Terima Kasih Waniey Terima Kasih Jemari Suri

Assalamualaikum


Alhamdulillah cukup bertuah bila diri ni terima penghargaan dari rakan-rakan blogger.Kali ni datangnya dari Waniey dari blog http://winkwinkwinky.blogspot.com/

Jom beramas mesra dengan beliau.Klik banner cute kat atas ye.Waniey ni peramah tau.Tak caya cuba kawan dulu dengan dia ^_^

Terima kasih ye Waniey.Moga ikatan maya antara kita akan terus berkekalan hendaknya ye.

Kemudian saya dapat keychain felt dari Jemari Suri. Ini kali ke tiga tau saya dapat tanda kenangan dari dia.Sungguh murah Hari JS ni.


Klik banner di atas untuk kenal dengan lebih mesras lagi dengan tuan punya blog... Untung- untung boleh dapat keychain cantik lagi.

Terima kasih ye JS.Tak sangka ada surprise.Alhamdulillah bertambah koleksi saya ^_^





24 comments:

  1. Tahniah ye, moga murah rezeki wani dan JS :D

    ReplyDelete
  2. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  3. wanieys tu mmg baik hatinye. sgt pemurah. :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah..
    akan berkunjung ke laman mereka :)

    ReplyDelete
  5. seronok kan dpt sahabat alam maya yg best.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dah sampai...murah rezeki akak :-)...wani pn dh dpt hadiah dr akak comel jer..suka sgt :-)

    ReplyDelete
  7. wahh tahniah ..kak waniey pn ade bg shida gak hehee :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah Syiela...Alhamdulillah..rezeki...

    ReplyDelete
  9. tahniah. rezki bganda2. untung jadik blogger. hihi.

    ReplyDelete
  10. allhamdulillah rezeki tak di sangka2 ..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE