Alhamdulillah...rezeki berganda ganda

Assalamualaikum


Semalam syiela dan kawan opis ke rumah terbuka.Wah meriahnya majlis.Banyak betul makanan.Memang makan sampai kenyang la.Tak sedar masa berlalu.sampai kat opis je masing-masing kejut sebab tengok keta bos elok je parking kat bawah. Alamak bos dah masuk la.

Bila nak melangkah masuk opis je tengok jam dah pukul 3.30pm.Alamak lagi la kecut.hehehhe... sebab syiela kat tingkat atas terus je berdesup ke atas.hahahahha.

Tapi lepas tu nak kena ngadap ada cek supplier yang nak kena sign.. iskh... risau gak ni.. kang rimau mengaum camne nak buat.

Bila ke bawah je nak jumpa bos tetiba dia cakap lapar la.kita order pizza nak.. hish bikin suspen je ingat nak perli kami tadi.Then tetiba je mmg dia order pizza untuk kami makan beramai2. Walau dah kenyang tapi bab makan boleh aje masuk lagi... nak2 sup dia.syiela paling sukalah.. :)

** thanks bos :)

19 comments:

  1. NIce artikel, post more... I like this blog

    ReplyDelete
  2. baik nya hati bos..untunglah syiela asyik makan free..hehe *_*

    ReplyDelete
  3. - hehehe...seb baik mood boss ok kan...

    ReplyDelete
  4. wah2 syoknye.. bos belanje.. nk ckit pizza :P hehehe

    ReplyDelete
  5. best jugak klu sekali sekala bos belanja...

    ReplyDelete
  6. Bestnay mamam .. mamam banyak cikit syiela ..ade kembar lam perut tu hihi :) Chak!

    ReplyDelete
  7. wah berganda-ganda kenyang..baiknya bos :)

    ReplyDelete
  8. aku dah terlampoau banyak sangat terlebih makan dah ni...

    ReplyDelete
  9. wah..mcm ni syila kenalah keje kuat sbb dpt boss ok mcm tu....tul tak??

    ReplyDelete
  10. rezeki jgn ditolak..bestnyer la bila mkn free...semua rasa lalu aje dia tekak kan hehe

    ReplyDelete
  11. assalam syiela..wah bestnya makan2 begini..he2x..memang murah rezeki syiela..cantik header baru ni..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE