Entry Terakhir 2012 : Makan Makan

Assalamualaikum

Entry akhir tahun dari saya.Sebelum tu saya nak ingatkan banyak gambar tau entry kali ni.Sila jangan muntah tau ^_^


 Pada 25hb hari tu adik abah aka Pak Njang ada buat majlis makan makan khas untuk ahli keluarga.Jadi sebelum bertolaj ke rumah Pak Njang kita posing dulu


 Malu malu lagi
mood cantik!
Hazim mula nk merayap dah
 Haziq pula meragam Hazim pandang je
 Eh tak habis lagi ke? ^_^
 Budak suka meragam
 saya steady jer pun :)
 Malas nak kawan la asyik nagis je.. jadi bangun nak jalan jalan

sampai je rumah Pak Njang mata mama terpaku kat sini .. suka :)
 dan sini
 juga sini
 antara sepupu sepapat aiman aka anak buah kami
 buah hati pengarang jantung saya
 kakak ipar san adik2 ipar serta anak buah..FIL law juga kat situ :)
bacaan doa oleh tuan rumah
jom makan.. rambutan fresh dari pokok ni
 ayam bakar
 sambal petai dan udang
  kari ayam.. best la dapur ni...ala2 claypot gitu...kalau la dapat satu
 semua hidangan yang ada.. sampai tak terpilih lauknya
khas untuk anak anak
 Hazim suka benar ngan benda alah ni
 tengok tu
 gelagat dorang sebelum balik
 semua benda nak di main



Alhamdulillah kami balik dengan perut kekenyangan malam tu.. syukur atas rezekimu ya allah.Syukur juga dapat berada dalam keluarga besar ni.Saya suka.Sangat meriah bila berkumpul macam ni.Itupun ada yang tercicir.Paksu tak dapat balik.Moga dapat berkumpul lagi di lain hari..



Jom singgah dan like serta menjamu mata tengok produk kat page saya ni :) https://www.facebook.com/SyielaDbeauty



























42 comments:

  1. alah2 comel je hero berdua nie ...
    geram akak tgk bila ngaga mulut gituu ! ...
    wah dikkk
    banyak menuuu , tgk ayam grg madu tuu mak aihhhh huhuh
    lapoor
    dah lah sini ujan

    ReplyDelete
  2. salam syiela :)

    comelnya anak2 syiela...ayie tgok mcm upin dan ipin pun ada...:D

    selamat tahun baru 2013 syiela..moga terus sukses bersama keluarga tercinta :)

    ReplyDelete
  3. moga sentiasa berubah ke arah kebaikan ^_^

    ReplyDelete
  4. comelnya budak berdua tuh..akk rnda² alor setar ke mlm nih??hehee

    ReplyDelete
  5. alahai tomeinya depa berdua ni.bleh jadi kawan firas ni hehe

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru 2013 dear..ehem sakan berposing dable H ya..ehem bestnya dpt makan2 camtu..

    ReplyDelete
  7. dah besar dah twin ni ea
    dulu igt lagi depa ni kecik je
    skun dah 2013 cepat no ms berlalu

    ReplyDelete
  8. geramnya tgk baby boy..sedapnya tgk sambal petai tu tp akak plk tak makan petai, bukan tak suka tapi bila makan rasa pening kepala..

    ReplyDelete
  9. Haziq and Hazim. Are they twin? So cuteeee. Hehe.

    ReplyDelete
  10. satu hari nanti bila mereka dah besar, mereka akan tersenyum sendirian membaca entri2 ni.. :)

    ReplyDelete
  11. saya suka entry makan2. hehehe...

    ReplyDelete
  12. geram tgk kembar...comel sangat la....akak sorry nah lewat singgah sini

    ReplyDelete
  13. alalalala comeynya c kembar hehe..slmt thun bru kak

    ReplyDelete
  14. selamat tahun baru kak ;0
    meriahnya..
    byk mkann
    suka tgk gelagat anak2 ;)
    penceria suasana ;)

    ReplyDelete
  15. waa... mcm2 ade hari akhir 2012... hehee xD

    ReplyDelete
  16. Alahai.. chumeil nya.. dua2 nie adik-beradik ehh ? ^^
    Seronoknya brkumpul reramai.. :)

    ReplyDelete
  17. amboi twins..rambut pacak..comel sungguh.

    ReplyDelete
  18. comeynya darwisy. btw selamat tahun baru kak :) moga maju jaya :)

    ReplyDelete
  19. meriah nyer..nak maka..lapar la plk..

    ReplyDelete
  20. geram tgk gelagat si kembar tu

    ReplyDelete
  21. bestnyaaaaa makan ramai2 macam ni kannnn :)

    ReplyDelete
  22. adehh..jadi lapar pula malam2 ni..hihihi

    ReplyDelete
  23. wah, menu dia nampk best je... 2 beradik tu comel!! :)

    ReplyDelete
  24. gmbr dlm nie seme suka. terutama yg makan tue...gojes sungguh, terliur

    ReplyDelete
  25. seronoknya nmpk dorang..comel la sikembar ni..nk cubit sikit boleh...lama tak singgah sini..rindunya kat syiela...

    ReplyDelete
  26. wah sedap menu tu, n suka pic2 kembar ni

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah dgn rezeki yg dilimpahkan...
    hepi new year syiela..

    ReplyDelete
  28. Dah besar Double H!...comey ....teringat anak2 lelaki saya masa umur macam double H :)

    ReplyDelete
  29. meriah entry penutup 2012. welcome 2013 :)

    ReplyDelete
  30. wah bestnya..terliur pula anna tengok ayam bakar 2..

    ReplyDelete
  31. Bila berkumpul adik beradik tu memang meriah lah. Bestnya ada makan2 tu. Bila berkumpul ramai2 ni, anak2 lh yg bahagia sekali.

    ReplyDelete
  32. xtahan tgk keletah sikembar nih hehee :D

    ReplyDelete
  33. meriah makananannyer.. meemang tak sempatn ak makan semua.. selamat ler hendaknya tahun 2013 nikan...

    ReplyDelete
  34. Wowww!! bestnya tengok rambutan, merah2 je :D

    ReplyDelete
  35. comel nye si kembar. mcm edited je gmbr. nmpk same. ;)

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE