Assalamualaikum

setelah agak lama menyepikan diri.Akhirnya kini ku kembali... ceh.. :)

sebenarnya sejak dua menjak ni memang kalut sikit.Ayah syiela admit ward dekat  hospital Sultanah Bahiyah kat Alor Setar sebab di serang asthma yang teruk.jadi kami anak2 bergilir menjaga si ayah yang sakit ni.
 Sebelah siangnya syiela dan kak syiela bergilir menunggu.Belah malam abang syiela yang  temankan.Syiela berulang dari sungai petani ke alor setar hari hari.Dable H tinggal kat rumah pengasuh.Bila time petang syiela pun kembali ke Sungai Petani. Begitulah rutin harian.

Alhamdulillah hubby banyak membantu di saat2 tu. Thanks sangat2.Bila ayah dah discharge syiela pulak start demam dan batuk2.Lepas tu berjangkit pulak dengan Dable H.Aduss mula la tak lena tido.

Sekarang ni Dable kena flu pulak.Ades..lagi la tak dapat nak lelap malam..

*** thanks pada kawan2 yang sudi jengah sepanjang ketiadaan tuan rumah :) ***

 

7 comments:

  1. banyaknya ujian... sabar dan bertabahlah ye...

    ReplyDelete
  2. Banyakkan rehat,mungkin terlalu letih.

    ReplyDelete
  3. TAKPER SYIELA,NNT KALAU KEADAAN DH TENANG BOLEHLAH SYIELA AKTIF MCM DULU..

    TAKE CARE YER..ANAK2 JUGAK

    ReplyDelete
  4. mudah-mudahan dipermudahkan urusan kak syiela.. sabar ya.. :)

    ReplyDelete
  5. itulah dia pengorbanan seorang anak, ibu & juga isteri...strong woman to be born!

    ReplyDelete
  6. takpe syiela... semua yg berlaku pasti ada hikmahnya kan.

    bila anak2 tak sihat baru2 ni pun izan rasa tak larat sgt. alhamdulillah skrg ni semuanya dah kembali normal termasuklah diri sendiri.

    moga dable H cepat2 sembuh ye.

    ReplyDelete
  7. assalam syiela..semuga ayah syiela dah bertambah sihat skrg ni..amin..juga buat dable H..semuga flu dah ok..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE