GAMBAR MAJLIS RESEPSI PERKAHWINAN ELLA DAN AZHAR










Nak tengok lagi sila ke SINI

42 comments:

  1. Mereka dah lama menikah kan Suiela. Oh... mungkin ini majlis resepsinya..

    ReplyDelete
  2. muger2 kekal akhir hayat yee.. eeHHee

    ReplyDelete
  3. baru buat majlis resepsi ker ni kak....Ella ni tgk xmkn tua dia ni

    ReplyDelete
  4. bukan ke mereka dh lama kawin ke??dia tgh ngandungkan?

    ReplyDelete
  5. punya laa lama majlis nikah nya...ayie ada buat dulu entry pasal majlis nikah mereka...

    ReplyDelete
  6. Sama cantik, sama padan..
    semoga perkahwinan mereka kekal ... :)

    ReplyDelete
  7. ella nie mmmg lawa sangat dan manjer

    ReplyDelete
  8. moge berkekalan lah kedue nye. :)

    ReplyDelete
  9. ella nampak sgt matang dlm resepsi nie .. cute ! ;)

    ReplyDelete
  10. cantik la gambar ella dan suaminya ni...dh mmg dia pon mmg cantik..huhu..

    ReplyDelete
  11. wah wah... mmg cun la ella.. harap mereka bahagia la kekal sampai bila2.... bukan senang nak dirikan rumahtangga ni.. duit pun banyak perabis dah tu... =)

    ReplyDelete
  12. comel kan mereka berdua.ella tak nampak mcm umo 40an pun

    ReplyDelete
  13. assalam syiela..nampak ella lebih muda dr asben dia kan..

    ReplyDelete
  14. selepas beberapa bulan kawen. cantik.

    ReplyDelete
  15. memang cantik ella nie ..
    dah x gaya ratu rock dah bila siput rambut macam tuu ekkee
    lebih kemas ;)

    ReplyDelete
  16. hoo baru buat ke majlis resepsinyee....

    ReplyDelete
  17. Finally my favourite local rock singer is married.

    ReplyDelete
  18. wah.. meriah2.. semoga mereka akan berbahagia sampailah bila-bila..amin..

    ReplyDelete
  19. betol ckp kak zakie tu..bukannya dah lama ella ni nikah..adat org zaman sekarang resepsinya berbulan2 menunggu..

    ReplyDelete
  20. As salam Syiela,

    Saya peminat Ella! W/pun ramai kutuk2 dia tp saya tetap suka dgn suara & lagu2 die...tp lagu die skrg dah tak 'kick lah!

    Cantik! :)

    ReplyDelete
  21. erm..ella npk manis jew..:)

    shiela sy tag awk.
    jom tgk n join http://semanismama.blogspot.com/2012/12/quick-giveaway-by-sukka-izzah-ismail.html

    ReplyDelete
  22. baru nampak ella sangul rambut.. kan cantik tu..

    ReplyDelete
  23. eh..bru resepdi ea?yg aritu nikah je ke?kompius jap..huhuhu

    ReplyDelete
  24. wah tahniah..tp gmbar kabur la..moga berbahagia :)

    ReplyDelete
  25. hi there...disbbkan tak byk ckp,saya pon dicop penyombong jugak!!!read ur blog recently..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE