Wajah Baru/Alhamdulillah Rezeki..rezeki

Assalamualaikum

Selepas dapat header dari sha semalam.Syiela dengan penuh semangat wajanya telah mengedit sana,mengklik sini.Tut2.. aih dah berubah semua.Omak apa ai buat ni.Rupanya tertukar blogskin.So habis semua hilang.Jadi nanti la ai cantikkan semula. Kalau korang semua semak kepala tengok blog bersepan ni maap le ye.. Abaikan kejap. Hahahaha tuan blog pemalas + buta IT sama.

Sebenarnya nak tunjukkan ni kat semua hehehhe. Ni jira depan rumah kasi.Sampai je kat rumah semalam sibuk je Aiman bgtau.Sempat ambil gambar pun dah tinggal sikit.Sedap ooo ^______^

 Buah dokong kat bawah ni kawan en.somi dari Baling kasi.Tapi sebab bebudak ni batuk.Kami bedak (agih) kat semua jiran-jiran).
Dan juga ada buah durian tapi tak sempat ambik gambar.Budak berdua tu kecoh nak makan tak menyempat.Haish.Alhamdulillah tu rezeki kami tuk semalam.

*** Sudi2 la bagi idea tuk mencantikkan lagi blog ni ye >_<

33 comments:

  1. weeee...blog ni nampak lain dh..hihi..
    nak durian sket kakak.. :p

    ReplyDelete
  2. takde sepah pun....ok aje...sedapnya pic pertama tu..yummy2..

    ReplyDelete
  3. heheh..selamat mengedit semula...
    baik jiran tu yer..rezeki

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah... murah rezeki... sedap tu :-)

    ReplyDelete
  5. assalam syiela..cantik baju baru blog ni..ehem mama pun buta IT..hikk2x..untung ada jiran & kwn2 yang baik hati..

    ReplyDelete
  6. rasanya tulisan tu boleh tak tukar tak perlu italic sbb akak js ni tak brapa nk blh baca...muahhhmuahhh..

    maklumlah dh berusia...hehe

    ReplyDelete
  7. berseri2 wajah baru yee..kakain punya ni bila nk tuka caler..

    buah langsat tu kann..peberet tuu...

    ReplyDelete
  8. Eh... dah ada buah dokong ye Syiela. Tempat kakak tak nampak lagilah. Kakak suka dokong nie..

    ReplyDelete
  9. Patutlah nampak lain dah...
    cantik wajah baru ni.. :)

    ReplyDelete
  10. kena tacap lagi blog hang ni
    cam mendung jek...hahahahaha

    tang doyan tu xleh tahan..mn nak carik doyan ni..doyan oh doyan hehe

    ReplyDelete
  11. sedapnya apam dan dokung tu..ita pun tak reti juga blog-blog ne..izan mama mia yg tolong buatkan...

    ReplyDelete
  12. terkezut ckj kak... ingt slh masuk blog huhu..

    alhamdulillah murah rezeki akak.. >_<

    ReplyDelete
  13. comey doh ni blog berwajah baru..tu apam ke..?

    ReplyDelete
  14. Wahhh pandainya Syiela edit blog...cantik.Dokong tu fav sis.

    ReplyDelete
  15. patut nampak lain..
    better than before.. pendapat sopla.. hehehe

    ReplyDelete
  16. cantik ^__^
    ALhamdulillah dengan rezeki yang diperolehi..

    ReplyDelete
  17. cantik rumah baru Syiela...
    Akak tak tahu bila nak tukar kaler..teringin tapi tak brapa reti....

    ReplyDelete
  18. bila pndang sekali xperasan, pndang 2x baru perasan dh bertukar la blog :D

    ReplyDelete
  19. lama juga car buah dokong ni... kat mana da jual ye

    ReplyDelete
  20. sedapnye buah dokong!
    singgah n follow.boleh jenguk blogshop sy kalau nk beli barang murah2.skarang tgh promosi english cotton :)

    ReplyDelete
  21. teringin pulak nak buah dokong tu.mana nak cari ni?

    ReplyDelete
  22. comel header ^__^
    wahh sedapnya buah dokong tu..manis je kan.

    ReplyDelete
  23. wah2..cantik2 blog :D
    erm..sedapnya buah dokong..fav tu..

    ReplyDelete
  24. ALHAMDULILLAH..REZEKI WAJIBLAH JGN DITOLAKKAN..^_^

    ReplyDelete
  25. salam kenal aja yach buat kawan semua :)

    ReplyDelete
  26. Cantik header baru tu,alhamdulillah murah rezeki....

    ReplyDelete
  27. wah dah berubah... hampir tak kenal dah tadi.. hahah

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE