Pertama Kali Kami Ke Pasaraya

Assalamualaikum

Setelah usia mereka menghampiri setahun baru kini kembar menjejakkan kaki ke pasaraya. Kami memilih Giant sebagai destinasi pertama mereka hehhe. Sebabnya kat situ mesra budak2. Ada tempat mainan untuk kanak-kanak. 

Aiman dan Iqbal sibuk bermain kat dalam sangkar mainan manakala si kembar menunggu turn untuk naik mainan berlagu. ala mainan yang bila kita masukkan syiling dia akan goyang dan ada muzik tu. Sebenarnya kalau kat giant sini tak payah letak syiling. Naik je sepuas hati free. so memang ramai la yang mengambil kesempatan termasukla kami. Bila kembar dapat turn ja. kami letak dorang kat dalam tu.Kebetulan yang kosong tu kereta. Ingatkan takut, rupanya dorang sangat seronok naik.hehhehe

Siap pusing2 stereng lagi. Jenuh juga la nak menunggu sementara dorang puas main. Lain kali boleh datang lagi. Tak pula ambil gambar sebabnya leka tengok dorang main dengan sangat gembira sampaikan kami pun ikut tergelak sekali tengok gelagat dorang ni.


*** maaf lambat menjejak rakan-rakan. Saya akan jejak kembali secara perlahan-lahan.Terima kasih ye sudi bertandang sini :)

20 comments:

  1. a'aa kan, dkt giant tu free je, leh ank2 main puas2 :-)

    ReplyDelete
  2. SETUJU PART GIANT MESRA BUDAK TU..^_^

    MAAFLAH BUI DH LAMA X SINGGAH,TGH DEMAM VIRUS M..HEHE

    ReplyDelete
  3. Mesti kembar happy jer kan..seronok tgk anak2 happy kita pun senang hati..Qis sampai skrg masih takut naik mainan keta tu..

    ReplyDelete
  4. Ohh.. baguslah Syiela ada main free ye. Kalau tempat kakak nie memang kena masukkan duit baru dia bergoyang. Sukalah kembar tu ye..

    ReplyDelete
  5. free je ye
    seronok le anak2 main kan

    ReplyDelete
  6. Betul tue...kat giant ada tempat mainan free...tue yg budak2 suka...kikiki

    ReplyDelete
  7. budak2 kalau ada mainan di mall nie mereka sukelah kan .. di tinggalkan pun x kesah ;) nak2 kalau percuma ;))

    ReplyDelete
  8. seronoknya tgk anak2 happy kan..terhibur rasa hati

    ReplyDelete
  9. salam syiela..mesti seronok giler dable H tu kan..depa memang seronok sgt, kita plak yg lenguh kaki nak menunggu..

    ReplyDelete
  10. klau pegi pasaraya, sy suka tgk budak2 naik mainan yg bergerak keliling pasaraya.. aritu tgk dak kecik naik kuda belang, hikk...

    ReplyDelete
  11. anak saya pun suka naik mainan tu tp takut2

    ReplyDelete
  12. mmg la tak larat nak tunggu... selagi depa tak puas mmg takkan turun... budak lain yg menunggu pun sakit hati... hahahah

    ReplyDelete
  13. Kak,tak bawak depa pi Amanjaya Mall ka? Baru bukak tu ;)

    ReplyDelete
  14. kak fieda pun selalu beli brg kat giant jer..

    ReplyDelete
  15. kat giant besar..murah jga lau brg jenama giant hehe..

    ReplyDelete
  16. Mesti seronoklah si kembar tu dpt naik keta dan macam2 lg mainan lain.

    ReplyDelete
  17. a'a giant tmpt mainan free....best la bdk2 tu kan eheee

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE