Silalah Perasan Ye!

Assalamualaikum

Alhamdulillah buka blog hari ni tengok wajah blog dah bertukar.Semua ni adalah dari hasil tangan Sharina.Alhamdulillah suka ^_^

Kemas sikitkan.Kalau tidak serabut je mata saya memandang.Tapi kini wawawa.... dah merah... dah ada kumbang

Kumbang? tujuan? hehehe memandangkan saya di kelilingi kumbang je kat rumah tu makanya kat blog pun nak letak kumbang juga

Dunia Darwisy pulak sebab semuanya kat rumah tu Darwisy non ada Darwisya.Namunnya semua buah hati pengarang jantung saya :)

Bagi korang ok tak baru baru ni.Kalau ok dah berminat juga silalah klik yang ada nama Sha je.Korang akan terus di bawa ke sana  ^_^

Jauh tau datangnya baju ni...nun jauh dari sabah tau! ^_^ RM 15 je tau dia edit blog ni.Kalau suka cepat2 terjah link yang saya bagi tu ^_^


***Bagi yang bertanya tentang bedak arab sebenarnya bedak ni di kenali sebagai bedak arab namun nama sebenarnya adalah Kokurya Super Summer Cake. Bukan datang dari arab tau tapi Made in Japan.

Nanti saya updatekan cara pemakaiannya ^_^

Berminat ke 



preorder dulu ye barang akan sampai pada 16hb @ 17hb ni ^_^.Berminat sms 0124003624 @ tinggalkan komen kat sini







36 comments:

  1. cantik...mula2 igtkan salah masuk blog...kiki

    ReplyDelete
  2. cantik2 syiela .. lebih kemas .. akak suke .. nanti nak terjah sharina tuu ;)

    ReplyDelete
  3. blog wajah baru sempena tahun baru ker..

    ReplyDelete
  4. Serious cantik laa nampak kemas.. :)

    ReplyDelete
  5. ingatkan harga buat blog baru yg chantiques u nii.. ihhHikss

    ReplyDelete
  6. cantik umah baru awak..js dh tak kenal tadi...hikhik...
    hurmm kalau js nk tempah jugak camne ye...brapa kosnye. kalau blh share...hikhik

    ReplyDelete
  7. dijemput sertai segmen ini :D

    ada hadiah menarik yang menanti anda :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

    ReplyDelete
  8. wah wah wah masuk sini xsat eh silap masuk blog ker kihkihkih....cun la kak....cun sgt2 ni...:-))

    ReplyDelete
  9. blog baru!! kumbang kumbang.. cantekk!!! ;)

    ReplyDelete
  10. cnatek kemas dan teratur..cayalahhh :)

    ReplyDelete
  11. a'ah..patutlah rasa lain jee..
    rupanya langsir baru...

    cantikk..!

    ReplyDelete
  12. Cantiknya..makin kemas la blog Syiela...

    ReplyDelete
  13. wah thnks kak :) alhmdulilah akak suka jga..oh ya kak..sha ada edit blog archive tu..tuk button napa xtimbul pla ??

    ReplyDelete
  14. blog ita pun sha jugak yg edit kan..

    ReplyDelete
  15. PATUTLA DH LAIN..CANTIK SYIELA..ADA LADYBIRD PULAK TU

    ReplyDelete
  16. ehem cantik header & baju blog..ada bintang2..he2x.. oh mama ingatkan dr arab saudi rupanya dr japan..

    ReplyDelete
  17. cantikla kak, nmpk simple jer...tp menarik, sbb ada blink2 tue kot

    ReplyDelete
  18. memang nampak lainler.. nak gak rasanya ubah blogni...

    ReplyDelete
  19. dah rasa maacam masuk rumah lain lak...

    ReplyDelete
  20. cantik template & header baru syiela..

    ReplyDelete
  21. makin berseri seri blog akak kan ^__^

    ReplyDelete
  22. tak puasssss nadia tengok sebab dia macam reduppp je. :)

    ReplyDelete
  23. mmg cantik dan kemas header dan background baru blog syiela ni :)

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE