Kesian Abah

Assalamualaikum

Semalam En.abah terpaksa keja malam (kalau askar di panggil duty). Bila masuk waktu berbuka ja mula la riuh rendah si anak anak ni kesian kan abahnya

Antara dialog dorang yang sempat syiela dengar

Aiman : Kesian abah kan japgi nak berbuka dia nak makan apa?ada tempat makan ka kat situ?
Iqbal   : ye la kan.. hari tu ikut abah pegi tempat keja dia banyak truck askar je.. takda pun tempat makan
Aiman : mesti abah kita letih..keisn dia kena keja juga
Iqbal   : Nanti abah balik kita suruh dia benti keja..boleh la dia berbuka dengan kita...kesian sangat dia sorang sorang kat sana.. tak makan pula tu


Hehehehe prihatin rupanya anak mama ni ingatkan tak kisah.So mama mencelah la..Kat tempat abah ada tempat makan jangan risau ye.. Aiman dan Iqbal menjawab.. mama mana tau mama tak pernah pi sana..kami ni abah selalu bawa pi sana (ada jela nak menjawab.. pahal mama yang selalu ke sana)

Hmmmm yela anak anak mama malas nak ulas panjang lebar dekat dekat waktu berbuka ni jadi mama diam je tengok karenah dorang :)


KLIK SINI UNTUK SHOPPING DI KEDAI SYIELA

KLIK SINI UNTUK PROMOSI RAMADHAN

KLIK SINI UNTUK BANTU ADIK MUHAMMAD


1 comment:

  1. Alahai sweetnya anak2 abah.. mesti diorang rindu nak berbuka dengan abahnya le tu

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE