#1 - WEEKLY GA BY SHARINA

Assalamualaikum


Syarat-Syarat 
  • Buat Entry, tajuk dan banner (backlink) stick sekali ya..jangan lupa tinggalkan url entry korang :)
  • Follow blog sha dan like 
  • Like dan Follow Sponsor [kak Syiela dan Hani]
 
Hadiah
  • 6x Sabun Susu Beras Kologen dari kak Syiela
  • 2x RM 5 Topup dari Hani

Tips Nak Menang
  • Follow the rules
  • Tag kawan2 anda
  • dan Hebahkan 

Pemilihan Pemenang
  • Sponsor sendiri akan pilih pemenang melalui Random..



jom join bersama :)

23 comments:

  1. All d best. Nak like like kat kat fb yg susah sikit tu sbb kat opis ni x leh bukak fb.

    ReplyDelete
  2. gud luck..saya jemput awak join..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-zura-online-shopping.html

    ReplyDelete
  3. wah...kak syiela jd sponsor sabun gitu...hehehe

    **x jual la kak jam saya beli tu...saya beli satu ja tuk kenang2 kenangan...insyallah kalo kak nak, nanti2 saya p serikin saya inform..kot2 nak order kain batik , kain telekung, jam dll :)

    ReplyDelete
  4. saya dh joint,..err lama xdtg cni..

    ReplyDelete
  5. syiela jadi sponsor ye. menarik :)

    ReplyDelete
  6. salam rabu syiela..

    js dh letak link syiela tu..tp kan nape klik dia pergi ke fb yg kosong ..mmg camtu ke...hihi..

    promote free dulu ni sbm dikenakan caj...kalau ada2 info blhlah maklum kt js ye...^^

    ReplyDelete
  7. Ohh nenanti bila sempat nak join gak.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum hye thnks sbb support GA sha...here rakan2 yg sporting utk diterjah..

    http://www.opzzpinky.my/2013/03/bakal-pemenang-1-weekly-ga.html

    gud luck ya :)

    ReplyDelete
  9. gud luck dri GA yg sama..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  10. salam sponcer kiut..saya nak bodek awak nie..ehiks..hehehe.. dah join and follow.. http://nurainishahroni.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  11. melawat peserta segmen. ss datang dari segmen yang sama :) jom ke blog ss

    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE