Shopping Dengan Zalora

Assalamualaikum

Ni first time tau syiela shopping kat ZALORA . Dulu dok dengar cerita je orang shopping kat sana. Then satu hari tu saya terbaca kat page WANIEY dan SHIDA.

Rupanya ZALORA menawarkan kupon free RM50 untuk para blogger sekalian. Syiela tanpa membuang masa terus mencuba .Mudah sangat nak mendapatkan Voucher ni. Cuma email kepada ZALORA si zalorateam@zalora.com.my seperti ni 'Saya owner dari blog... masukkan URL blog uoll ye sudi untuk menjalankan kerjasama dengan team zalora' Setelah email di hantar uoll tunggu pihak ZALORA balas email uoll dan dorang akan semak blog uoll.Jika pihak dorang bersetuju dorang akan balas email uoll dan untuk perbincangan seterusnya. Setelah tu dorang akan kasi voucher bernilai RM50 untuk kita shopping di ZALORA SANGAT MUDAH !

Bila dapat voucher ni.Punya la bersemangat  Syiela mengeledah tengok apa yang berkenan kat SANA. Ya allah time tu toksah kata apa la.Semuanya Syiela berkenan.Nak purse, nak baju, nak skirt peplum juga rambang mata tengok kasut.Alahai mana satu la jadi idaman kalbu.

Akhinya syiela berkeputusan biarlah pengalaman pertama shopping di ZALORA ni menjadi milik si kembar. Jadinya pilih punya pilih.Belek punya belek Syiela tersangkut dan jatuh hati pada T-Shirt kuning Kid Z Striped Tribal Neck Tee.Berkenan sebab ada belang - belang hitam.Sangat cun di mata saya kalau si kembar tu pakai :)

Ni rupa asal di blog ZALORA.

Kalau korang nak tahu sangat cepat dan pantas sistem dari ZALORA ni. Hari ni masuk order esoknya terus barang sampai kat depan pintu. Saya order Jumaat, Sabtu dah dapat. Jadinya terus basuh tuk kembar pakai pagi ni sebab ada appoinment dengan klinik :)

 Mood tak berapa nak elok ni

tengok tu adess

Baju yang saya ambil tu berharga RM24 sehelai jadinya RM48 tuk mereka berdua ni.Dalam hati berkira - kira ada postage fee.Tapi elok je drop order tertulis kat situ FREE SHIPPING! . Alhamdulillah rezeki kamu la nampaknya Dable H.Syiela Dapat 2 pasang baju dengan voucher RM50 tu.

Nak ke wed ZALORA klik je mana - mana perkataan ZALORA. Cubalah mana tau rezeki uoll kat sana juga ^_^

email : zalorateam@zalora.com.my


TQ ZALORA happy sangat tau dapat baju ni ^_^

15 comments:

  1. cantik bajunya..akak tak pernah try emel pun lagi :)

    ReplyDelete
  2. Sebut zalora mesti teringat2kan iklan zalira kat tv. Dulu firas tertunggu2 iklan tu keluar sebabnya dia pun nak tolong jerit mcm pelakon dlm iklan tu hihi

    ReplyDelete
  3. oooo... nak kena sorok dari suri la cam ni...

    ReplyDelete
  4. olololo.. comel yer.. geram tengok sikecil tue..

    ReplyDelete
  5. Hari tu ada juga baca kat blog Shida mengenai voucher zalora ni..tapi lily tak cuba lagi...

    ReplyDelete
  6. Wah! Best tu..cantik sgt baju kembaq tu pakai... Nk try la

    ReplyDelete
  7. mcm ramai je org dpt vocer ni. huhu. baiknye zalora.

    ReplyDelete
  8. hai syiela..sorry datang singgah lewat sangat...wah bestnya shopping..cantik baju tu tau

    ReplyDelete
  9. salam kenal dr m3h
    done follow sini
    m3h pun dah pernah shopping di zalora

    ReplyDelete
  10. Amboi....kaler kuning lg tu.ctk..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE