Tema Raya 2012

Assalamualaikum

Setelah puas berbincang akhirnya kami memilih warna hijau turqoise sebagai warna tema kami tahun ni.Bila di letak kat badan anak2 memang sangat cantik.hehehehe budak2 pakai kaler apa nampak cute tapi bila letak kat mak bapaknya huhuhu... biarlah rahsia kekkeke ( budget korang takleh nak agak la kekeke)


Tengok Scha dengan Awal.. ok je dengan dorang... muahahaha dorang pakai apa pun compom amat cantik ye.Alhamdulillah baju kembaq dan abang2nya juga dah siap.Lega.Cuma tinggal nak pakai je .Tak sabar pula  nak pakaikan baju melayu buat si kembar.

Untuk pengetahuan Uoll semua saya sekarang dah berada di kampung.Jadi seperti sedia maklum.Lambat la sikit nak menjejak kawan-kawan je.Sebabnya si kembar ni tak nak berenggang langsung dengan saya.Hari ni tak tau camner keadaannya pula.Hari ni kami semua nak buat ketupat palas.Nampak gayanya macam saya ni penonton setia je (bukan macam lagilah mmg pun).

Serunding ayam dh siap buat semalam ( bukan saya yang buatkan my SIL) yang bersusah payah :).. oklah sapa-sapa dok area kedah silalah datang beraya ye .Sedap tau keetupat palas ni.Santan fresh amik dari pokok kelapa :) kekekke kasi korang lebih teringin.

** Pelan-pelan saya akan menjejaki kawan2 ye :)

10 comments:

  1. wah..cantik jugak kaler hijau ni kan..

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitrah.. Maaf Zahir dan batin.. =)

    ReplyDelete
  3. salam aidil fitri buat syiela & family..bestnya ada kg utk beraya..ehem..mama takde tema baju raya pun..raya kali ini sepi tanpa ank mama yg beraya seminggu di besut..hu2x.. sayang dr mama buat syiela..

    ReplyDelete
  4. wah.. ketupat palas... ckj tak makan lagi untuk raya ni.. huhu.. nk...

    ReplyDelete
  5. tahun ni saya masak lauk pagi raya. masak dgn anak2. adehhh...

    ReplyDelete
  6. Cantik juga warna ni... nak tgk gambar ;) baru tau part mana yg tak sesuai ya tu hehe

    ReplyDelete
  7. ketupat palas guna santan segar mmg sedap hihi

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE