Cuti Raya Satu Minggu YEay!!!

Assalamualaikum

Entry kali ni saja je nak share dengan uoll semua.Bos dah istiharkan cuti raya selama seminggu dari 19gb - 25 hb.Jadi secara rasminya kami satu opis akan bercuti start dari 17hb (jumaat) kami kan kat kedah so memang cuti awallah ye dan 26hb start keja.Alhamdulillah lega.. dapat la meronggeng sakan( raya habis-habisan)

Dan bertambah gembira bila da pengumuman bonus raya.hehehhe ikut gomen juga walau kami ni swasta.Tak kisah la bos janji ada.Tersenyum lebar yang amat ni.. thanks ya bos..


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


Dum dam dum dam bunyi mercun kemeriahan raya mulai terasa. Sana sini orang mula membuat persiapan (termasuk la aku).Tapi aku baru je sikit-sikit.

Cuti seminggu memang kami kat kampung la.Kebetulan yang teramat indah bilanya kampungku dan En. Ad agak dekat jadinya kami beraya atas jalan raya jela.Kejap kat sna kejap kat sini.Tiada istilah berebut balik kampung


Ada juga terbaca yang si Ally Iskandar bercuti 1 minggu (eh sama la kita no) setelah 10 tahun tak bercuti time raya ( ini tak sama, aku  tiap2 tahun cuti hehehe)

*** story sikit korang cuti  brapa lama dan beraya kat mana

37 comments:

  1. bestnye cuti sampai seminggu...cakap pasal cuti raya saya jadi sakit hati..huuuuuuuu

    ReplyDelete
  2. saya cuti pilih sendiri nak berapa hari. haha

    ReplyDelete
  3. Kegembiraan berganda. Seronoknya. :)

    ReplyDelete
  4. samalah... hubby sy pun cuti smeinggu gak.. mula2 balik chemor dulu pastu baru parit buntar :-)

    ReplyDelete
  5. Bestnya tak perlu apply cuti dpt cuti dr company :) dapat bonus lg.. Maunya tak gembira. Saya jauh.. tapi tetap bahagi sama rata :)

    ReplyDelete
  6. Cuti seminggu jugak...sekejap jer nk sampai kepenghujung ramadhan...

    ReplyDelete
  7. Kakak tiap tahun ke kampung abang dulu sebab keluarga abang sikit kesian. Keluarga kakak ramai sebab kebanyakan dah tak ada mertua so balik kg kakak...

    Biasa hari raya kedua kakak dah balik kg kakak..

    ReplyDelete
  8. kita sama tang beraya kesana sini..sbb kg hb dekat jer ngan kg sendiri..

    ReplyDelete
  9. sis sy cuti lg lme . da start cuti da skrng. :)
    27hb baru start keje . lme tak cuti :P

    ReplyDelete
  10. best la depa...sy raya ketika kena kerja dah

    ReplyDelete
  11. Amboi kak,raya kemain la nnt,cuti seminggu tu! Boleh la round2 kedah p collect duit raya. kihkih :D

    ReplyDelete
  12. bestnye dpt cuti pjg...js jugak kena potong cuti..muah3
    mmg raya sakan la syiela kan...^^

    ReplyDelete
  13. sama la kita..kat kedah jugak ni :)

    ReplyDelete
  14. cuti sekolah memang seminggu,tapi tak boleh beraya sakan sebab anak kak ada yg ambil PMR thn ini n ada yg masuk U. Jadi byk persiapan kena buat lepas raya!

    ReplyDelete
  15. bestnyer cuti panjang..leh puas berjalan. :)

    ReplyDelete
  16. husbenr aya ketiga dah balik sini. kerja. huhuhu...

    ReplyDelete
  17. KPM bagi cuti awal...suka!...meriah raya cuti seminggu..balik keja 4hri,cuti lagi,napa xcuti je 2minggu.kan BEST.hehehe

    http://www.ecadwinkyasha.com/2012/08/kpm-bagi-cuti-raya.html

    ReplyDelete
  18. wahh bestlah...takyah nk apply cuti tahunan lg kan...huhu jeles2...

    ReplyDelete
  19. bestnya..tp raya tahun ni xmeraih :(

    ReplyDelete
  20. Salam Syiela...bestnya bercuti sakan la ya.Dpt cuti lama..pastu dpt bonus lagi..

    Rezeki tu.Alhamdulilah

    ReplyDelete
  21. beshnya! ada binus lg..yui pon tnggu pngumuman dari company..moga ada bnus gak =)

    ReplyDelete
  22. bestnye nak cuti raya.. dni raya duk ngan asben je uwaaaaaaaaaaaaaaaaa:'(

    ReplyDelete
  23. kita geng kak cuti sama hihihi....sepanjang kawin xder nk berebutnya sbb kg wani dgn husband dekat jer hikhikhik

    ReplyDelete
  24. lupa plak nk gtau rumah wani dekat anak bukit jer...raya ni mai la umah eheeee

    ReplyDelete
  25. 1 mgu raya sakan le...saya raya kat kl thn ni..huhuu

    ReplyDelete
  26. bestnya cuti lama ... saya cuti dalam seminggu lebih je :( saya beraya kat ganu.. ganu kiter tu, negeri ustaz azhar idrus. hehe

    ReplyDelete
  27. waaa..cuti seminggu..meriah la rya taun ni yer hehehe...!!!!!!

    ReplyDelete
  28. kak fieda sentiasa cuti..hihi

    ReplyDelete
  29. bestnya..bolih raya sakan..senangkan kg dekat2 je..ank mama tahun raya kat t`ganu seminggu..sedeyyy tau syiela..meh raya kat rumah mama..

    ReplyDelete
  30. hehe. xyah gaduh2 nk blik kg sape dlu kan kak. raya sakan la tahun ni. hehe ^^

    ReplyDelete
  31. Kak Nurul pun cuti seminggu jgk...

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE