4 Tahun Kini Dia Dah Pandai Menulis

Assalamualaikum

Iqbal kini dah menghampiri 4 tahun. bulan sebelas ni genap la umo dia 4 tahun. Pandai sungguh dah bercakap, berdalih, buat lawak.

Dan paling mama terharu bila baru ni Iqbal menulis dengan jayanya A-Z dan 1-10. sebelum ni memang dia tak pernah menulis langsung di rumah. Bila suruh ada je dia alasan dia nak mengelat.

Rupanya bila di tanya kenapa menulis pula kat rumah, di jawabnya sebab teacher suruh.Oh selama ni teacher dia tak suruh la sebab tu bila kita suruh dia buat dek ja. Sabar je la wahai anak.
Nak juga tempek gambar lama ni.Hehehehe ni dia menyibuk kacau abang Aiman mewarna

20 comments:

  1. k.syiela boys mmg gitukn..klau gurlz ni jenis rajin..sbb tu graf budak pompuan cept meningt tp bile je budk laki da mule matg, die akn potong graf budk pmpuan..mcm kwn tk menonjol pun mase belaja, pegi je mtrik dpt 4 flat sekrg jd doctor..

    p/s: cept motor skill iqbal..nk jd doctor kot ni ;)

    ReplyDelete
  2. budak2 nie kalau kita suruh tak nakkan...

    ReplyDelete
  3. bgus.. ada kemajuan.. moga jd ank yg bijak

    ReplyDelete
  4. biasalah budak2 , semua kata cikgu dia ikut & patuh hehehhe

    ReplyDelete
  5. Tahniah Iqbal..4tahun dah pandai menulis..belajar rajin ye..~

    ReplyDelete
  6. Salam Syiela..biasa la bdk2 apa yg cikgu suruh semua dia nk buat.tahniah..pandainya Iqbal...semoga lps ni belajar mengeja & membaca lak :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...semoga dia menjadi anak yg bijak :)

    ReplyDelete
  8. Kira hendak buat bila ada kerja sekolah dikira baik sangat Syiela sebab usia baru nak 4 tahun Nov ini. Maknanya belum 4 tahun lagi tu. Oklah sangat apa lagi budak lelaki kan...

    ReplyDelete
  9. tu dia..teacher suruh :) be a good boy Iqbal...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...kene rajin practice...

    ReplyDelete
  11. kan, kdg2 nak tergelak budak2 nie...lbh terpengaruh dgn teacher dr ibu sendiri...kdg2 ckp teache lg dia percya

    ReplyDelete
  12. slain jd mama..bole jd cigu jg..kan..

    ReplyDelete
  13. anak2 ni lebih takutkan cikgu daripada kita. adehh...

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah dah boleh menulis,sebaya ngan anak kak Nurul yg kecik tu le dia.

    ReplyDelete
  15. wah pandainya iqbal..tentu syiela bangga dgnnya kan..

    ReplyDelete
  16. hee. budak mmg mudah ikut ckp cekgu dari ckp ibu die. ;)

    ReplyDelete
  17. haha ikut ckp teacher jer...bdk2 slalu mcm tu

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE