DrSneez Krim Selsema Dan Resdung

Assalamualaikum

Selepas saya pos Entry Demam+Selsema+batuk hari tu saya ada mention yang saya sekeluarga menggunakan DrSneez. Ramai juga yang bertanyakan DrSneez tu apa,tak pernah tau pun sebelum ni.OK mai rapat rapat dekat dekat ye tuan tuan dan puan puan.Saya nak story sikit pasal DrSneez ni.

Kalau uoll rakan saya yang syoran saya guna DrSneez ni.Masa tu kan saya selalu pos kat sini yang Si kembar Dable H tu selalu kena flu dan selalu juga melarat sampai kena ambik nab.So dia syorkan saya pakai DrSneez ni.Saya beli satu tib dan pakai ngam2 tahan setahun dan habis.. hehehhe jimatkan.Sebabnya dia sapu sikit je kat hidung.Kadang kadang saya tumpang bila resdung menyerang ^_^

Ni sedikit Info tentang Krim DrSneez ni

Krim Drsneez menggunakan Teknologi Thrudemal-Teknologi Resapan Terkini yang 

dibangunkan di Malaysia. Hanya sapuan yang sedikit diperlukan untuk mendapat 

kesan diperlukan.

Kegunaan krim drsneez:

1. Melegakan selsema & hidung berair

2. Meleg
akan hidung tersumbat

3. Melegakan batuk akibat kegatalan tengkok

4. Mengurangkan kahak

5. Mengecutkan jerawat

6. Merawat gigitan serangga

7. Melegakan gatal2 sekitar mata & t
elinga

8. Merawat resdung

SESUAI UTK BAYI, KANAK-KANAK & DEWASA

Cara guna:

Selsema sapu bila perlu

Batuk sapu pada leher (kawasan lekuk di leher)

Kahak sapu pada dada

Sapu pada Jerawat & gigitan serangga

Resdung sapu berterusan 2 kali sehari pg & malam pd kawasan t zone.


kuantiti yang diperlukan untuk setiap sapuan.Ini untuk dewasa ye.kalau baby nipis nipis je.



Harga : Rm50 kuantiti 10ml Berminat sms 012 4003624... 

nak info lebih panjang lebar lagi korang klik page fb kat sebelah tu.. kemudian korang klik

 album DrSneez... korang view gambar satu persatu...kebanyakan info ada di sana ye ^_^



Pada saya kan.. kalau korang ada resdung dan ada anak anak kecil tak rugi beli

 DrSneez ni.RM 50 je tapi tahan lama sebab kuantiti yang kita gunakan tu 

amatlah sedikit.Nak nak pula kalau anak anak yang dok kat taska/nursery 

memang mudah berjangkit selsema ni

COD area SUngai Petani dan Gurun serta kawasan sekitar.. bagi kawasan alor
.
 setar,pendang,jitra dan Pokok sena.. call dulu ye.. kalau saya balik alor setar 

jika jumpa tuk COD.. nak senang pos je ^_^


15 comments:

  1. Oh produck MLM susahlah nak dapat kalau macam kakak diJB nie macam belum nampak lagilah..

    ReplyDelete
  2. assalam dear..ehem thanks atas info ni..

    ReplyDelete
  3. la..sikit je rupanya nak pakai krim tu..

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah nak kena beli ni. Kahak banyak then hidung selalu tersumbat.

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi singgah2 blog kita..

    macam best je dr sneez ni...
    suami saya pun ada resdung.. humm...

    ReplyDelete
  6. thnks for the info kak syiela... wah lain da wajah blog kak syiela.. lama x bw ni.. :)

    ReplyDelete
  7. First time dgr pasal drsneez ni. ehe.

    ReplyDelete
  8. salam..saya sr blog kak fieda...agak2 kat watson @guardian ada jual tak

    ReplyDelete
  9. NAMPAK MACAM BAGUS DAN BERKESAN SANGAT..

    ReplyDelete
  10. tak pernah pulak dgr pasal ubat ni. :)

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE