WW : Berendam

Assalamualaikum



***Selagi tak biru kaki tangan selagi tu berendam... jenuh la wan bayar bil air tiap kali cucu dia balik ^_^

55 comments:

  1. sama laa kejadian kat rumah ayahda kat kg,..kalau anak cucu balik..kena intai...kot depa dok berendam dalam kolah ayaq...jenuh laa depa dok berendam baagai...

    ReplyDelete
  2. huiii...ini mesti kes nak basuh kolah, sekali anak2 berendam dlm tue hihihihi

    ReplyDelete
  3. aduhaiiii sibuk tk ingt UM skarng..cuti 3 bulan..naik2 kene cover balik ;)

    bace ritu ank terune akak berkemas..tapi nk komen tenet slow sgt..kite bace pun rse terharu..mereka da besa kan kak..kejap je..mesti hilang penat jage 4 panglima...ohhh yg due nipun ngkat tangan da kite hehe

    p/s: takpe bil air naik asal cucu balik ;)

    ReplyDelete
  4. brendam budak2 ni...suka main air yer..macam yana la tu..suka main air..sampai kecut tangan

    ReplyDelete
  5. Rumah kampung ada kolah itu yg seronok dijadikan bath up mereka Syiela:)

    ReplyDelete
  6. Amboi bestnya berendam lama2 dlm kolah tu...

    ReplyDelete
  7. amboi berendam sakan dlm kolam tokwan ka hehehehe

    akak nanti drop address akak kt komen wani k

    ReplyDelete
  8. amboiiii..seronoknya dia berendammm...

    ReplyDelete
  9. hahaha seronok!! klau na ae sure na join!! lagi2 mandi hujannnn BEST!

    ReplyDelete
  10. aktiviti kegemaran anak2 akak juga kalau balik kampung... opahpun dah paham bebeno jadinyer dia kasi chanler...

    ReplyDelete
  11. Wahhh happy kemain la dapat berendam :D

    ReplyDelete
  12. amboi...sekali dlm kolam daaa dia berendam..

    ReplyDelete
  13. hehe..budak² memang suka main airkan..macam Qis juga..selagi tak puas selagi tu lah dia nk berendam..

    ReplyDelete
  14. mule2 ade kepale.. lepas tu hilang.. ufairah pon suke sangat berendam..

    ReplyDelete
  15. huhuhu tringat zaman bebudak dlu..ngee~

    ReplyDelete
  16. mcm ayie masa kecik jer tu...keke

    masa tu mmg syok klu dpt masuk dlm kolah main air...terutama masa nk cuci...

    ReplyDelete
  17. amboi ...sejuk ni ..hehehe ..
    pakai tuala sana ..haha

    ReplyDelete
  18. klu adik dlu time kecik2 bg alasan nk basuh..
    padahalnye nak mandi kolah..hiks

    ReplyDelete
  19. ya Allah... sabar jek la... hahaha

    ReplyDelete
  20. tu tandenyeeeeee nak buat pool satu ni kat rumah. hee.

    ReplyDelete
  21. teringat zaman kecik2 .. pantang nampak bnd tu semua haha

    ReplyDelete
  22. Amboi seronoknya depa..hi hi..Khalish pun serupa gak..lagi tak kecut jari tu, sure tak mau berhenti main ayaq tu..

    ReplyDelete
  23. wah bestnya main air yer..
    anak saya tu bulan 12 ni setahun la,
    sama umurnya dgn sikembar tu

    ReplyDelete
  24. hohoho.. teringat zaman kanak2 dulu.. mcm ni gak lah.. dh besar mcm nie.. bru faham org2 tua mrh knp.. hik3..

    ReplyDelete
  25. pernah buat perangai gini jugak . kehkeh

    ReplyDelete
  26. umangggaihhh... berkubang dalam kolam!

    ReplyDelete
  27. Seronok berendam dalam kolah. Selagi tak kecut, selagi tu tak reti nak keluar. Dulu selalu buat. ha3. sejukkkk~

    ReplyDelete
  28. budak2 sedang nie memang pantang jumpa air...dalam baldi kecikpon jadik dok berendam... :)

    ReplyDelete
  29. eh seronok! aktiviti jijah masa kecik2 dulu jugak ni bila balik kampung...hehee

    ReplyDelete
  30. dah jd swimming pool la kat budak2 tu. huhu..

    ReplyDelete
  31. ank sdara sy pun suka main air tapi kami x bg laa diorg berendam cmtu, hukk...

    ReplyDelete
  32. takpe..bukan selalu pun tu..hehehee

    ReplyDelete
  33. tringt zmn yui kck dlu..dgn sepupu..mrh opah..hiih.

    ReplyDelete
  34. besarnya kolah dia, mesti lebih sakan diorg main. ank jaa dalam mandi dlm besen pon dah suka, ni pulak kalo dpt besar mcm ni xtau la...heeeee

    ReplyDelete
  35. hehe..seronok cucu-cucu balik rumah Tok Wan dapat main air :-)

    ReplyDelete
  36. hahahaha budak2 biasale tu....:) suka yek berendam dalam kolah :P

    ReplyDelete
  37. adeh... dah macam kolam mandi da bilik air tu..

    ReplyDelete
  38. hahaha. sama la kat rumah shu. kalau ank2 buah balik abes semua dy terjun. abah senyum je la. sayang cucu xleh nk marah. hiihi

    ReplyDelete
  39. haaa sudah berendam terus depa heheee :D

    ReplyDelete
  40. seronok betul berendam dlm kolah tu ye... huhu...

    ReplyDelete
  41. swimming pool kecik la ni...hihi..
    seronok ni berendam time2 panas..^^

    ReplyDelete
  42. sy pn suke main air time kecik2..masuk dlm kolah..pergghhh..best tuu

    ReplyDelete
  43. hahaha,,budak2 memang pantang nampak kolah cmtu..klu ibu abah tkde mmg selamat lah..heehe

    ReplyDelete
  44. Hahaha , budak budak kan , kalaw nak mndi kemain susah , dah dapat mandi sampai xnak keluar kot ~

    ReplyDelete
  45. Takpeeee...wan tak marahnye..kasih nenek pada cucu melebihi anak...tak gitu...hehee

    ReplyDelete
  46. sama la macam budak2 ni. pantang jumpa air.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE