HARUM MALAM : Cara Moden Pikat Suami

 "sakit-sakit sedap macam MALAM PERTAMA kahwin dulu!"

bukan tu je..BAU BADAN MACAM BAWANG PUN DAH HILANG!!

p/s; Halal jakim dan kkm semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete

p/s; Sesuai untuk kaum hawa, HARUM MALAM suppliment tambahan untuk kekal sihat dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir period, sesuai diambil ketika period, dalam pantang dan menyusu baby, yg belum kahwin pun boleh

Untuk Wanita shj
1 btl 250ml 
 Cara pengambilan:-
1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)

*Wanita Mengandung Dilarang sama sekali untuk mengambil produk ini

Kebaikan:

-Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
-bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
-Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
-Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
-Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
-Mengurangkan tekanan dan tension
-Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

 BERMINAT SMS/WHATSAPP 012 4003624

Makin wangi makin sayang la cik abang hujan2 ni
GATAL KERANA KEPUTIHAN

Bahagian kewanitaan merupakan bahagian yang sensitif dan perlu perhatian khusus. Hampir setiap bulan pastinya wanita akan mengalami menstruasi malah sering disertai oleh lendir yang keputihan. Hal ini tidak termasuk dengan masalah lain yang berkaitan dengan aktiviti seharian yang kadangkala akan menjadikan keadaan di sekitar bahagian kewanitaan menjadi mudah lembap dan apabila kelembapannya tidak terkawal akan menimbulkan masalah baru seperti gatal-gatal, kulit di sekitarnya memerah atau bercak putih dan sebagainya. Hal ini akan menimbulkan keadaan yang tidak selesa.

Keputihan merupakan salah satu permasalahan bahagian kewanitaan yang sering dialami oleh kebanyakan wanita. Keputihan atau dalam istilah perubatannya dikenali sebagai leukorhea merupakan sejenis cecair atau lendir yang keluar dari vagina.
 
HARUM MALAM dapat membantu 


Kandungan Harum Malam:

-Extrak ros
-Extrak sireh
-Buah tin
-kismis
-madu
-goji
-limau purut
-strawberry
-pueraria mifrica
-kayu serapat
-buah delima
-manjakani
-pueraria lobata
-senna


Apa Kata TESTIMONI 






BERMINAT SMS/WHATSAPP 012 4003624
ATAU boleh PM ke page syiela
syieladbeauty
PRODUK HOT LAIN
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC

COD AREA SUNGAI PETANI

Relian Mascara

NEW AND HOT!!

RELIAN MASCARA
Melentik dan memanjangkan bulu mata sehingga 300%.

  Relian Maskara yang melentikkan dan melebatkan bulu mata sehingga 300%.Mudah dicuci serta tidak meninggalkan kesan hitam2 bawah mata.Yang menarik Relian maskara ini waterproof. Didalam 1 set terdiri daripada maskara utk melebatkan serta menghitamkan & fiber berfungsi memanjangkan.

♡♥Dijamin Bulu mata lentik menawan ♡♥
 FUNGSI UTAMA:

★ Transplanting Gel Maskara - Maskara yg sempurna, kesan flawless, selesa dan mempunyai kualiti yang terbaik. Kombinasinya yang mencipta bulu mata yang sempurna. Formula ini merangkumi kandungan gel ajaib yang membolehkan anda mempunyai kesan make-up yg sempurna sepanjang hari. Berat: 10ml

★ Natural Micro Fiber Maskara - Pencipta volume bulu mata panjang 100% semula jadi, seperti bulu mata yg sebenar. Ia adalah adalah dari bahan organik & tiada kesan sampingan. Net Berat: 8g
- Memanjangkan bulu mata sehingga 300%
- Melebatkan bulu mata
- Tak perlu bulu mata palsu
- Fiber yang berfungsi memanjangkan bulu mata.
- Mata lebih menyerlah
- Waterproof
- Kesan tahan lebih lama
- Senang dicuci
- Tidak menimbulkan kesan hitam2 bawah mata



                                                CARA PEMAKAIAN:

                                  1. Sapukan maskara yg ada di botol panjang
                                  2. Kemudian langsung timpa dengan yg botol pendek (micro fibre)
                                  3. Sapukan kembali maskara yang ada di botol panjang
                                  4. Ulangi step 1-3 sampai mendapatkan hasil yang idinginkan.
                                  5. waterproof

Gunakan RELIAN MASCARA ORIGINAL sekarang juga untuk menambah panjang bulu mata anda serta terlihat lebih tebal tanpa memasang bulu mata. Anda hanya kelihatan waktu dlm 3 minit shj ketika menggunakannya, akhirnya mata anda kelihatan lebih cantik dan mepersona seperti boneka.



 Berminat cepat cepat SMS/WHATSAPP 012 4003624

HARGA MENARIK DI TAWARKAN RM30sm, RM35ss FREE POS!!
MURAH BUKAN jadi jangan ketinggalan sementara stok masih ada.. cepat rebut tawaran hebat ini!!

PRODUK HOT LAIN
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 TOBI(IRON)
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC

KLIK DISINI UNTUK JENGAH FACEBOOK SYIELA 

Ibu Putih Janna Lawwa


Pati Ibu Putih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan segala IBU pati -pati pemutih selain membekalkan pelbagai vitamin yang diperlukan oleh kulit agar wajah dan badan bersih bercahaya, cerah sekata dan halus gebu secara kekal, selamat, HALAL dan bebas kesan sampingan.

Selain memberikan kesan ketara pencerahan semulajadi ia turut membantu melindungi dari sinar UV dengan SPF88, melicin, merawat, memperbaharui sel, membaikpulih tekstur kulit, mengimbangi pH serta kaya antioksidan bagi memelihara keremajaan kulit.

Pati ibu putih JANNA LAWWA memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, tompok2 penuaan, kedutan halus/kendur, serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.

Istimewa nya juga ia mampu menaturalkan kulit yang nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama. Teksturnya yang pekat namun tidak melekit sangat unik kerana berupaya mengawal lebihan minyak untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan yang bermasalah.
 
Testimoni Ibu Putih Janna Lawwa





 KANDUNGAN ISTIMEWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :

-Tranexamic Acid
-Kojic Acid
-Gluthathione
-Collagen,Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN.
-Bunga Melati
-Bunga Melor
-Sandalwood
-Suwandakottan,
-Neem (Daun Semambu)
-Venivel
-Ibu Kunyit Putih,
-Welmee(Licorice)
-Alpha Arbutin


KEUNIKAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :
 
- Memiliki kepekatan 10 kali lebih tinggi untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan
- 100% asli, bukan repackaging seperti krim2 ibu putih lain di pasaran
- Label berwarna merah jambu dengan isi kandungan 30ML
- ada stiker QC seal pada botol dan tanda HALAL, menjamin ketulenan dan keaslian produk
- Memilki bau/haruman bunga melur yang menenangkan
- Krim putihnya mengandungi bintik2 biru

CARA PEMAKAIAN DISARANKAN :
 
** UNTUK WAJAH - sekali sehari selepas cuci muka sebelum tidur malam, dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap. Selepas 2 minggu atau bila kulit yang putih/mulus diingini diperolehi, anda boleh memakai pati ibu putih Janna Lawwa ini selang seli hari sahaja.

** UNTUK BADAN/PARUT - Sehari sekali selepas mandi dan boleh juga dua kali sehari untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu. Sapukan pada bahagian gelap seperti celahan peha, ketiak, siku dan anggota badan lain yang bermasalah untuk mengembalikan kehalusan dan kecerahan semulajadi.

** Boleh dicampur/mix dengan krim wajah, serum atau losyen.
** Sesuai untuk wanita dan lelaki

- Janna Lawwa, krim berkualiti tinggi yang dihasilkan melalui penyelidikan pakar, diproses oleh kilang kosmetik FADARAJ bertaraf GMP dan HALAL, memiliki no siri KKM, NOT130904110K, yang tentunya pilihan selamat kerana mengikut standard/prosedur serta piawaian kosmetik yang ditetapkan
 
Berminat nak cuba
SMS/Whatsapp 012 4003624
@
 
Harga RM85 sm, RM90ss

Baru nak tayang

Assalamualaikum

dah basi pun baru nk tunjuk kat sini :)















 Gambar raya aildilfitri 2013.. tapi cer tengok tarikh yg setting tu kekekeke







Hanger Ajaib : Jimatkan Ruang Almari

Assalamualaikum

Jimat dan kemaskan ruang almari anda dengan hanger ajaib
* tiada lagi almari bersepah
* Tidak sukar lagi mencari pakaian
* Lebih ruang untuk pakain baru


Hanger ajaib boleh menjimatkan 70% ruang almari anda.


KELEBIHAN HANGER AJAIB INI

  • menjimatkan sehingga 3 kali ruang almari pakaian anda
  • 1 set memegang sehingga 12 helai pakaian
  • Almari kemas dan pakaian bebas kedut
  • boleh di gunakan sebagai alat penyimpan
  • boleh menjimatkan banyak ruang
  • boleh digunakan sebagai rak alih
  • sesuai untuk menyangkut tali pinggang,tie,kemeja dan lain lain
  • rekaan buka dan lipat
  • sesuai untuk pangsapuri,asrama,kereta,ketika outstation atau ruangan sempit
  • sesuai dengan kayu,logam atau plastik hanger
  • penyelesain terbaik untuk ruang almari yang kecil

Ruang Bilik Anda Sempit?
Bingung edngan pakaian penuh dalam almari?
susah nak sangkut baju dalam kereta semasa outstation?

DENGAN HANGER AJAIB SEMUA MASALAH SELESAI




PROMOSI
RM25SM, RM30SS

berminat sms / whatsApp 012 4003624
 FB Kami : syieladbeauty







GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE