Nak cakap dengan siapa ni

Assalamualaikum

Satu hari keadaan di office syiela

A: Helo! Account Department please
B : Nak cakap dengan sapa ye

A : Itu Ella ada
B : Oh.. dia masuk lewat skit..after lunch you call balik

A : ok takpa.. takpa...tanya sikit a.. Ella dengan Ila tu sama ka?
B : Ya sama.. kami kat office panggil Ila

A : thanks ha... itu kasi i cakap dengan itu syiela
B : itu orang yang sama jugak la

A : oh yaka tak pa la kalau camtu kasi i cakap dengan wati
B : aiiyo! itu orang yang sama jugak la

A : oh ya ka.. sori.. sori.. itu lain orang account department punya.. itu Ros ada
B : itu pun orang yang sama.. kenapa you asingkan2 nama dia... letak fone sambil geleng2 kepala...

*** agak2 korang apa nama penuh syiela ;)


         


15 comments:

  1. "banyaknya nama dia....nama penuh ros syahilawati..hahaha..belasah jer.."

    ReplyDelete
  2. agak2 nama penuh Syiela iailah Rosyielawati kot..

    ReplyDelete
  3. assalam syiela..he2x..nama syiela Rossyielawati kot?.. :)

    ReplyDelete
  4. uik panjang btul nama dia tu.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. Setuju ngn komen2 atas, Rosyielawati kan?

    My Latest Entry: Jom Karaoke untuk Belajar.

    ReplyDelete
  6. itu..boleh cakap sama binti?budak akaun jugak!!kahkahkah

    #best kak..sama bes macam makan durian!! :D

    ReplyDelete
  7. Agak nak betullah semua...

    *** Yang sebenarnya Rosilawati

    Syiela ~ arwah kakak yang panggil... sebab tu kekalkan nama syiela kat blog

    Ila ~ panggilan di opis

    Watie ~ panggilan kat kampung

    Ros ~ ntah le kdg2 tersesat gak org panggil Ros ni

    ReplyDelete
  8. dah agak nama hang rosilawati hahaha kehkehkehhh kan dah kena layan org tu plak hehehe

    ReplyDelete
  9. Nursyilawati binti endut betol kan?

    ReplyDelete
  10. dah bagi jawapan dah ingat x bagi lagi... ekekekekek..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE