Top Komentator Oktober

Assalamualaikum

First time ni saya nak kasi sesuatu buat top komentator saya sebagai tanda terima kasih. Walau tak seberapa harapnya hubungan maya kita akan berkekalan hendaknya
Sayang sayang kat atas sila tinggalkan address kat komen ye.Jangan risau saya tak publish.Ada sedikit saguhati buat sayang sayang semua. Thanks ye sudi singgah dan komen kat sini.

32 comments:

  1. wahh wanie paling top. tahniah semua. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah utk mereka semua... semuanya mmg rajin mengomen :-)

    ReplyDelete
  3. nama kak fieda pun ada...alahai terharunya..bukan ape dh la skrg ni mood dh ke laut...ada gak tersenarai lagi tu...syiela ada lagi kan alamat kak fieda..kat inbox fb ada aritu kita exchange adress kat situ..

    ReplyDelete
  4. wak pon nak hadiah jugakkk.. bolleee

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki untuk mereka yg rajin ;)

    ReplyDelete
  6. isk isk isk...nama aku tak ada... isk isk isk.,..

    ReplyDelete
  7. wahhh syoknye. tak pernah tersenarai lagi...tahniah untuk sume ye...
    kawan kawan..jom la singgah ke blog saya.

    ReplyDelete
  8. bestnye.. komen banyak dapat adiah... nak gakkkkkk!!

    ReplyDelete
  9. Syiela, ni email saya. pastu nak lekat kod tu kat mana ek??

    rohana.athmad@gmail.com

    tq in advance ye.

    ReplyDelete
  10. aik?nape takdak krole ye?hhihihi gurau jew~

    ReplyDelete
  11. tahniah semua ..
    nama akk x der erkkk ekeke ;)

    ReplyDelete
  12. tahniah buat mereka..syiela bagi sat link untuk komentator yg ada bulan camni, baru senang nak tengok komen ikut bulan kan..dah lama cari yang camni..

    ReplyDelete
  13. Ada nama kak Nurul rupanya,dah pm kat FB Syiela ya.

    ReplyDelete
  14. wah nama wani kat atas hehe...tima kasih kak...semua yg wani komen tu ikhlas k....japg wani pm address kt fb k :)..tahniah juga utk yg lain

    ReplyDelete
  15. Wah! Komentator tegar semua ni.

    ReplyDelete
  16. Erk...akk salah tengok ke ni..akak malu ni..maluuuu...haish...! Tak sangka la pulak....selama ni tak pernah perasan pun kat bahagian tu... tahniah jg pd yang lain...

    ReplyDelete
  17. Tahniah untuk semua.. Waniey ni mmg rajin mengomen.,.ala nak sayang2 gak. Ha ha..

    ReplyDelete
  18. eh, ada nama saya ek? terima kasih.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE