorang bangun

    ReplyDelete
  11. kak nurul : tu yg bengang .. time kita nk beli promote bukan main

    Bui : hehehhe.. padahal ktil tgal kt rumah ye.. kami ank beranak blk kg :)

    ReplyDelete
  12. services dye x baru ek..he
    wah,tido lena la dgn katil baru..wee;p

    ReplyDelete
  13. bukan nye x baru..x bagus..silap pulak..haha

    ReplyDelete
  14. lain kali jgn beli dekat situ dah
    servis diorang xbagus la kan

    ReplyDelete
  15. huhu..sabo jelah..klu abah saya,confirm dah salesman wescourt tu kene ngn ayat pedas abah sy...hahaha...

    ReplyDelete
  16. dpt katil baru ye.. kih kih kih.. jgn patah lg pas ni..

    ReplyDelete
  17. hamboi syok nye kak! katil baru jeles2..hehe..
    tdo lena la yea....

    ReplyDelete
  18. Laaaa...3 bulan, lamanya...Apapun, heppi raya yer coz dapat katil baru....lepas ni tdor lena dibuai mimpi indah.....

    ReplyDelete
  19. Lamanye 3 bln baru dpt..
    Bad Service betullah..

    ReplyDelete
  20. uish..mmg jenuh menuggu tu..kena buat2 cakap nk report ke tribunal tuntutan pengguna kot huhu

    tp takpe la,dh dpt pengganti..raya katil baru hehe

    ReplyDelete
  21. tahniah bakal dpt bby twin... penting tu, katil yg selesa tuk preggy mum kan...

    ReplyDelete
  22. waahhh twins baby!! sabar yer, 3bulan menunggu,huhu

    ReplyDelete
  23. sampai patah katil??HEBAAATTT!!hahaha :D

    ReplyDelete
  24. Boleh la tido dengan nyenyak lepas ni.

    Salam eidul fitri sheila. semoga bergembira di hari lebaran dan jaga diri ya :-)

    ReplyDelete
  25. sllu cam tulah
    depa xmau layan
    ni cukup bertuah lah si manager tu nak folow up..kalo stgh mgr tu haram nak layan

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE