kreatif sungguh

Assalamualaikum


Assalamualaikum

setelah agak lama menyepikan diri.Akhirnya kini ku kembali... ceh.. :)

sebenarnya sejak dua menjak ni memang kalut sikit.Ayah syiela admit ward dekat  hospital Sultanah Bahiyah kat Alor Setar sebab di serang asthma yang teruk.jadi kami anak2 bergilir menjaga si ayah yang sakit ni.
 Sebelah siangnya syiela dan kak syiela bergilir menunggu.Belah malam abang syiela yang  temankan.Syiela berulang dari sungai petani ke alor setar hari hari.Dable H tinggal kat rumah pengasuh.Bila time petang syiela pun kembali ke Sungai Petani. Begitulah rutin harian.

Alhamdulillah hubby banyak membantu di saat2 tu. Thanks sangat2.Bila ayah dah discharge syiela pulak start demam dan batuk2.Lepas tu berjangkit pulak dengan Dable H.Aduss mula la tak lena tido.

Sekarang ni Dable kena flu pulak.Ades..lagi la tak dapat nak lelap malam..

*** thanks pada kawan2 yang sudi jengah sepanjang ketiadaan tuan rumah :) ***

 

ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY

Assalamualaikum..

 





ANTARA HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI!!!


english cotton (salah satu 4meter) by
Pesona Puteri Collections


satu handbag dan satu wallet by
Miemiey Collections Owner dan
My Luvly Kids&Baby Collections
 

snow cap (unisex) by
 Bunddle Addict


purse coin, keychain dan headband by
 Qaseh Zueieda (ZQ Craft)


keychain, fm, brooch by
Syafa Shamioon (Sya Craft)


free header design by

and special gift dari Arwendanish blogspot


sebuah jam tangan unisex casio silver color dan


FM dan tempat letak pen from Hatyai



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Mesti ade blog sendiri (blog khas tuk contest/GA/biz xboleh) dan juga akaun facebook. 
  2. Korang kene jadi follower: -
         - Arwendanish blogspot DONE
         - My Luvly Kids&Baby Collection DONE
         - Ten Little Fingers (TLF) DONE

     3. Like / add facebook

        - Bundle Addict DONE
        - Syafa Shamioon DONE
        - Qaseh Zueieda DONE



  

Kenapa mak bukan mama atau abah

Assalamualaikum

Alhamdulillah lepas sudah audit dalaman
Dapat bernafas dengan lega
cek spelling semalam hahahaha semua tunggang tebalik
nasib ada yang faham
Hari ni Hazim pulak demam 
Haziq dah ok
amboi bergilir korang ek
agak2 nak tumbuh gigi kot
asyik dok  menggigit je
Aha... kalau dah ada gigi siap la abang2 nanti :)
 
 sedih bila ambil Dable H kat rumah pengasuh semalam.Pengasuh cakap Dable H dah boleh panggil mak (pengasuh bahasakan diri mak). Nape la korang tak panggil mama dulu tak pun abah ke... huhuhuhu :( mengadakan mama ni.dah itu yg terkeluar dari mulut dable H nak wat camne  

Dengan gigihnya mengajar Dable H sebut mama... baba... huhuhu selalu budak2kan sebut ni dulu.Lain pulak Dable H ni.Tetiba kuar dari mulut mak.. 3 kali pulak tu
 

sibuk tapi nak cerita jugak

Assalamualaikum

Dua hari yang teramat sibuk.
Audit dalaman pulak.
Kat opis kalut semacam.Kadang2 buat2 kalut je. 
Balik rumah lagi kalut semacam
Dable Haziq deman pulak
But Dable selesema 
adeh pening kepala 
terima kasih kawan2 sudi berkunjung

Mood : mata naik keatas,mulut dah ke depan

GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE