Semuanya di hujung Jari Anda

Assalamualaikum

Sejak dua menjak ni syiela amat kesuntukan masa untuk update blog, jenguk kawan kawan.Maaf ye.Syiela cuba jengah rakan rakan hari ni ye (jika sempat).

Syukur alhamdulillah atas sambutan yang diberikan.Tak menang tangan pula rasanya ^_^

Hari ni update pun pasal bisness lagi harap uoll tak boring ye.Hari ni Syiela nak cerita semua produk panas yang syiela niagakan.

Felinna Inchloss memang mendapat sambutan yang di luar jangkaan..panas di pasaran... kalau uoll berminat sms 012 4003624 @ ke page https://www.facebook.com/syielashoppe

 ok ni nak kasi tips buat semua pengguna Inchloss ye ^_^


=> Tips kurus laju2 dgn Felinna Inchloss Lotion:
-----------------------------------------------------------

1) Selepas mandi pakai pakai ke seluruh badan (jika rasa perlu) atau sapu dibahagian yg dirasakan perlu sahaja.

2) Untuk bahagian perut, picit lotion felinna inchloss sebesar duit 20 sen. Sapukan ke seluruh bahagian perut dan buat sedikit urutan.

3) Setiap kali lepas makan agak2 30minit makanan dah masuk perut terus sapu inchloss di perut, ikut arah lawan jam,sapu agak-agak 5 minit sebab nak bagi lemak yg uoll makan tu lagi cepat terbakar.

4) Rajinkan diri berjalan atau paling mudah pergi window shopping.
Banyak minum air masak.

5) Selepas mandi malam tu sapu lagi ditempat yg dirasakan perlu, then malam nak tido sapu kat perut shj supaya masa tidur dia bakar lemak so bangun awal pagi mudah membuang nyeee.

6) Penggunaan yang konsisten dan disiplin akan membuahkan hasil yang amat memberangsangkan. Untuk kesan yang lebih cepat, kawal pemakanan dan bersenam adalah satu langkah yang bijak. Penggunaan sauna pant/sauna belt juga boleh membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak

7) Selamat bagi ibu menyusu, mengandung dan kanak-kanak atas 6 tahun pon tp jgn lah sapu kat kanak2 nak suruh kurus tapi kalau batuk ke, bole guna jd macam vicks letak kat dada atau kat ibu bapa yg lenguh2 badan atau sakit urat. Cubalah!

=> Tips Untuk Dagu Runcing
------------------------------------

Tak perlu guna lotion ni macam pakai krim muka(kang satu muka pijar kena mata dah lagi satu kes pula..admin di salahkan hehe).cuma ambil dlm 1/2inchi dan sapukan pada bawah dagu dengan membuat sapuan membulat ke atas hingga ke rahang pipi sahaja yer...

(Selepas membuat sapuan anda tidak akan rasa pijar cuma sedikit berangin sahaja) so tidak perlu risau tentang panas atau pijar.

PASTIKAN JUGA SELEPAS MENGGUNAKAN INCHLOSS BASUH TANGAN ANDA SEBERSIHNYA..TAKUT BILA MATA GATAL KE..GOSOK2 MATA DAH PIJAR..

Buat sapuan dengan konsisten yer..SELAMAT MENCUBA!! harga RM 75 termasuk postage berminat sms 012 4003624


Lagi mengenai Inchloss klik SINI dan SINI


pelbagai produk lain di page syiela antaranya

Vitamin C plus Pure Collagen

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN PENGAMBILAN VIT C 


· Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
· Mengecilkan pori2 kulit
· Menaikkan seri muka
· Memberikan tona kulit yang sekata & cerah (seluruh badan)
· Melembabkan kulit secara menyeluruh
· Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
· Merawat masalah jerawat di muka & badan
· Merawat masalah jeragat
· Melindungi daripada pembekuan darah & lebam
· Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
· Diperlukan untuk pertumbuhan & pembaikan tisu
· Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selsema
- Membantu mengurangkan gejala gejala alergi
· Meningkatkan penglihatan
· Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
· Membantu system penghadaman
· Mampu mencerahkan bahagian2 gelap di celah celah bahagian badan (ketiak, peha dll)
· Amat sesuai bagi yang mengalami masalah resdung

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN DALAM GLUTA & PURE MARINE COLLAGEN
(bahan utama yang turut ada dalam VIT C keluaran FELINNA BEAUTY)

- Melaraskan BERAT BADAN dan HORMON
- Peningkatan PAYUDARA
- Anti-bakteria, membuang TOKSIN
- Menghilangkan SEMBELIT
- Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension
- MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN kulit serta PAYUDARA (anti penuaan)
- Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT)
- Menormalkan fungsi kelenjar tiroid Memperbaiki masalah KULIT dan RAMBUT
- Mengurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT DAN JERAWAT
- Membantu meningkatkan METABOLISME
- Meningkatkan fungsi stomatch Membantu menghapuskan nefritis, Artritis, basal
- Menguatkan saluran darah, meningkatkan penyakit sendi, kecacatan kolagen
- Meningkatkan PEREDARAN DARAH, dingin dan mencegah sakit bahu
- Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMOR
- SLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang
- Mencegah ANEMIA
- Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta lebih rendah sakit belakang dan sebagainya

Harga RM85 termasuk pos laju berminat sms 012 4003624


Sabun susu beras collagen.. sabun yang panas masa kini dan mendapat sambutan yang amat menggalakkan.Juga sampai tak menang tangan syiela nak membungkus ^_^ .

Harga : 4PCS RM20 free postage
 Untuk belian secara borong juga dialukan


mengenai susu beras collagen boleh tengok SINI

Juga bedak yang amat mendapat sambutan... kejap je kena tambah stok baru.. ramai yang nak cantik seperti  wanita arab ^_^


Memang ramai yang berpuas hati bila pakai bedak ni.Untuk kenal dengan lebih dekat bedak arab ni sila ke SINISINISINI

Harga bedak arab RM50 free postage + free sabun susu beras collagen + free span kokuryu
Bagi mereka yang mengalami resdung dan untuk anak anak yang selsema.. hanya perlu sapu ni je.Drsneez memang amat berkesan dan membantu melegakan selsema dengan cepat


Info mengenai DrSneez boleh tengok di SINI

Harga RM 50 + RM 6 (pos laju) 

Tasbih digital juga ada untuk memudahkan kita melihat pengiraan zikir yang telah di lakukan setiap hari


Info mengenai tasbih ini boleh tengok di SINI

Harga RM 15 termasuk postage

Dan yang paling terbaru syiela ada kain pasang.So far baru masuk stok Italian digital print.


Harga RM 65 free postage (ini harga promosi sempena baru di kedai Osyiela d beautynline syiela ye.Lepas ni harga akan kembali seperti sediakala )

 berminat sms ke 012 4003624 dan bg kod kain ye ^_^

kini syiela juga dalam perancangan menambah kolek jualan antaranya gelang mutiara dan kek..moga segala urusan berjalan dengan lancar.Terima kasih juga atas kepercayaan rakan rakan dan juga sokongan dari anda semua.

Alhamdulillah kini syiela makin bersemangat dalam dunia bisness online ini ^_^


jom ke kedai online syiela klik sini

berminat whatsApp / sms 012 4003624











33 comments:

  1. alhamdulillah
    semoga terus maju dik ;)

    ReplyDelete
  2. moga perniagaan akak majuuu...
    dan sentiasa di murahkan rezeki... :)

    ReplyDelete
  3. Mj ada beli inchloss, setakat ni belum nampak perbezaan lagi :D

    ReplyDelete
  4. wah akak... byknya akak jual.. mesti maju bsnes kan.. :-)

    ReplyDelete
  5. Dah berniaga skrg... Moga success

    ReplyDelete
  6. Banyaknya produk yang syiela jual. Ni semua produk yang sangat femes di Facebook skrg. Terutama Felinna Inchloss tu.

    ReplyDelete
  7. VITAMIN C BERMINAT NAK BELI TP MASALAHNYA BUI NI JENIS YG SUSAH TELAN PIL ATAUPUN KAPSUL..KALAULAH ADA JENIS CECAIR KAN SENANGGGG..HUHU

    ReplyDelete
  8. semua benda tu hot item kan?hhehehe

    ReplyDelete
  9. orang sibuk berbisnes gituler mana sempat yerk..

    ReplyDelete
  10. Semoga bisnes online Syiela bertambah maju.

    ReplyDelete
  11. sibuknye TT berniage.. good luck.. saye pulak tengah setting2 nak mule.. doakan saye jugak..

    ReplyDelete
  12. semoga murah rezeki kak...saya ingat nak order sabun lagi..nnt kalo jadi saya mesej akak...

    ReplyDelete
  13. ramaiiiiiiii yang tengah pakai felinna sekarang kann! :)

    ReplyDelete
  14. ok la tu syiela..boleh tahan juga permintaannya yer..semoga murah rezeki syiela..

    ReplyDelete
  15. Kak syiela sorry baru singgah sini..
    wah bertambah maju bisnes akak..moga maju jaya k

    ReplyDelete
  16. good luck akak :D
    dalam proses nak beli lotion tu juga ..

    akak..
    meh sini cik su nak jawab pertanyaan bb dekat header tu siapa :D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/selamat-hari-lahir-darwisya.html

    ReplyDelete
  17. wah syiela ni betul2 berniaga ni...hihi..

    moga bisnes syiela terus sukses ye..
    js nk maklum ni ada surprise for you...tunggu ye...^^

    ReplyDelete
  18. dah byk dah org tawarkan produk neh tp tak try je lg . huk . student katekannn

    ReplyDelete
  19. bagus entri ni..kalau bagi kat my wife,mesti dia suak..thnx for info
    http://infoaday.blogspot.com/

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE