Usaha untuk mendapatkan zuriat

Assalamualaikum

Saya tertarik dengan entri dari Ummu Muhammad dan kredit juga untuk Ummi Tasneem (artikel asal) berkenaan dengan usaha untuk mendapatkan zuriat.Tips serta perkongsian yang menarik untuk saya kongsikan bersama rakan blogger yang lain yang masih berusaha untuk mendapatkan zuriat.InsyaAllah dengan perkongsian ini dapat membantu mereka mereka yang di luar sana untuk mendapatkan zuriat.


Ini adalah entrynya.

semalam, saya sempat menonton al-kuliyyah di tv3..membicarakan mengenai topik keluarga bahagia..
ustaz yang menjadi panel jemputan-yang saya tak ingat namanya ada memberi petua kepada pasangan-pasangan yang masih belum dikurniakan rezeki untuk beroleh zuriat...

1. Suami isteri ambil kurma segenggam sorang. kurma dikisar bersama susu kambing..masing-masing pakat minum air tadi sama banyak..buat sekali je seumur hidup.
2. Minum susu kambing, makan kurma 7 biji setiap hari.
3. Amalkan membaca surah maryam ayat 1-12 setiap hari.
.

InsyaAllah...
ustaz tu tambah lagi, susu kambing ni jin tak minum..jadi kalau yang sukar mengandung tu disebabkan gangguan jin dalam rahim..(macam jin saja tak nak bagi dia ada anak kot..)..insyallah petua ni mujarab..

Jadi bagi semua kawan kawan yang masih berusaha dan mencari serta mencuba petua petua.Mari kita cuba kaedah ini.InsyaAllah berjaya dengan izin Allah. 
 Baik hati tak.mai tolong saya SINI  dan SINI. TERIMA KASIH ye sudi BAIK HATI kat sini


32 comments:

  1. entry yg sangat2 bagus utk pasangan yg sedang berusaha utk dapatkan zuriat...

    ReplyDelete
  2. ada gak baca kat blog ummu muhammad..

    tips yg bagus utk mereka yg ingin dptkn zuriat..

    ReplyDelete
  3. bagus ni berguna pd yg masih belum ada anak..

    ReplyDelete
  4. Baguskan tips untuk yg nakkan zuriat...

    ReplyDelete
  5. perkongsian yg amat brguna kpd pasangan yg lama menanti.....

    ReplyDelete
  6. nah gak dgr psl susu kambing ni one of nak get peknen...kita ikhtiar kan...serah pdNYA
    gud tips ni
    leh aku sebarkan pd rkn yg lain

    ReplyDelete
  7. bagusnya..insyallah kalo shida ade msalh ni kelak ..blh la amalkn dgn psgan..tq sis :)

    ReplyDelete
  8. mama pun dgr pasal ni ari tu....tp bab nk cr susu kambing tu payah skit..
    kalo guna susu hiGot tu agak2 bule ke ek..huhu

    ReplyDelete
  9. baik petua ni bagi sape yg tgh usaha tu nk tambah zuriat...

    ReplyDelete
  10. petua yang bagus ni..1time dgor.tp x pena minum pn susu kambing tue..pe rsa nye iyer ???!!

    ReplyDelete
  11. perkongsian yg sgt2 bagus ni.. tq syiela

    ReplyDelete
  12. Moga siapa yg berhajat boleh mencuba cara ini.

    Betul memang jin tak minum susu kambing..

    ReplyDelete
  13. sangat bagus tips nih dear.. thanks~

    ReplyDelete
  14. petua yg bagus untuk pasangan yg lama menanti..

    ReplyDelete
  15. kredit to ummi tasneem yag tuliskan tips ni kat entry die..kite copy paste je kak syiela ;)

    ReplyDelete
  16. tips yg baik tuk suami isteri..yg blum khwn jgn buat tau !! heheh

    ReplyDelete
  17. mmg kena pada masanya baca entry ni...insyallah mujarab...tq

    ReplyDelete
  18. Tips yang berguna dan boleh diamalkan kepada sesiapa yang ingin mendapatkan zuriat.

    ReplyDelete
  19. tips yg bagus ni...
    salam kenal & i follow... :)

    ReplyDelete
  20. bagus nh utk pasangan menantikn zuriat :)

    ReplyDelete
  21. mudahan tip ni dapat membantu pasangan yg nak dapatkan anak

    ReplyDelete
  22. Bagus perkongsian Ini, moga2 berkat usaha, Doa Dan tawakal ini Akan dipermudahkan Dan domakbulkn allah

    ReplyDelete
  23. susah jugak ni sbb js tak minum plak susu kambing...huhu

    ReplyDelete
  24. yang penting, kena pada Masanya, dan rezeki yang diberikanNYA...

    ReplyDelete
  25. entry yang menarik dan sangat bagus,.. bagus untuk bahan renungan...

    ReplyDelete
  26. ehem..sgt sesuai utk pasangan yg ingin mendapatkan zuriat.. :)

    ReplyDelete
  27. sape2 yg dah kawen dan yg tgh berusaha nak dapatkan zuriat tu, boleh lah cuba.. ya, usaha tgga kejayaan.. hehe.. mcm saya belum kawen... xleh nak cuba lagik.. =P

    ReplyDelete
  28. salam..
    saya mtk izin utk share ye.
    tima kasih.

    ReplyDelete
  29. Tima kasih Syiela share tips2 nie,memang berguna bg insan2 yg sukar utk mendapatkan zuriat.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE