Karnival Buku Hasani

Assalamualaikum

Sempena cuti sekolah ni Hasani mengadakan promosi pertengahan tahun.Memang berbaloi baloi tau.Tanpa membuang masa saya menerjah ke sana.Ye la kalau baru2 ni banyak pilihan sikit.Kalau lambat selalunya memang akan tinggal saki baki je.

Promosi yang amat  berbaloi untuk kita sebagai pembeli.Diskaun sehingga 30% Ai bukan staff Hasani ye.Pomote bagai pulak ye.

Banyak buku latihan buat Aiman dan Iqbal yang sempat syiela capai.Buku cerita pun.Kalau yang last year punya @ lama sikit dorang lelong RM1 dan RM2 je. So itu yang di rembatnya.Tengok semuanya menawan lagi.Lain la kalau warna kertas pun dah bertukar kelabu.Itu memang pandang je la. Syiela takdak la rembat sampai tak ingat dunia.Tapi yang pasti sepanjang cuti sekolah ni Aiman dan Iqbal memang ada lahitan untuk di buat.Hehehehe dorang pun amatlah seronok dapat buku baru :)

Ini antara yang sempat di rembat.Bab novel tu sempat jugak menyelit kat situ.Diskaun 30% tu untuk novel.Sangat la best! hehehehehe. Lain 2 buku antara 10-25%. Yang bestnya berbelanja kat Hasani ni time biasa pun ada diskaun 10% (Bukan ahli) Kalau ahli (20% kalau tak salah la, ai bukan ahli)

So sesapa yang ada anak2 masih belajar dan berada di belah kedah ni jom terjah ke Hasani.Memang berbaloi duit kita membeli kat sini.

Nanti update bab Terlerai kasih pulak.kita tengok best ke tak :).

*** En. Abah kena bertungkus lumus mengasuh Dable H.Mama nak layan novel ngeeeee.

50 comments:

  1. Tempat Book Store terdekat dgn rumah kakak ada dua dan keduanya kakak ada kad ahli sebab anak dah besar boleh katakan setiap bulan mesti kena beli syiela... kalau dapat 20% macam tempat syeila tu best boleh beli banyak sikit.

    ReplyDelete
  2. @Kakzakie

    memang berbaloi kak hehehehe.. time karnival ni 25% (kalau tak salah saya la)

    ReplyDelete
  3. auww...rs nk jerit tgok novel tuh...ms PBKL aritu x smpat nk rembat

    fira baru abes baca novel rehan makhtar ni kt blog dia...best!!

    nt update terlerai kasih ehh....teruja nih ;)

    ReplyDelete
  4. kurang rajin lagi la nak baca buku.. hehehe

    ReplyDelete
  5. @kasihkuabadihahaha saya pun amat teruja baru baca setengah siap berderai air mata ni :)

    ReplyDelete
  6. @gnesop.comsop minat lama datang kembali.. mulanya nak beli buku latihan anak2 konon

    ReplyDelete
  7. rajin tul hang bc novel eh
    aku ms x kawin rajin lah nk bc2 novel sbb sensorg kan
    bila dah kwin ni aku bernovel ngan suami ngan anak2 je lah

    ReplyDelete
  8. Wah... kalo lah kedai tu dekat, kita pun nak memborong juga :)

    ReplyDelete
  9. tulah slelalu nak beli buku pun nak cari time ada sale bukan beli baju je!

    ReplyDelete
  10. Since dah kawin ni..jarang dah baca Novel...

    ReplyDelete
  11. bila baca novel nie jadi ketagih.....hhehehehehe,

    ReplyDelete
  12. Kakain pun suka baca,bila dh baca tak boleh nk stop pulak tuu...

    ReplyDelete
  13. anak2 akak kalau ada pesta buku confirm tergedik2 nk pergi......

    ReplyDelete
  14. SUKA NOVEL JUGA KER...SAMALAH KITA...SAYA ADA STOK BARU ...
    TGG ENTRY NOVEL....DAH NAK HBS BACA KER

    ReplyDelete
  15. baru kini mula berjinak2 nk baca novel..tp bila start tak mau berhenti..itu yg ssh tu..hihi..

    teringin nk baca novel seindah sakura mesti best dr cite kt tv skrg kan..

    ReplyDelete
  16. memang berbaloikan kalau beli time offer gini...
    opssss....tentu tengah layan novel ya dik..selamat membaca..

    ReplyDelete
  17. salam syiela..ehem..respect kat syiela..sempat jugak dlm sibuk2 tu rembat satu novel..hikk2x..

    ReplyDelete
  18. ada gak dpt pamplet gtau offer ni.. mmg murah kan :-)

    ReplyDelete
  19. wahh 30% ke...akak tlg belikan novel utk saya :P

    ReplyDelete
  20. huwaaa..tebal nye novel tu...
    lame dah tak layan novel tebal cmtu..hihi

    ReplyDelete
  21. sy ni bukan la malas nak baca buku, tp xde minat nak baca buku ade tulis byk2 ni.. kalo guku byk gmbr2 tu takpe// hehe

    ReplyDelete
  22. da lamer tak layan novel....



    =___= teruklah abahnyer kne jage....haha

    ReplyDelete
  23. lama dah x baca buku last baca buku masa nak exam hari tu je huhu

    ReplyDelete
  24. lama dah x baca buku last baca buku masa nak exam hari tu je huhu

    ReplyDelete
  25. eh3..suke bca novel ek?
    hehe...
    sy pun slalu terjah hasani..
    sbb kt umah yg tu pg dekat..hehe

    ReplyDelete
  26. lama tak layan novel...huhu...

    hai dear, tengs drop by my blog n following mine, dtg sini nak follow balik...nice blog!!

    ReplyDelete
  27. @ainnorainibetulkan.sampaikan kdg2 mcm nak dok kat alam lain punya la tak nak org ganggu

    ReplyDelete
  28. @jemarisuria'a kan rasanya novel lg best kot

    ReplyDelete
  29. @Phatbuku tuk exam akak pun mls nk bca :)

    ReplyDelete
  30. @KorNbuku anak saya bykla yg bergambar :)

    ReplyDelete
  31. hasani? mcm nama kolej plak hehee :)

    ReplyDelete
  32. Ada masa ke Syiela nak baca novel tu,lupa plk Double H bapanya tlg jagakan....

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE