Dable H yang kuat Nagis

Assalamualaikum


Asal mama gerak sikit je pasti dorang nangis tak caya tengok la.Ni baru gerak capai hp nak amik gambar dorang



Setakat hari ni Haziq ok lagi masih boleh la.Tapi Hazim yang riuhnya.Adei nak ke bilik air pun pikir seploh kali.Yela nangis bagai didera lagaknya.Padahal saya gerak sikit je kat dalam rumah tu



33 comments:

  1. alalala....cengeng ni, kuat nangis..hehe :D

    ReplyDelete
  2. Alololo sian dia.awat ni asyik qheyau ja..mai auntie M pujuk

    ReplyDelete
  3. Klik2 Double Nuffnang untuk Double H..

    ReplyDelete
  4. manjanya diaorg ni..hee tkt kna tinggal kot....

    ReplyDelete
  5. he he anak2 kecik selalunyer mcm tulah

    ReplyDelete
  6. nak manjemanje yer...

    salam kenal..jemput jenguk blog saya http://www.konspirasiteori.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Dia sayang mama dia la tu. tak sanggup nak berpisah.

    ReplyDelete
  8. anak kembar ye? beshnye! mesti manja...kan?

    ReplyDelete
  9. Bila besar kelak anak inilah yg sentiasa ingat pada Syiela. Tak percaya tunggulah...

    ReplyDelete
  10. ala..napa tuuu..cian gak ssh nak bt kerja laa kan

    ReplyDelete
  11. Alahai manjanya.. @ dia merasa akan ditinggalkan, nak ikut jela tu :)

    Kak, Perfume Far Away dah ada yang booking, nanti kalau dia cancel Myra buka untuk akak ye

    Total,
    Bedak Compact RM15
    Roll On Pink RM 4
    Kalau Far Away putih ada Myra kira RM7.
    Pos daftar RM 3-4

    ReplyDelete
  12. Sama mcm Qis masa baby dulu..kuat nangis..tak leh kena tinggal jap...nangis bagaikan kena pukul... :)

    ReplyDelete
  13. Biasalah budak2...risau mak dia tggalkan dia la tu..

    ReplyDelete
  14. hehehehe hazim ni manja sikit ngan akak kan....dia mesti klu boleh nk dok bkepit ngan akak jer tu eheee

    ReplyDelete
  15. OLOLO COMEL .. MEREKE KEMBAR ERK KAK ? CUTE LA

    ReplyDelete
  16. hehe. time meragam agknye. mase die nak jadi over manje. :)

    ReplyDelete
  17. aduyai... sorang pun dah pening... kalau kembar lagi la...

    ReplyDelete
  18. ala..bby tu nak manja la tu.sebab tu dia nangis jea..hehe

    ReplyDelete
  19. ehem anak manja @ bongsu tu syiela !!..he2x..

    ReplyDelete
  20. tak bleh berenggang ye. manja ni. huhu..

    ReplyDelete
  21. dia sayangggggg sangattt mak dia kak. risau kena tinggal kannn ;)

    ReplyDelete
  22. manjanya...hehe habis la kalau akak nak g mane2 ni...

    ReplyDelete
  23. heheee ..suka nangis ye... kuat nangis org kata bijak besar esok..wallahualam... tapi nak menanti besar jenuh mama..heeee

    ReplyDelete
  24. twin ni klu sorg nangis mau meriah sorg lg pon nk nangis...hahaha

    ReplyDelete
  25. takut kena tinggal, sbb dah selalu kena tinggal kot...
    hebat pengalaman dapat anak kembar ni, semuanya double.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE