Dapat Header Dari Sharina

Assalamualaikum

Gembira di hati tidak terkata.Hati ni buka FB dapat header dari Sharina. Ada juga rakan2 blogger yang perasan perubahan ni.Korang Perasan tak.Cer tengok kat atas tu.Nak buat sendiri memang la tak mampu nak buat.Syiela suka sangat la header baru ni.



Jom ke sana tengok blog dia yang cute tu >_<

Thanks ye Sha sudi buatkan tuk akak.Tak terluah dengan kata2...



22 comments:

  1. yeay!sy salah sorang yang perasan..hukhuk..ngee

    ReplyDelete
  2. cantik la header awak tu...simple tp menarik..

    ReplyDelete
  3. Seronok dgr org dpt header free ;) kena tukar background pula bg matching dgn header ;) pandai2 je kan suruh org tukar :)

    ReplyDelete
  4. sama2 kak..hehe...tapi kena pergi tmplate designer try hilangkan background pd header tu..sha iklas nak tolong :D

    ReplyDelete
  5. @Ummi Iman ya btul tu kak..kena tukarkan background..hehe

    ReplyDelete
  6. best tu bila ada org bg header yg cantik kat kita :-)

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat header baru....cantik.

    ReplyDelete
  8. wahh dah ada header yang comel :)

    ReplyDelete
  9. mmg comel..ssuai dgn tema blog sis yg bkeluarga hehe :)

    ReplyDelete
  10. comel ler... x tau bila leh nak buatheader baru tgh fikir2 ni

    ReplyDelete
  11. cantik tapi sapa nak tolong sy melainkan kena buat sndri.. Huhu

    ReplyDelete
  12. Kakak memang perasan dah Syiela. Gambar syiela pun dah ganti dgn dua doodle budak cute.

    ReplyDelete
  13. ehem pandai sharina ni kan..cantik & suci je wajah blog syiela ni !!..

    ReplyDelete
  14. WOW..MMG CANTIK..BUI SUKA TENGOK TULISAN TU..COMEL SGT..^_^

    ReplyDelete
  15. WOW..MMG CANTIK..BUI SUKA TENGOK TULISAN TU..COMEL SGT..^_^

    ReplyDelete
  16. Pandaikan diorang nie edit2 dan buat header....

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE