Terima Kasih.. Syukur Ya Allah

Assalamualaikum

Saya nak tunjuk hasil berblogging saya.Sejak dua menjak ni cukup murah rezeki saya.Syukur alhamdulillah.

Pertama sekali saya dapat keychain cantik dari Jemari Suri aka Si Mata Coklat Akak ni selalu bagi saguhati buat pengomen tegar dia.Tak caya cubalah berkawan dengan dia.Sure Best! saya dah dua kali dapat souviner dari dia tau!.. thanks ye akak JS.

 


Kemudian sampai pulak Kurier dari Alaisyah.ini hasil saya share dekat FB.200 peserta pertama yang share akan dapat trial pack dari A'laisyah. Tapi bila sampai di gantikan dengan gel Pengelupas.Apapun thanks A'laisyah saya sangat suka ^_^.



Tak lama lepas tu sampau pula bedak arab.Ini adalah hasil  dari saya masuk contest world search puzzle dari blog Zati and Lappy. Wah lepas ni makin lawa la saya nampaknya :) Bedak ni dari hasil tajaan  Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake. kalau berminat klik la link tu ye. Bedak ni lembut tau bila kita pakai terasa licin je kulit ni. Thanks ye Zati dan penaja ^_^



Terima kasih semua..moga kalian semua di murahkan rezeki dan moga bisness sediaada akan berkembang maju hendaknya ^_^

40 comments:

  1. rezeki berblog tu....alhamdulillah....:)

    ReplyDelete
  2. tahniah..bedak arab tu bt saya teringin la..hihi

    ReplyDelete
  3. Byknya dpt hadiah,tahniah syiela.....

    ReplyDelete
  4. tu dia, murah betol rezeki syiela..gel pengelupasan al aisyah tu memang best..sy pun suka sangat2..

    ReplyDelete
  5. ALHAMDULILLAH..SERONOKNYA DPT HADIAH FREE

    ReplyDelete
  6. Itu yg buat tambah seronok berblog kan Syiela. Rezeki pun murah, kawan pun bertambah.

    ReplyDelete
  7. wahh bestnyer banyak dpt hadiah...murah rezeki akak....tu la dengan belog pun blh dpt hasil kan :-)

    ReplyDelete
  8. murah rezekikan... itulah kalau kita baik orang baik ngan kita... syukur...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah rezeki..seronok dpt hadiah dr kawan2 kan

    ReplyDelete
  10. wahh.. untung la, dapat gift.. nak jugak.. *jeles* hihihi..

    anyway, keeps on blogging k dear..

    *wink wink* :)

    ReplyDelete
  11. wah..bestnya..tahniah ye sebab dapat souvenir tu..hehehe

    ReplyDelete
  12. bestnye.. TAHNIAH dapat adiah.. :)
    bedak arab tu tengah top kan.. kalau elok kabor2 kan saya ye.. bley cuba gak.. :)

    ReplyDelete
  13. wah..tahniah..paling best dapat bedak arab tu..mahal tau harga dia..

    ReplyDelete
  14. seronoknya kak.. murah rezeki akak yer :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah...mmg murah rezeki syiela...

    ReplyDelete
  16. smoga trus murah rezki ^^

    wktu join contest zati dulu, sy dapat perfume, hikk...

    ReplyDelete
  17. bestnya dapat banyak hadiah. murah rezeki.

    ReplyDelete
  18. murahnye rezeki Syiela. Terima kasih ye atas kod top komentar tu. saya dah create pun kat blog tu. Cuma nak tanya, kalau nak 'fancy fancy'sikit tu nak wat camne ek. apa apa pun tq banyak banyak ye.

    ReplyDelete
  19. wahhhhh. untunglaaaaa dpt byk hadiah. tahniah ye. :)

    ReplyDelete
  20. Mudah-mudahan.Amin..kena usaha dan berdoa..amin

    ReplyDelete
  21. tahniah2!! best2 hadiah tu semua~

    ReplyDelete
  22. singgah rabu :)

    klik2 colgate n baskin robbins

    ReplyDelete
  23. Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

    ReplyDelete
  24. wah.. tahniah kak.. murah rezeki :-)

    ReplyDelete
  25. dtg lg kt n3 yg sama...

    bedak arab tu bes tau syiela..tahan lama kat muka....

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah murah rezeki berbelog ni..tahniah Syiela..

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah... murah rezeki syiela.. :D

    ReplyDelete
  28. kegembiraan bile berblog..hihihi

    ReplyDelete
  29. baru baca review blog nie hehe... Alhamdulillah bedak arab selamat sampai di tangan awak tanpa sebarang kerosakan.. terima kasih join contest zati & tahniah lagi sekali hehe :)

    ReplyDelete
  30. tahniah:D
    murah rezeki akak :D

    1st time dngar brand tu

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE