Iklan Dolu-Dolu

Assalamualaikum

Saja nak mengimbau kenangan lalu.Korang pernah tengok tak semua iklan ni.Saya ada juga yang teak pernah tengok.Jom imbau kenangan bersama ^_^


















Iklan mana yang korang rasa paling best ^_^

18 comments:

  1. Susu Dumex tu seangkatan dgn Nespray. Kakak dulu kan gastrik masa kecik kena minum nespray tau syeila..

    ReplyDelete
  2. hehe dah lama bebenor tu kan..kelakar lak tgok iklan dulu2 kan..hehe

    ReplyDelete
  3. saya suka iklan lipton mahmud june tuu...

    ReplyDelete
  4. hehehe klasiknya...teringat dulu2 mak punya majalah wanita..sebesar urtv...kertas pun jenis yg kuningg tu....heheee

    ReplyDelete
  5. tibe2 yui rasa yui tak ingt pon iklan ni..hihi.

    ReplyDelete
  6. susu milkmaid, sebab rasanya sekarang dah tak ada lagi da susu tu.hehehe

    ReplyDelete
  7. pnah tgk iklan2 ni tapi x semua laa, hikk...

    ReplyDelete
  8. hehe..Nostalgia..suka iklan susu cap junjung tu...~

    ReplyDelete
  9. iklan susu cap junjung ni paling femes sekali..hehe mmg nostalgia..

    ReplyDelete
  10. rasa mcm satu pun sy xpnh tgk.. tp ntahla takut sy terlupa..

    ReplyDelete
  11. saya x sure penah tgk r tidak tp suka je ngan jenama dulu2 . ada yg kekal smpai sekarang

    ReplyDelete
  12. Salam syiela.Rasanya ikan tea yg mahmud june tu...gelak dia yg last tu paling best!hikhik

    ReplyDelete
  13. Ingat2 lupalah iklan nie,mungkin dulu kecik2 memang xde selalu tgk tv kot.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE