Nama isteri di handphone suami mengikut tempoh masa perkahwinan. Sedih! Hahaha!

Assalamualaikum

Jalan jalan tadi nampak ni.Nak share juga dengan uoll..moga kita para isteri tidak seperti ni huhuhu


Apa komen anda??


37 comments:

  1. huhu...sedihkan kalau jadi camtu..^^

    ReplyDelete
  2. Mujur suami kakcikmtak buat macam tu walaupun kami dah bernikah untuk hampir 26 tahun...

    ReplyDelete
  3. heheh batuilah tu..harap2 jgnlah sadis mcm tu hehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha...bc sambil tergelak-gelak, sy br 3thn, pas 5thn kene check hp suami..hehehe

    ReplyDelete
  5. amboi.. teruk benar dah tu kalau tukar nama bini pada wrong no..huhu

    ReplyDelete
  6. hahaha wrong number tu paling bahaya

    ReplyDelete
  7. perkara beselah...org kata baru2 nie semuanya indah...bila da lama semua pon naik menyampah...hehhehe tapi kekadang geram gak kan klu kena cam nie....masa bercinta kemain lagi bersayang2...bila dah kawen....emmmmm :)

    ReplyDelete
  8. iskk minta kite dijauhkan la yerr..adey tapi lucu je dq baca kak..hahaa.

    ReplyDelete
  9. Amboi! Mmg lebey la klau ada sang lelaki yg buat ìsteri mereka mcm tu. Nasib baik hubby CiM tk gitu. Masih save nama 'sayang'

    ReplyDelete
  10. Amboi! Mmg lebey la klau ada sang lelaki yg buat ìsteri mereka mcm tu. Nasib baik hubby CiM tk gitu. Masih save nama 'sayang'

    ReplyDelete
  11. byk yg jadi camtu kesian kan..kita impikan bahagia hingga syurga, walau kita tak layak utk syurga...

    ReplyDelete
  12. sedey tengok.kahwin dah masuk 12 thn, nama akak baru tukar 'mama' kat hendpon hubby

    ReplyDelete
  13. akaka..x leh nak komen..akak gelak nih

    ReplyDelete
  14. lawak la kak..hahaa..tp kalo kena kat saya siap lahh hahaa ;P

    ReplyDelete
  15. hahaha setakat ni 1tahun kawen my wife.. hehe harapnya kekal lah sampai bila2..

    ReplyDelete
  16. aduhhh..macam2, boleh pulak 'wrong nmber'..harap2 tak jadi macam tu...

    ReplyDelete
  17. yg penting hatiii mak kanns.. ehHHHEe

    ReplyDelete
  18. tapi kan, sapelar X sayang bini, tapi ada kann.., kannns? uuhUUu

    ReplyDelete
  19. Heee, harapnya tak berlaku pada kita ;D

    ReplyDelete
  20. skrg nie masih sama lg nama sy di handfone suami..masih sama dgn nama masa bercinta dulu..xtau la smpai bila boleh bertahan hohohoho

    ReplyDelete
  21. segelintir pasangan je mcm tu kot...hehe

    bagi pasangan yg betul2 mendlm kasih syg antara mereka...sampai tua pun akan panggil dgn nama panggilan yg manja dan romantis :)

    ReplyDelete
  22. ish melampau betul... sabar jek la...

    ReplyDelete
  23. haha..lucunya..kalo camni la, memang sah2 suaminya tu kepala otak KO..haha..

    ReplyDelete
  24. Sampai tahap wrong number tu sedih sangat arrr...

    ReplyDelete
  25. ha2x..kesian kat wife2 ni kan !!.. ;)

    ReplyDelete
  26. mujur suami masih guna nama yg sama dari dulu..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE