Kad Raya dari Rakan Blogger

Assalamualaikum

Alhamdulillah saya dapat kad raya dari rakan-rakan blogger.Kad pertama yang saya terima adalah dari Pn Shiela.Dititipkan juga pesanan sempena Ramadhan ni






Kemudian sampai pula kad raya dari Wanieys aka Ibu Qalief.Warna hijau juga.. Cantik ! Comel je Doodle tu


Semalam dapat pula dari http://babyaimacomel.blogspot.com. Cute je Mickey tu :)


Dan baru je kejap tadi. Baru dapat dari Shida.Masih panas lagi ni.Baru keluar dari sampul ni.Kreatif!Cantik sangat.. 


Dan semuanya selamat tergantung kat partition opis.. nak letak kat rumah kang habis lunyai dek budak berdua besar tu :)


Terima kasih semua ye. Amat menghargai tanda ingatan  kalian ni. Pada rakan rakan yang belum mengenali mereka jom la tambah kenalan.

Moga raya kali ni lebih bermakna buat kita semua dan lebih meriah dari tahun2 sebelumnya.

Tak lupa juga nak ucap terima kasih yang teramat sangat buat Kak Fieda atas segala tips, petua dan tunjuk ajar serta header percuma walau baru dan lama

*** bagi mereka yang memuji header baru ni sangat cantik.Thanks ye bukan aku buat sendiri tapi dari hasil tangan salah sorang rakan blog. nak buat sendiri memang hampeh. Dah tu bila orang kasi tak menyempat nak pasang. hehehhe.... nak tau sapa ala yang komen terperah santan tu hehehhe... jangan marah ye tuannye kang cepat tua :)

20 comments:

  1. bestnye kite jugak takde kad raya...^^

    ReplyDelete
  2. tengah tggu kad raya dari blogger jugak ni :)

    ReplyDelete
  3. kak syiela raye nanti tepek gamba 4 boboy tu tau..macm mane agaknye jage 4 boboy..yg due nipun aduhhhhh mak dgn paknye :P

    ReplyDelete
  4. wah dah rasa mood raya dah bila dah gantung kad raya tu kan kak.. :)

    ReplyDelete
  5. mee pon baru je dapat yg kak shida punya .. hehe . tomeii ... byk nyee kad raya dpt ...

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat kad raya...dh lama pencen hantar / terima kad raya ni...salam aidilfitri =_=

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. wah... bestnya dah banyak dah kad dia..seronok!

    ReplyDelete
  8. sedang menanti kad raya jugak ni.. tp awk la best byk dpt kad raya

    ReplyDelete
  9. banyaknyee dpt kad raya dikk
    salam lebaran juga dari akk ;)

    ReplyDelete
  10. cantik banner tu alang2 buat meh la masuk ayampenyek.blogspot.com/2012/08/fb-cover-photo-raya-contest.html

    ReplyDelete
  11. wah..bestnya dapat banyak kad raya...hehehe

    ReplyDelete
  12. mmg seronok dapat kad raya kan.

    ReplyDelete
  13. Tahun depan nk buat camni gak lah...leh eratkan lg silaturrahim kan....

    ReplyDelete
  14. waaa.. meriahnyer!!!!
    kite langsung non ado kad raya gitu.. huhu

    ReplyDelete
  15. wah..bestnyer dapat gantung kat office..kak fieda takdok office..gantung dlm almari jer la..

    sape la yg terperah santan tu ye...hihi

    ReplyDelete
  16. Memang cantik header sempena hari raya nie.
    Byk dah Syiela dpt kad.

    ReplyDelete
  17. lega dah smpai kad raya shida..wahh byknye kad raya akak hehee ^_^

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE