1st Mini GA : Nak Frame Cantik Tak

Assalamualaikum

Semalam lepas makan Yee Mee saya ternampak satu frame ni. Menggoda jiwa saya.Ini je yang saya mampu beri buat rakan-rakan yang rajin berkunjung ke teratak kecil saya ni. 



Nilah framenya.Kat tepi tu ada batu warna warni lagi. Ok senang je. Cuma komen kat sini Sebelum jam 12 malam ni dan saya akan keluarkan senarainya 26 hb ni dan 27hb saya akan umumkan siapa yang bertuah tu. Tak pasti samada saya akan buat cabutan atau picit mr random. Semuanya bergantung kepada mood si kembar dan bilangan penyertaan :)


*** Terima kasih atas sokongan kawan-kawan selama ni.Hari ni saya bawa Dable H ke hospital untuk check up biasa ^_^

17 comments:

  1. ooo komen jeke.. tayah buat entry ek hehee.. aah memang cantik frame tu..saper la yang bertuah tu kan ehhe

    ReplyDelete
  2. keyrah nak Frame nie, . .heee ;)

    ReplyDelete
  3. cumel jer...simple, eh boleh ke sy dpt hehehehe

    ReplyDelete
  4. Wah cantiknya frame..
    Di alam maya nie kita saling memerlukan, saling bertukar pendapat dan berkongsi segalanya..

    semoga semula urusan awak lancar hari nie..bebaik dalam perjalanan tu.

    ReplyDelete
  5. wah...best gak kalau dapat ni..saya nak boleh...hihihi.komen dh :)

    ReplyDelete
  6. WAH.. MENARIKNYA FRAME NI.. NAKKK.. HEHE..
    dari blog NUR

    ReplyDelete
  7. akakpun suka bebebo ngan frame yang kadang2 buat suami akak rasa membazir.. padahal kan kalau dah comeltu mesti kita teringin nak beli...

    ReplyDelete
  8. Nak jugakkkkk sempat lagi ke join...cantik frame...tue..

    ReplyDelete
  9. yala comey ha ada permata warna warni tu :)

    ReplyDelete
  10. adehhh... rugi tak join sebab kebetulan memang tengah cari frame pun.

    ReplyDelete
  11. cantik frame tu...owh ga ni ptt wani telepas :)

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE