Permata Hati kami

Assalamualaikum



Kejap je dah Empat orang.hehehehe tutup kilang Ops!


*** Intai2 la blog Kontest GA kat sebelah tu.. nak ajak saya join pun boleh.Suka aje!

49 comments:

  1. Tak mahu tutup-tutup kilang. Kalau production melebihi boleh kasi kakak sini... kakak nak lelaki Syiela...

    ReplyDelete
  2. tutup kilang? selagi boleh beroperasi teruskanlh...hoho...comelnya ank2 kak syiela

    ReplyDelete
  3. ha xpelah sekali beranak kuo 2
    sng byk lah..hahahahaha
    tutup kilang?leh caya ke ni hehehehehe

    ReplyDelete
  4. uzmy : thanks

    Kakzakie : kalau overload pun tetap diterima kot :)

    oda : nanti muatan lebih :)

    el : hahahaha caya caya

    ReplyDelete
  5. geramnya tengok..empat org muka hampir nak sama jer..

    ReplyDelete
  6. wah sumer hero?
    sop 2 org hero pun dah pening.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Nak tutup kilang dah ke?? Production utk baby girl lum ada sbg koleksi nih..camno??

    ReplyDelete
  8. akk x mo lh off..rezeki tuhan nk bg tau..nnti kite saing eh next year..

    ReplyDelete
  9. wajar dahhh ..
    kualiti dik bukan kuantiti ! .. ;))

    ReplyDelete
  10. mana gegirl nye kak?dah tutup kedai ke kaa?

    ReplyDelete
  11. yang bawah tu twins ke??comey...semua
    hero??

    ReplyDelete
  12. alahai comel2nya...

    Opssss nak tutup kilang????? boleh caya ke???? hehehe...muda lagi tu...

    ReplyDelete
  13. Baguslah,zaman ni tak mcm dulu, boleh sampai berbelas org anak.

    ReplyDelete
  14. wah meriah nye...suka tengok telatah anak2 time baby...

    ReplyDelete
  15. hero belaka ye..hehe..takkan tak girl srg lagi kot...yg baju pink dgn biru tu mcm rapat ye..

    ReplyDelete
  16. dh nk ttup kilang ker kak?
    tgu la kuo gegurl dulu

    ReplyDelete
  17. "kilang" sy dh bankrupt hehe

    ReplyDelete
  18. comel² belaka.. geram tgk si tecik² tu..

    ReplyDelete
  19. ada 4 hero yg comey...mmg meriah..
    kakain ada 4 heroin...

    ReplyDelete
  20. Semuanya boy ke? hehehehe...cepat betul tutup kilang...

    ReplyDelete
  21. congratyess syiela, dh 4 tuh.. pipie ni bilalah nk dpt adik ni

    ReplyDelete
  22. ramainya anak syiela... umur syiela berapa? saya baru 2 orang.. tapi dah dpt sepasang :D

    ReplyDelete
  23. ni 2 pasang kembar ke kak syiela? :)

    ReplyDelete
  24. syiela... saya tua setahun dari kamu... anak baru dua... kena kejar ni....

    ReplyDelete
  25. haha comel2 belaka....baru 4 kak...boleh lagi tu hehehe... :)

    ReplyDelete
  26. kunjung balas...
    Baby tu kembar ek??? comel.

    ReplyDelete
  27. Salam Syiela.
    Comelnya hero2 Syiela ni.

    ReplyDelete
  28. x kan lesen operasi kilang dah luput kot? hehehe XD

    ReplyDelete
  29. wahh comel2 belaka sume kak syila :)

    ReplyDelete
  30. HERO MALAYA SEMUANYA..KALAU DH BESAR2 NNT MESTI SERONOK TENGOK DIA ORG..NNT KAN SYIELA,MASING2 BAWAK GELFREN DTG RUMAH..CONFEM MERIAH..HAHAHA

    ReplyDelete
  31. comel semua..semuanya boy ke?

    ReplyDelete
  32. tambah puteri dulu sorng dula lagi, baru tutup kilang...hehe

    ReplyDelete
  33. salam syiela...Alhamdullilah,ada gak rezeki 4 org cahayamata.K.atie ni sepasang jer..tp k.atie bersyukur snn ada gak zuriat dr org yg xder tu kan.

    ReplyDelete
  34. Comel2 semua,awalnya nak tutup kilang x tunggu gegirl ke Syiela?

    ReplyDelete
  35. comelnya...msti seronok main2 ngn diorg...=)

    ReplyDelete
  36. wah ade 4 hero!..bodyguard ibu,,kene lengapan team futsal ni paling uang heheh

    ReplyDelete
  37. samalah kita syeila... kalau ada rezki nak dpt bby girl plak lepas ni. manalah tau kan.

    kami dah ada 4 hero + 1 lagi coming soon ni...

    ReplyDelete
  38. syiela..ok lagi..jgn tutup dulu..ha2x..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE