Alhamdulillah Selesai Sudah

Assalamualaikum

Semalam balik dari kerja bergegas ke Mall.Nak tukar baju kembar tu.Sampai je kat bahagian baju tu amoi hari tu dah siap senyum2 sambil tanya kenapa.Aku cakap la nak tukar baju, nak ambil size yang lebih besar.Kemudian aku kalut cari resit ke sana ke mari.Tetiba je amoi cakap takpe kak saya ingat kakak sorang je yg beli dua pasang sama size lain semua ambil satu satu.Alhamdulillah dipermudahkan urusan.

Orang kat mall tu punya la ramai ya Allah.Sesak sungguh sesak.Peluh ketiak bagai walau dalam aircond.Dapat je menyusup keluar dari situ lega ya amat.

Cerita ke dua pula.Syukur alhamdulillah bertambah ahli keluarga sebanyak 2 orang.Anak sedara baru.hehhehe tak sabar nak tengok.Yang sebelah syiela boy dan sebelah En.Ad girl.Bestkan bau baby ni.Nampaknya bertambah la sampul raya tahun ni :)

*** korang dah siap belum persiapan raya.Aku cuma ada sikit2 je lagi. 



19 comments:

  1. saya pun tak buat apa2 persiapan lagi, ingatnya nak pulun weekend ni mengemas rumah :)

    ReplyDelete
  2. nak beli baju raya je ni...yang lain beres!

    ReplyDelete
  3. nasib ja dia ngt akak ada anak kembar..special lor..heheh

    ReplyDelete
  4. hmmm..nasib baik jurujual tu ingat kan..senang kerja..Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  5. hoho... nasib baik budak tu ingat...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dapat tukar..
    akak pun cuma baru beli baju melau unk anak2 je.
    yang lain belum lagi

    ReplyDelete
  7. assalam syiela..ehem syukur dpt tukar baju dable H..untung kan dia ingat lagi syiela..tahniah tambah lagi ank buah..persiapan mama biasa2 je..hu2x..raya berdua dgn en.papa je..

    ReplyDelete
  8. kak fieda dh settle dh bahagian anak2..bahagian sendiri jer belum agi..

    ReplyDelete
  9. bestnye dia dapat anak sedara baru :D tahniah

    ReplyDelete
  10. Tu baru kembar lelaki...kalau kembar perempuan bukan tu aje...hair band la, hair clip la,bracelet la...huhuhu...apa2 pun semuannya demi anak2. Allah bagi rezeki pun tak rugi kalau spend sikit utk anak2 kan...

    ReplyDelete
  11. naseb baik leh tukar dgn mudah :)

    persiapan raya..ada lg 50 peratus...kuih pun tak tunjuk lg ni....

    ReplyDelete
  12. nasib baik amoi tu ingat sis lagi...hehe...

    ReplyDelete
  13. Nasib amboi tu ada ;) seronok dpt anak buah... mmg bertambah lah angpau
    Persiapan simple2 je..

    ReplyDelete
  14. wani dh settle awal ramadhan lagi...klu nk kuar time skang ni xsanggup la nk sesak2 hihi

    ReplyDelete
  15. biskut raya da setle. baju raya bru kalut cari smlm. haha. raya kt mne thun ni kak? ^^ meh dtg rumah taw..

    ReplyDelete
  16. Nasib baik amoi tu x cerewet,boleh terus tukar je.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE