Hari Keluarga

Assalamualaikum

Ni event semalam sebenarnya tapi memandangkan semalam 'mood swing' entah kenapa tetiba moody je.Ada bara dalam hati.Terasa nak marah orang sesangat (Korang pernah jadi cam ni tak).Baik berdiam dirikan.So hari ni dah ceria balik.

Alhamdulillah Aiman dapat dua hadiah saguhati...hehehehe kemain gembira dia



korang buat la ye saya nak makan
Last last mak bapak yang pulun
hehehehe mama kusyuk
Iqbal pun sibuk bantu sama
Abah fokus menggunting
Ni lah hasilnya.. kami dah malas nak penuhkan.. hahahahha

dah main benda lain dah budak2 ni

kita senaman pulak
abah menyelamatkan balingan bola dari Aiman
Aiman buat elok2 tau
Abah try baling ni pulak
Aiman menang acara ni
Bergambar dgn hamper
Hasilnya.. cantik2 belaka
teruja budak2 ni.. tak sabar nak ambil hadiah
menang acara abah dan anak
acara persendirian
spec ni pun dapat tau.. cikgu bagi sorang satu

 
 Anak anak ok je.. mak bapak yang over.. hahahhaha.. sekali sekala cam ni memang best dan happening sangat... tapi yang tak bestnya bila time hadiah ada jugak parents yang tak sabar2 nak hadiah siap suh anak pergi amik sendiri lagi.Padahal cikgu belum umumkan lagi.Hai la macam2 peel orangkan











18 comments:

  1. Kakak dapat bayangkan Syiela yg terjerit-jerit lebih mak-ayah bukan budak-budak... Nasiblah abah pandai ikut rentak Aiman itu yg menang. Tahniah..

    Kakak suka tengok gelagat anak-anak bersukan Syiela:)

    ReplyDelete
  2. seronok,kan...menambah kemesraan dan mengeratkan silaturahim..
    salam kenal...

    ReplyDelete
  3. tahniah..wah..dapat hadiah..tuu..bestnyer

    ReplyDelete
  4. best nye xtvt gathering camni kan :)

    ReplyDelete
  5. saguhati pun takpe sbb anak2 still hepi janji nmpk cam hadiah kan!..

    ReplyDelete
  6. Sesekali beriadah dan bersosial begini, bagus jugak kan..

    ReplyDelete
  7. kat tadika ke ni..mak ayah seronok, ank2 lagi la seronok..bagus juga ada aktiviti camni..si twin mesti kena tinggal ni..ciannya..hihi..

    ReplyDelete
  8. teringat masa anak2 kecik dulu2..mmg seronok melayan kerenah anak2 besar mcm tuu..

    ReplyDelete
  9. macam mak ayah je yang lebih lebih ni...

    ReplyDelete
  10. ada bara dlm hati?
    fanassss
    sabo ek kak

    ReplyDelete
  11. hihii.. kalu saya pun, sy rasa, sy yg over gak dr anak.. ahhahah

    ReplyDelete
  12. dah lama tak tgk gelagat anak2 bersuka. biasanya mmg mak ayah yg terlebih excited kan... hehe...

    ReplyDelete
  13. wah sonok!
    tahniah dpat hadiah yer.. saguhati pun ok tuh.. besar.. hehehe

    ReplyDelete
  14. Seronoknya hari guru,camne ibu bapa tu x sabar2 nak hadiah lebih plk dr anak.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE