Novel Lelong

INI ADALAH STICKY POSTY.ENTRY TERBARU SILA SCROLL KE BAWAH YE

Assalamualaikum

Masa untuk mengurangkan rak supaya ada tempat untuk yang lain.Ini adalah senarai novel untuk di let go. Sapa berminat sms 012 4003624 komen kat sini pun takpe ^_^.Silalah tengok kot-kot berminat ye


4.  Sebenarnya Saya Isteri Dia  Zura Asyfar RM 20 Terbitan Karya Seni  reserve


5.   Kerana Terpaksa aku Relakan Umie Nadzimah  RM 20 Terbitan Karya Seni  SOLD


7.  Suamiku Encik Perfect 10! RM 16 - Syamnuriezmil Terbitan Karya Seni reserve

8. Dia segalanya - Sha Ibrahim RM 25 Terbitan Sykt Fajar reserve


10. Kan Ku Kejar Cinta Kamu - Fauziah Ashari RM 20 Terbitan Intens Idea International


11. Tiada Sepertimu - Anita Aruszi RM16 Terbitan Kaki Novel


12. Buat Yang Tersayang  - Maya Rasyidah RM 10 Terbitan Alaf 21


13. Lagenda Budak Setan - Ahadiat Akashah RM 10 Rokat Kertas Sdn Bhd


15. Syurga Di wajahmu – Laila Hanni RM 10 Terbitan Kaki Novel


16. Serasi Di Hati – Nora Ismail RM 13 Terbitan NB Kara


18. Terima Kasih kekasih – Norhayati Berahim RM 12 Terbitan NB Kara Sdn Bhd


20. Doktor Cinta – Dyadila RM 12 Terbitan Kaki Novel reserve


21. Tuhan Lebih Tahu - Nora Ismail RM 15 Terbitan NB Kara

22. Kirimkan Aku Malaikatmu - Muliati Abdul RM12 Terbitan Kaki Novel reserve

23. Bunga Syurga - Anita Aruszi RM15 Terbitan Kaki Novel

28. Kupercaya Ada Cinta - Rudi Hirdy RM 10 Terbitan Sykt Fajar  SOLD


Package A RM 27 (harga termasuk kos pos berdaftar)
1. Diam Diam Rindu - Syahirah Ibrahim
2. Gelora Jiwa - Aisha Sofea
3. Gemersik Kalbu  - Anis Ayuni






bagi peminat novel sila ke page fab saya untuk review cerita setiap buku.. https://www.facebook.com/SyielaDbeauty

Update Terkini Novel serta novel terbaru sila ke sini

70 comments:

  1. byk tu novel ye..sorry tk baca novel.bukan pe, kalau dah start baca page 1 confirm akan selak page seterusnya..dan seterusnya.hehehe

    ReplyDelete
  2. Syiela sebaiknya tunjuk bhgn belakang novel bagi kita baca sinopsisnya. Mesti ramai yg nak beli.

    ReplyDelete
  3. banyak novel kak syile..kang tentere2 nan 4 nk bace mama da lelonglah pulak heheh

    ReplyDelete
  4. wahh.! bagus laa jual novel dekat blog. ehheee

    ReplyDelete
  5. melelong novel pulak... nape x simpan aje

    ReplyDelete
  6. Watie kak nak...

    Cantiknya si comot RM 12

    Isteri Separuh Masa RM 15

    ReplyDelete
  7. syoknya banyak novel ni..akak takde masa la nak baca novel..majalah yg duk ada pun belum terbaca lagi..

    ReplyDelete
  8. kan untung org yg bnyk Novel..mcm Na dlu bnyk..tapi ntah mana2 smua kekwn pinjam pastu buat harta sndri ;p

    ReplyDelete
  9. WALAWEH..BYK JUGAK KOLEKSI..NAK JUGAK BELI TP KOS POS CONFEM MAHAL..SBB BUI JAUH KAT KUCHING NI..UHUKSSS

    ReplyDelete
  10. wah..bt jualan novel ke kak.menarik.. :)

    ReplyDelete
  11. wah..banyaknya novel..pergh..rajin membaca jugak ye..hehehehe

    ReplyDelete
  12. wah mmg peminat novel sungguh nie.byknya koleksi!sy skang ni mmg dh tak minat sgt nak baca novel nie.zaman muda2 dulu suka gak la feeling2 layan novel.hehe

    ReplyDelete
  13. Banyaknya novel Syiela...M teringin nk beli tp tak da masa nk baca sebab blogging ja..ha ha..

    ReplyDelete
  14. wahhh lelong2 hehee :) shida xminat baca novel kak ^_^

    ReplyDelete
  15. Rasa macam nak 2 Novel, tp pikir2 balik macam tak sempat nak baca..

    Takpe insyaAllah ada rezeki myra roger akk ye :D

    ReplyDelete
  16. la banyaknya novel akak..apsal jual sayang la...wani pn kumpul novel gak hihi

    ReplyDelete
  17. ita pun banyak jugak novel tapi sayang sangat nak jual..

    nape tak simpan je...

    ReplyDelete
  18. Ish..akak ni suka sangat baca novel tulisan Aisya Sofea tau syiela.... menarik gaya bahasa dan penceritaannya...bes

    ReplyDelete
  19. byk nya nak di jual... jaa suka simpan wat koleksi...hihi.. dulu minat gak novel, tp lepas ada anak ni, dah jarang nak belek.

    ReplyDelete
  20. adam hawa tade erk kak , adik saya sibok mencari , hehehhe

    ReplyDelete
  21. Waaaahh..ade lelong novellah..
    kasihku abadi ada tak..? lama cari novel tu..xjumpe2.. kalau ada simpan ek...

    ReplyDelete
  22. Nur nak novel...

    Yang Sebenarnya – Aisya Sofea RM10

    Sungguh Aku Cinta – Anis Ayuni RM10

    nanti berutahu nur, mcm mana nak bayar dan jumlahnya sekali ye...

    ReplyDelete
  23. lagenda budak setan tu, yg tebal tu ehhh. :)

    ReplyDelete
  24. wahh..banyaknye koleksi novel, bile start mengumpul nih?..kagum tul tgok org2 leh bace novel tebal2, saya mls nk start jer kalo dh mengadap sume keje xjadi..hehe..

    ReplyDelete
  25. wah banyaknya novel.msti best kan byk2 novel ni

    ReplyDelete
  26. wah....novel terbitan kaki novel ada tak.....saya pun mmg sk novel cinta

    ReplyDelete
  27. saya pun ada jual buku, hihi kalau berminat singgah lah dekat blog I, :D

    ReplyDelete
  28. banyaknyee novel...kak sayang plak akak jual..leh wat pustakaan kat ghumah hehe

    ReplyDelete
  29. salam..jalan2 singgah n follow sini..hehehe..
    sudi2 la ke sini http://ena7t5.blogspot.com

    byknye buku nak di letgo yer...moga berjaya menjualnya..

    ReplyDelete
  30. banyaknyer akak lelong..puteri dah bersusun kat rak..tapi sayang nak lelong..ehehe

    ReplyDelete
  31. banyaknya novel....sayangnya...kalau lelong kikiki

    ReplyDelete
  32. Wahh suka la penggemar novel yer..hehe

    ReplyDelete
  33. aik ni dh sehabis bulat ke lelong ni =) xmau simpan wt kenangan?

    ReplyDelete
  34. Suamiku Encik Perfect 10! RM 16 - Syamnuriezmil Terbitan Karya Seni plus Sebenarnya Saya Isteri Dia Zura Asyfar RM 20 Terbitan Karya Seni dapat tak rm40 include postage? pm me at https://www.facebook.com/bokuwameandesu?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
  35. Alaaa...syg nyer nak lelong eh ! tapi ok gak bole beli novel terbaru....huk

    ReplyDelete
  36. nper juaii..simpan la buat koleksi

    ReplyDelete
  37. Byk juga novel nak dilelong nie....

    ReplyDelete
  38. perghhhh banyakkknyaaa koleksi! :)

    ReplyDelete
  39. wahh.. lelong novel.. best la peminat novel kat luar sane dapat harga murah

    ReplyDelete
  40. wahh banyaknya novel utk di let go ^^ tp nad bukan pencinta novel ler pulak

    ReplyDelete
  41. banyaknya nak let go...mesti nak beli yg baru ni...;)

    ReplyDelete
  42. dlm senarai byk jugak novel2 yg popular :)

    ReplyDelete
  43. lately ni bila ada anak jaa dah jarang baca novel, kalo x tentu dah rembat ni..hihi..

    ReplyDelete
  44. assalam syiela..banyaknya novel..

    ReplyDelete
  45. Kak dah terima novel novel... cantik lagi novel tu walaupun secondhand tp nampak cam baru... Terima Kasih na...

    ReplyDelete
  46. Banyaknye..mesti peminat novel kan..lily ni dah lama tak baca novel..

    ReplyDelete
  47. wah..bnyknya..sha dulu minatla baca tp skg dah tukr pla heheh

    ReplyDelete
  48. masih ada ke novel2 ni ?
    kalau ada saya berminat nak beli
    buat yg tersayang & bunga2 syurga tu.
    email saya kalau boleh
    mazzleena@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. salam....nak tanya....ada lagi x novel2 nora ismail....kalau ada sila pm saya at angahzafrelgeng@gmail.com...ty....

    ReplyDelete
  50. Masih da ka novel serasi di heti & tuhan lebih tau...
    klu da saya brminat nk beli...
    delylia_dely@yahoo.com

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE