Aku Terima Nikahnya (tonton online)

Sinopsis Aku Terima Nikahnya

Aku Terima Nikahnya mengisahkan perjalanan cinta tragis antara Johan dan Arlisa. Selepas diijabkabulkan, mereka menjalani kehidupan yang begitu bahagia kerana masing-masing dipertemukan atas dasar cinta yang mendalam. Namun ajal maut, jodoh dan takdir itu di tangan Tuhan apabila pasangan romantis ini dilanda dugaan terbesar dalam hidup mereka.

Johan terbabit dalam kemalangan hingga menyebabkannya mengalami Selective Amnesia (lupa ingatan) selepas kepalanya terhantuk kuat. Apabila sedar daripada koma, Johan hanya ingat kisah hidupnya hingga tarikh sambutan majlis hari jadinya yang ke-31 yang ketika itu dia belum lagi bertemu isterinya, Arlisa.

Kesannya, Johan tidak mengenali Arlisa dan bermulalah konflik antara mereka. Bayangkan, Johan tidak mampu menerima Arlisa walaupun isterinya berusaha memulihkan ingatannya dengan pelbagai cara termasuk membawanya ke tempat yang pernah mereka pergi bersama, lokasi perkahwinan dan tempat pertama kali mereka bertemu.


Lama berusaha, Johan masih kekal sama, mengetepikannya dan mula tertarik kepada sahabat baik Arlisa sendiri, Suriya lakonan Mon Ryanti. Arlisa mula berputus asa dan mengambil keputusan untuk melepaskan dirinya.

Namun kuasa Tuhan tiada siapa dapat menduga, kemelut yang melanda tidak berpanjangan dan doa Arlisa akhirnya terjawab.




Romantik sangat lakonan dorang berdua ni.Kalau saya isteri Ady Putra compom lepas ni dia tak leh berlakon dah hehehhe

Tapikan sedih sangat time Johan hilang ingatan tu kesian.Saya pulak yang over emosi huhuhu.

Nak tengok online KLIK SINI

34 comments:

  1. baru download ni... malam kang nak tengok...

    ReplyDelete
  2. Ady Putra memang hebat kalau berlakon cuma tak ada peluang nak dapat anugerah. Jadi jahat pun menjadi juga.

    ReplyDelete
  3. xtgk lg cite nie...ramai ckp best, tgu cd la hhuhuhuhu

    ReplyDelete
  4. x tgk lagi citer nie...tp ramai yg cakap best...

    ReplyDelete
  5. ha ada online bgs2 aku tgh dok cari ni..

    ReplyDelete
  6. wahh...terima kaseh sudi kongsi link..
    nak uploadlah nanti.. :)

    ReplyDelete
  7. best ye citer nih..tak tgk lagipun

    ReplyDelete
  8. aku terima nikahnyer.. ingat nak subscibe astro first tapi anak2 nak tengok aji boy...

    ReplyDelete
  9. xtgk pun lagi...hee nanti leh la nk tgk kalau ada masa...

    ReplyDelete
  10. best nih.. kalau jijah tonton online jer..mane de tv lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  11. dah boleh nengok on9 ke???? kena nengok gak nihh.cam bes jekk citer dia..

    ReplyDelete
  12. memang best cerita ni... sedih tgknyer...

    ReplyDelete
  13. diorg berdua klau berlakon mmg serasi ^^

    ReplyDelete
  14. salam syeila
    Pekabar.ta singgah ajak lunch.

    ReplyDelete
  15. best ekk cite ni...js lum tengok lg ni...hikhik

    ReplyDelete
  16. tengkiu share link itu..hehe...jaa belom sempat tgk lagi ni, mlm ni boleh ler layan!

    ReplyDelete
  17. leh lah try tengok..
    jarang tengok citer jiwang

    ReplyDelete
  18. assalam syiela..mama tak sempat lagi nmenontonnya..thanks share citer ni.. :)

    ReplyDelete
  19. wak pon X tau camne nk tengok online jugakkk.. UHhuuu

    ReplyDelete
  20. suka juga tgk ady putra ni berlakon...

    ReplyDelete
  21. walaupun org kata tak best tapi saya pun ttp rasa nak tgk.

    ReplyDelete
  22. saya teringin nak tgk filem ni sebab ada nora danish...hehehehe

    ReplyDelete
  23. tak dapat tgk lagi citer ni.ramai yg kata best :)

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE