Adam Dan Hawa : video paling kontroversi

Assalamualaikum

Jika dulu saya sangkut dengan drama Nur Kasih namun sekarang saya sangkut pulak dengan Drama Adam & Hawa. Sebelum tu tersangkut kat rancangan masakan Masterchef Selebriti .Selalunya saya tengok kat blog Kak Fieda secara online je .Dia akan update setiap episod.Jadinya setiap isnin hingga khamis saya memang akan ke sana.

Tadi saya terbaca pasal Video paling Kontroversi ni kat Denaihati. Memang penuh kontroversi tak caya cer tengok video lagu Muara Hati  ni yang asalnya di nyanyikan oleh Siti Nurhaliza  dan Hafiz.

Rasanya drama ni meletop sebab heronya kot si Aaron Aziz yang menjadi jejaka idaman malaya. Ye ke idaman Malaya muahahaha... akak suka je kat am ni juga dekat Cik Ted 




Bukan senang nak buat video camni kan. Macam-macam la kan.Apa pandangan kawan-kawan pula.

39 comments:

  1. tak leh tgk video nie, tp memg layan tiap2 mlm adam hawa nie..

    ReplyDelete
  2. best ke cite ni kak? smua org dok ckp.. tgk tkut trsngkut plak adehai.. xjd keje mcm ni hahha

    ReplyDelete
  3. Samalah xleh tgk video tu,huhuhu.....

    ReplyDelete
  4. tenet lembap ni..tak dpt nk tgk lagi video tu..rasanya yg jadi meletup kedebabom drama ni sbb abg am tu la..

    ReplyDelete
  5. baru download adam dan hawa... nanti la tengok...

    ReplyDelete
  6. dasat laa bila biru & pink duet, hikk...

    ReplyDelete
  7. kreatip org yg buar video ni..heee :)

    ReplyDelete
  8. hahahahaha... memang sangat2 kontroversi dan kreatif..hehehe

    ReplyDelete
  9. pasal video tu tak boleh nak komen... tapi lagu dan drama tu mmg best... novel Adam Hawa mmg layan.... thn 2006 novelnya tu...

    ReplyDelete
  10. pasal video tu xde komen... tapi lagu dan drama mmg best... novel tu mmg layan... tahun 2006 novel tu...

    ReplyDelete
  11. serius lawak giler.. terbahak2 jijah tengok..hahaa

    ReplyDelete
  12. cte adam dan hawa dkat mustika HD kan?? untung lah kite tade HD2 .. huk

    ReplyDelete
  13. best yea cerita ni.. nanti try tgok..
    tak sempat tgok tv skrg ni..huhuhu..

    ReplyDelete
  14. ada saje idea dorang ni kan...cuba tengok pa sang style kat you tube yang ala2 gangnam style tu...ada yang work very hard for this kind of video...anyway adam dan hawa memang awesome...huhuhu

    ReplyDelete
  15. skg x dpt nk lyn adm n hawa.. uwaaaaa ketinggalan dahhh isk isk

    ReplyDelete
  16. tak sempat nak tgk lak , nak rush g kem , heheh , kul2 nak gerak , papepun , CP tak pernah tgk lagik adam hawa nih ..

    awak di tag :D

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    taknak join pown takpe tp jemput la view , hehehe !

    ReplyDelete
  17. saya pun dah tersangkut dengan adam hawa ni kak..samalah cam akak, saya pun tengok online je..cik ted memang comey..kalaulah ada yang nak belikan..hehe

    ReplyDelete
  18. hahaha , sy bantai gelak je tengok :D mcm2 la dorang nih .

    ReplyDelete
  19. wat masa skg mmg xtgk lgsg adam hawa..xtau kpe..xrasa nk tgk dr cite nora elena lg hehe..pdhal tgh top cite2 tu kan heheee.. :)

    ReplyDelete
  20. hahahhaha..lawak je..tapi best la polak....betul la kan bukan mudah nak buat video macam ni.....

    ReplyDelete
  21. rata2 org brcerita ttg kehebatan cerita adam n hawa....

    ReplyDelete
  22. Ha ha lawak la plak M tgk video tu..penuh penghayatan lagi...ala gurau2 tak salah kan...

    ReplyDelete
  23. adeh.. haha.. terkejut saya kak t6gk yg itam tu.. haha..

    ReplyDelete
  24. alamak xkuar la pulak video ni...xnampak apa2....
    adam dan hawa best hehe

    ReplyDelete
  25. salam,

    tahniah kerana blog nie dah terpilih dalam segmen terbaru fatinzaini.com

    mohon sokongan dari tuan blog.. :)

    http://www.fatinzaini.com/2012/09/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html

    ReplyDelete
  26. tenet kurg laju... xleh tgk tersekat2..

    ReplyDelete
  27. takleh nak tgk video tu,tp saya mmg suka citer tu,bkn sbb aaron,tp sebab novel dia mmg best..hihi

    ReplyDelete
  28. ahaha..lawaknya.. dia ni mesti peminat tok ti & hafiz . :)

    ReplyDelete
  29. Alah , nape xbole tgok . Tapi aten suka cik ted . Bestnya kalaw dapat satu . Besauu tue . Hehee ^^,

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE