Kembali untuk berblogging

Assalamualaikum

Lama tak menjenguk dah bersawang nampaknya.otak pun beku dari mana nak bermula cerita.jari makin mengeras, nak menaip pun terkial-kial.Hehehehe tunggu ye nanti syiela update tentang twins.Sibuk sangat.Thanks semua buat kawan2 yang wish hari tu.

Tak sangka my twins keluar terlalu cepat sebulan awal dari jangkaan.so my twins under prem.Banyak dugaan yang terpaksa di lalui menyebabkan syiela tak berpeluang nak berblogging.Harap semua dapat bersabar(macam la ramai yang menunggu).

Dengan kelahiran twin ni juga.kami(syiela dan hubby) makin kuat dalam mengharungi cabaran hidup.Moga kami terus tabah mengharungi segala dugaan yang mendatang... Sekali lagi terima kasih atas ucap selamat dari kawan2 semua.

8 comments:

  1. as salam Syiela,semoga sihat ya....x sabar rasanya kak Nurul nak tgk gambar si twin tu......

    ReplyDelete
  2. salam syiela.. syukur & tahniah dapat baby kembar !!..rindu sgt mama kat syiela..jgn lupa upload pic.baby twin nanti ya..

    ReplyDelete
  3. wahhh..akhirnya...dah berbloging balik..sunyi jer blog ni bila masuk...ni dah ada twins ni..silap2 haribulan..berserawang lagi laaaaa....tapi kan..best jugak kalau cerita pasal twins tu....kan...

    ReplyDelete
  4. samalah kita syiela....tenggelamnyer yang lama...kena carik mood untuk berblogging semula

    ReplyDelete
  5. hehe..blog bui ubah rupa jer,orgnya tetap sama..*_*

    tahniah syiela..tak sabar nak tengok twins comel lote..

    nnt update gmbr yer

    ReplyDelete
  6. tumpang tulis di sini..http://effa-k-poh.blogspot.com/2011/12/pasti-andalah-bloggers-yang-direview.html#links

    ReplyDelete
  7. masa dlm pantang kena jaga diri bebaik kan

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE