Mohon Doa Kawan-Kawan

Assalamualaikum

Ketika kawan-kawan membaca entry ni kami bertiga iaitu saya,En.Ad dan Haziq dalam perjalanan ke General Hospital Penang untuk menjalani x-ray dan seterusnya menentukan keadaan dia.Ok saya flashback sedikit kisah Haziq ketika Haziq berusia 38 hari doktor detect yang dia mempunyai masalah jantung.Kemudian di bawa ke Penang untuk menjalani rawatan echo dan di situ kepurusan menunjukkan yang Haziq mengalami masalah jantung berlubang namun keadaannya tidak terlalu serius.Dikatakan Haziq mempunyai lubang di jantung dimana lubangnya hanya sekecil lubang jarum.Namun perlu di beri pemantauan.Lazimnya kes sebegini pesakit akan sembuh dengan sendirinya.

Jadi esok adalah penentuan keadaan sebenar Haziq.Tapi jika tengok keadaan Haziq di rumah dia amat cergas dan tidak pernah kebiruan.Cumanya berat tidak sampai target, Masih berada di garisan putih iaitu kategori kurang zat.

Dan esok juga Dable H akan berpisah buat sementara.Hazim akan di tinggalkan di rumah mak(pengasuh) manakala Haziq akan ke Penang.

Jom layan gambar budak kecik ni kejap ^_^





saya di beri ujian yang amat ringan jika dibandingkan dengan mereka yang lain namun saya dah terasa amat berat, sangat gelisah sepanjang 11 bulan ni.Moga Allah permudahkan segala urusan kami.

*** Terima kasih sudi mendoakan Haziq ye kawan-kawan

32 comments:

  1. Semoga jantung Haziq berada dalam keadaan baik dan tidak perlu dibedah, InsyaAllah.

    ReplyDelete
  2. hope haziq xde pape yg serius kak..huhuhu,tabah ye kak~

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah,dear.. Allah akan memelihara anak2 kita. Jika ada benda yg terjadi pun, anggap la ini ujian dari Allah.. Smoga Haziq akan sihat seperti sediakala. Amin..

    ReplyDelete
  4. sy doakan Haziq kekal sihat dan sembuh dr penyakit itu..bykk2 kan berdoa pd Allah

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan segalanya.. Tabah ye akak...

    ReplyDelete
  6. semuge haziq tkde ape2..nanti balik dgn senyuman hadiah kat azim tau haziq! sayang kembar!

    ReplyDelete
  7. salam akk,dya harap akk tabah mnghadapi ujian ilahi..mngkin de hikmah di sebalik yg berlaku..dya doakan semoga bby boy sihat dn sihat iyer..

    ReplyDelete
  8. didoakan semoga Haziq sihat sentiasa..insyaAllah

    ReplyDelete
  9. yup kita sbg ibu msti akan susah hati bila anak kita sakit x kisah la kecik atau besar. Moga keputusannya nnti menggembirakan..Moga yg baik2 shj buat Haziq.

    ReplyDelete
  10. Semoga Haziq tak pape..kakak saya ada jugak jtg berlubang ni.alhamdulillah,setakat ni tak pape.tp klu still kecik memang perlukan perhatian..smga tabah ye kak :)

    ReplyDelete
  11. sy doakan moga selamat semuanya..insyaAllah moga dgn izin allah xde pe yg berlaku

    ReplyDelete
  12. mg kesihatan nya kembali stabil.....saya juga sedang risaukan benda yg sama tapi lain situasi..

    ReplyDelete
  13. ade jugak sorang sepupu yg cmni tapi alhamdulillah lubang tu tertutup dgn sndiri. moge dipermudah ye. ;)

    ReplyDelete
  14. insyaAllah mudah2han haziq cpt sembuh..moga Allah merahmati dan melindungi syiela sekeluarga.amin..

    ReplyDelete
  15. Allah swt tak bagi ujian diluar kemampuan kite .. jalani dengan tenang yg penting ibadah dan minta pertolongan dr Dia .. semoga takde ape2 yg serious ... :)

    ReplyDelete
  16. odahone doakan Haziq sentiasa sihat & jantungnya kembali normal..insyallah..amin...kuatkan semangat

    ReplyDelete
  17. be strong yer akak...puteri doakan semoga haziq tak apa-apa :)

    ReplyDelete
  18. semoga Haziq tak kena sebarang penyakit teruk-teruk dan stay healthy! :)

    ReplyDelete
  19. Ya Allah.. sabar ye.. saya berdoa agar segala2nya dipermudahkan oleh Dia.. amin...

    ReplyDelete
  20. Saya doakan semoga keputusannya positif...semoga Allah memakbulkan doa kita semua..amin...

    ReplyDelete
  21. moga2 Allah telah beri kesembuhan dan permudahkan segalanya ye syiela...

    ReplyDelete
  22. harap xda pe2.. moga semuanya ok.. mmg susah hati kan kak bila pk ank2 sakit ni...

    ReplyDelete
  23. Ya Allah.. dugaan kan kak.. sy doakan moga semuanya ok... harap2 takda yg serius..

    ReplyDelete
  24. Ya Allah ye ke ni sis? harap takde apa lah...teruskan berdoa ye sis...


    kami di sini pun turut mendoakan kesihatan haziq...

    semoga sis, family dan adik haziq kuat utk harungi ujian ni...

    p/s: haziq comel!!

    ReplyDelete
  25. moga2 semuanya takde ape2 ye..

    ReplyDelete
  26. Semoga jantung Haziq berada dalam keadaan baik dan tidak perlu dibedah ya...Berdoa2lah...Amin...

    ReplyDelete
  27. insyallah kak..semoga Allah mendengarnya..

    ReplyDelete
  28. Geramnya tgk si kembar nie,Insya Allah Haziq baik2.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE