Semua Pasal Makan

Assalamualaikum

Lama sungguh no tak jenguk belog ni... sampai berhabuk.. bersawang bagai ^_^

Saja je nak tunjuk.Jangan ada yang terliur pulak ye.. menu ni sepanjang minggu lepas punya.

Pulut durian nyum nyum.. mmg sangat yummy!

 Ni cubaan pertama buat pavlova.Orang dah kemana mokcik baru nk try :)
 Ini pulak bukan durian crepe je tapi cempedak crepe dan juga rambutan crepe hahhaha semua pun nak di crepekan :) nasib la siap yang dapat tu sebabnya tak warnakan kulit lain lain.semua hijau.Jadinya masa nak makan tu berdoa je dapat apa yang nak ^_^


*** Nanti saya jejak kawan - kawan kembali..maaf ye lama tak menjengah rumah uoll semua :)

Jom jengah Fb untuk review produk jualan saya :) https://www.facebook.com/SyielaDbeauty

38 comments:

  1. hyeeeeeeee kak lama dah na tak terjah blog ni huhuhuhu harap sihat disampaing herooo2 akak tu ;D

    ReplyDelete
  2. ada jgk tue kak percubaan nak wat...menjadi jgk pavlova dan crepe tue...

    ReplyDelete
  3. sedap nya pulut durian... hari tu dah makan pulut durian.. mmg menjadi kegemaran saya..

    ReplyDelete
  4. pulut doyan yang best sudah pasti... nak gak makan...

    ReplyDelete
  5. wah semuanye di crepe ya..paling suka cempedak.. :)

    ReplyDelete
  6. Sedap tengok pavlova tu walau baru makan masa potluck semalam :D

    ReplyDelete
  7. Kakak nie syiela kalau lama tak buat n3 bukan rindu apa rindu pada anak-anak syiela - sesaja tengok muka mereka suka kan...

    Musim durian sana-sini kuih pun durian:)

    ReplyDelete
  8. salam syiela..semuanya sedap2!Lapar jadi k.atie..hihi

    ReplyDelete
  9. BUI PUN ADA TRY BUAT PAVLOVA HARI TU TP X JADI..HUHU

    ReplyDelete
  10. cantik pulak tengok warna hijau tu.hijau menyala..haha

    ReplyDelete
  11. keh keh keh ..semuanya dicrepekan ye

    ReplyDelete
  12. amboii syeila .. pandai buat pavlova tau ! ... pos sini sikit dikk !

    ReplyDelete
  13. patut la lame tak menjenguk.. sibuk memasak.. pulut tu yang tak tahan.. kecur air liur..

    ReplyDelete
  14. semalam nur baru je makan pulut durian...hihih..sedapp.. :)

    comel pavlova akak..ade bintang.. :)

    ReplyDelete
  15. pulut durian..sedap..durian crepe? oh my, x kena dengan tekak..hehe

    ReplyDelete
  16. semuanya makanan. buat sy terliur je. nyummm..

    ReplyDelete
  17. Rajinnya masak..terlioq M tengok pavlova tu

    ReplyDelete
  18. wahh semua makanan yg tengah hot sekarang ni... nyum2

    ReplyDelete
  19. alahai dik, mmng terliur tengok menu tu semua....

    ReplyDelete
  20. arghhh starvingg ! padah blogwalking tetengah malammm . sobsob ~

    ReplyDelete
  21. kalau kreatif semua jenis rasa boleh..

    ReplyDelete
  22. nak makan durian crepe la. kak, buatkan utk saya. hehehe...

    ReplyDelete
  23. mmg rajin betul ni syiela smpi 3 skali buat...hihi

    ReplyDelete
  24. bestlh akk ni..dgn 4 org pglima yg sdg membesa lg2 kembar..kite mmg salute springlah! tk trbuat rase..

    ReplyDelete
  25. rajinya syiela ..walaupun sibuk dgn dable H masih sempat buat semua2 makanan tu..jeles mama yg sentiasa lemau ni..hu2..

    ReplyDelete
  26. pavlova dan durian crepe xpernah makan

    ReplyDelete
  27. lama dh kot xmakan pulut durian

    ReplyDelete
  28. amboi syiela, macam2 masak yer..pulut durian tu nak sikit..

    ReplyDelete
  29. sedap2 blaka la..pos mai sintok sikit boleh

    ReplyDelete
  30. wah kak bukan nk pos sikit hahaha...try la juga buat wani xpenah pn kihkihkih

    ReplyDelete
  31. wah..pandainyer syiela buat..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE