Mainan Baru Kembar

Assalamualaikum

Baru ni beli main untuk si kembar tapi abang-abangnya pulak yang terlebih over nak-nak si Iqbal. Si Kembar ni pun sangat teruja dengan mainan baru maklumlah lip lap lip lap lampu dia. Siap ada bunyi-bunyi lagi. hehehehe berebut budak berdua tu


tengok tu dorang main

Lastnya Iqbal nangis sebab mainan tu di tawan oleh si kembar. Terpaksa la abahnya pujuk kekekke. Abang dah besar la biar adik pula yang main. 

Esoknya abahnya terpaksa belikan dia lori panjang. Sabar jelah Iqbal ni tau.

36 comments:

  1. ahaks...iqbal masa kecik dulu xdpt kot main, tue yg dia pun nak main jgk tu

    ReplyDelete
  2. alahai...tak nak kongsi dengan kembar le tu..heheh

    ReplyDelete
  3. alolo...cian Iqbal..
    camtu la klu ade adik.kne la beralah..hiks..

    ReplyDelete
  4. Alahai comelnya xD
    bagus juga kalau diajar mengalah dari kecil2 kan? ^^

    ReplyDelete
  5. hihihi..jeles agk ye abg tu..adik je dpt..cian dia :)

    ReplyDelete
  6. teringin la nak jumpe kembar akak ;)

    ReplyDelete
  7. Alalaa , merajuk dengan adek2 plak . comel jea . hehee :)

    ReplyDelete
  8. tq for yr doa & support ye, sgt2 KA hargai saat2 mcm ni

    ReplyDelete
  9. ank sdara sy 2 org tu pun suka berebut mainan, huh...

    ReplyDelete
  10. ehe..jenuh laa nak kena beli sorang satu...ehe

    ReplyDelete
  11. hoho...abg rebut mainan adik yer...

    ReplyDelete
  12. best ada twin...berangan nak jugak....walaupun tau bukan senang nak bela kan kak?

    ReplyDelete
  13. kembar..? bestnya sis...hrp2 suatu ari nnti bila sy dh kawin dpt jugak ank kembar...hehehehe

    ReplyDelete
  14. kesian la haih abg dia..xpe..bg laluan kat adik kembar e~

    ReplyDelete
  15. ololoo sian iqbal.. iqbal pun nk mainan baru kan.. :-)

    ReplyDelete
  16. Hehe...haish..! abang Iqbal nih... Malu kat adik...;)

    ReplyDelete
  17. kalau umur anak2 sebaya je memang masalah kalau pasal mainan,
    mesti ada yg menangis.

    ReplyDelete
  18. syiela, kalau beli mainan kena beli tuk semua anak baru fair... heheh kalau tak memang berebut la...

    ReplyDelete
  19. lepas ni kena beli rata ..baru adil

    ReplyDelete
  20. olo cian iqbal...nak juga main eh

    ReplyDelete
  21. biasa la kak..budak ni beli brg xleh kongsi..nnt brebut..ank de 3 jawabnye mainan ade 3 juga hehee..jenuhhh!

    ReplyDelete
  22. hahahaha..ciannya dia barang mainan kena rampas..

    ReplyDelete
  23. alalaaaaaaa....chomeinyerrr si kembar ni......

    ReplyDelete
  24. alolo..abang plak yg nak menan tu ye.. :)

    ReplyDelete
  25. sernok tgk anak2 main menan ya.. hehe

    ReplyDelete
  26. mcm tu lah anak saya si abg tu...dah besar tapi sibuk berebut mainan ngan adik...huhu...

    ReplyDelete
  27. Seronoknya tgk si kembar main sama2.....

    ReplyDelete
  28. alalaaa..abg kalah ngn adik ye. hehehe. malu la nangis ^^

    ReplyDelete
  29. Mainan baru ni memang budak2 cepat teruja kan ;)

    ReplyDelete
  30. sama la macam Azfar. mainan kakak2 dia pun dia nak. kakak2 dia pun sama jugak. mainan adik pun nak. adehhh...

    ReplyDelete
  31. anak syiela lelaki semua ker..anak2 kalo dpt mainan mesti seronok kan..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE