Izyan Juara Masterchef Musim Ke 2

Akhirnya Juara Masterchef Musim ke 2 Milik Izyan setelah Asto Ria melabuhkan tirainya malam tadi.3 Orang finalis layak ke peringkat akhir iaitu Izyan, Along dan Ah Hong.

Peserta di beri 3 jam untuk sediakan dua hidangan untuk dipersembahkab kepada pihak juri.Persaingan antara mereka amat sengit sekali dengan hidangan yang disediakan amat hebat sekali.Tahniah sekali lagi buat Izyan!







*** kurang best sikit sebab tak dapat tengok dorang memasak macam selalu sebab ada acara nyanyian dari artis jemputan

15 comments:

  1. skang kat hstel, xdpat nk layan citer2 kat tv ni... huhuhu

    ReplyDelete
  2. kan...tengok nyanyian jea.tak mcm dulu dapat tgk diorg memasak. or maybe ade episod lain kot :)

    ReplyDelete
  3. terbaik izyan..ramai fans dia :)

    ReplyDelete
  4. macam2 cerita ada semalam. tapi rasanya ramai jugak yg tgk bola kan...

    ReplyDelete
  5. aah final nie entah ape2 ..
    patutnya siarlah menu2 yg bertanding tuu .. ini tidak duk bg nyanyi aje .. kenapa kan ..
    huhuh pelik2
    dah time desert je show off menu2 mereka .. hurmmmmmmm

    apa2 pun tahniah buat izyan .. she deserved that !

    ReplyDelete
  6. tahnya.. patutnya tunjuk la dorang masak... ni lps sorang2 nyanyi... adeh!

    ReplyDelete
  7. wani lg suka along yg menang...tp dh rezeki izyan kan hehe

    ReplyDelete
  8. mak kite da agak da dari mule walaupun bukan peserte feveret die hehe

    ReplyDelete
  9. Masterchef 2 ni nisah lgsg x follow.. mcm x berminat plak..
    tgk tu penah la.. tp x la jd penonton tegar..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE