Gelagat Si Kembar

Assalamualaikum

Setelah lama menyepikan Dable H.Kini mereka kembali.. kekekekeke badjet retis jap.
masing masing nak capai kamera

tengah berbisik apa la tu.Hazim kusyuk je dengar

kami menangis bersama

kami juga tidur bersama

kami berebut bersama

hahaha.. hazim pandang haziq cam cari gaduh je

 















Bila haziq tido saya tolong mama mengemas rak pinggan.. hebat tak saya?




Alhamdulillah Dable tengah sihat sekarang.Makin aktif pula sejak menjengah 7 bulan ni.Hehehehe Dorang ni suka sangat makan bubur nasi carrot :)

Kalau shopping kat Trudy & Teddy kopak la abah...

26 comments:

  1. masyaAllah comelnye dioarg ni tido ..tergolek dua2 atas tilam..cute sgt.. bilalah aunty nak gi visit dable H ni.. nanit raya balik kedah aunty nak visit lah.. :)

    ReplyDelete
  2. alololo.... dabel H ni muka sama sangat! auntie langsung takleh bezakan mana satu haziq..mana satu hazim...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum syiela,

    Comelnya....tu lah yang dikatakan kembar sampai menangis pun sama2 kan he.he.he....

    ReplyDelete
  4. atototot...
    kalau da nges sama tu payah tak
    nak handle?haha

    ReplyDelete
  5. alahai sweetnya twin nie.. geram tengok !

    akak, nie asal sg. petani yee ? kita satu tempat laa akak.. hehe boleh laa nak eratkan silaturrahim pasnie.. hehe, ^_^

    ReplyDelete
  6. Syiela boleh bezakan ke? Kakak tengok betul-betul seiras... besok besar mesti kawan-kawan kena mainkan silap mata mereka berdua nie...

    ReplyDelete
  7. hehe, cumilnya budk ni, cubit pipi jugk la st g ni.. hihi

    ReplyDelete
  8. suka tengok gambar menangis sama2 tu..
    sah la time tu keadaan gamat semacam ..kan??heheheh

    ReplyDelete
  9. Syiela, yati x dapat comment kat shout box la. :( why?

    ReplyDelete
  10. wahh comelnyer kembar awak...tringin nak kembar jugak..:)

    ReplyDelete
  11. bestnya..syiela ada ank kembar ekk..mesti seronokkan..

    **teringin nk jumpa dgn anak kembar syiela...

    ReplyDelete
  12. comelnyaaaaa geram tengok ! haha

    ReplyDelete
  13. hehehhe.. comel sangat! :)

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  15. alahai cutenya..teringin plak nak anak kembar..hehe..tapi mesti jenuh gak nak jaga ni kan?

    ReplyDelete
  16. KALAU DH PANDAI JALAN NI MESTI SERONOK TENGOK GELAGAT DIA ORG..LAGI2 KALAU DIPAKAIKAN BAJU YANG SAMA..

    ReplyDelete
  17. nanti dah besar semua pun nak sama...

    ReplyDelete
  18. comelnyaaaa

    nak anak laki pulak lah!

    hihihi

    ReplyDelete
  19. laa dekat laa macam tuh akak, saya area taman ria jaa.. hehe ! ada jodoh nie, satu hari nanti boleh jumpa.. :)

    ReplyDelete
  20. untung akak ada org tolong time kat dapur

    ReplyDelete
  21. comelnya twin ni...gerammmm tengok...

    Dah pandai tolong mama ya....

    ReplyDelete
  22. bertuah Syiela dapat dabel kan?
    mungkin banyak dugaan tetapi kemanisan mengatasi segala-galanya..

    harap membesar dengan sihat dan menjadi anak yg soleh.. amin

    ReplyDelete
  23. ler..syiela ada ank kembar ker..mesti best kan walaupun dlm kepenatan..comelnya..geram tengok..best la ada kawan berdua..seronok diorang main-main..betul2 seiras la..camne syiela blh bezakan kembar ni.

    ReplyDelete
  24. hahaha... apa2 pun semuanya lakukan bersamakan si Double H nie,seronok dpt anak twin...

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE