HARUM MALAM : Cara Moden Pikat Suami

 "sakit-sakit sedap macam MALAM PERTAMA kahwin dulu!"

bukan tu je..BAU BADAN MACAM BAWANG PUN DAH HILANG!!

p/s; Halal jakim dan kkm semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete

p/s; Sesuai untuk kaum hawa, HARUM MALAM suppliment tambahan untuk kekal sihat dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir period, sesuai diambil ketika period, dalam pantang dan menyusu baby, yg belum kahwin pun boleh

Untuk Wanita shj
1 btl 250ml 
 Cara pengambilan:-
1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)

*Wanita Mengandung Dilarang sama sekali untuk mengambil produk ini

Kebaikan:

-Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
-bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
-Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
-Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
-Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
-Mengurangkan tekanan dan tension
-Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

 BERMINAT SMS/WHATSAPP 012 4003624

Makin wangi makin sayang la cik abang hujan2 ni
GATAL KERANA KEPUTIHAN

Bahagian kewanitaan merupakan bahagian yang sensitif dan perlu perhatian khusus. Hampir setiap bulan pastinya wanita akan mengalami menstruasi malah sering disertai oleh lendir yang keputihan. Hal ini tidak termasuk dengan masalah lain yang berkaitan dengan aktiviti seharian yang kadangkala akan menjadikan keadaan di sekitar bahagian kewanitaan menjadi mudah lembap dan apabila kelembapannya tidak terkawal akan menimbulkan masalah baru seperti gatal-gatal, kulit di sekitarnya memerah atau bercak putih dan sebagainya. Hal ini akan menimbulkan keadaan yang tidak selesa.

Keputihan merupakan salah satu permasalahan bahagian kewanitaan yang sering dialami oleh kebanyakan wanita. Keputihan atau dalam istilah perubatannya dikenali sebagai leukorhea merupakan sejenis cecair atau lendir yang keluar dari vagina.
 
HARUM MALAM dapat membantu 


Kandungan Harum Malam:

-Extrak ros
-Extrak sireh
-Buah tin
-kismis
-madu
-goji
-limau purut
-strawberry
-pueraria mifrica
-kayu serapat
-buah delima
-manjakani
-pueraria lobata
-senna


Apa Kata TESTIMONI 






BERMINAT SMS/WHATSAPP 012 4003624
ATAU boleh PM ke page syiela
syieladbeauty
PRODUK HOT LAIN
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC

COD AREA SUNGAI PETANI

23 comments:

  1. wow... serius ke sakit-sakit sedap macam MALAM PERTAMA kahwin dulu?

    ReplyDelete
  2. Wah makin maju bis syiela...gud luck ye

    ReplyDelete
  3. fifi tak pernah try.. tapi macam menarik je..

    ReplyDelete
  4. xtaw nk komen apa...hihi...selamat tahun baru la kak :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. terbaik dan terrrlarik setakat ni kak fieda :)

      Delete
  8. macam menarik je ni. hihi
    semoga makin maju kak

    ReplyDelete
  9. Kalo tgh period boleh ke ambil harum mlm ni..

    ReplyDelete
  10. Kak kalau bg sesiapa yang belum kawen blh ambek? Sbb slalu sgt kene masalah kegatalan kat tempat tu... Dah mcm2 guna still ada.. Sbb kulit kita sensitive sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. semua golongan boleh ambik harum malam ni kecuali wanita mengandung

      Delete
  11. sis, kalau ambil harum malam tapi dlm masa yg sama consume shaklee, ok ke? ada apa2 effect tak?

    ReplyDelete
  12. Salam , dh try hrum malam nie slama 3bulan dgn hbiskan 7botol . Keputihan hlg. .x ada lg masalah kegatalan . Ms 'v' makin ketat .

    ReplyDelete
  13. wassalam..alhamdulillah TQ ye boleh buat testimoni

    ReplyDelete
  14. Saya ada msalah keputih kluar mcm nasi basi..lepas buat rawatn hsg keputihan ketul2 tu keluar..baru 2 hri try harum malam.ya allah semoga hilang segala msalah saya ni :(

    ReplyDelete
  15. Saya baru je test utk pregnancy sekejap tadi, positive result nye. tapi sebelum keluar ke pejabat pagi tadi sy dah makan 1 sudu dan smalam mcm biasa 1 sudu pagi n 1 sudu sblm tidur? akan effect pd baby ke atau ape ye sbb sis quote dalam entry ni kate wanita mengandung dilarang ambil sama skali... saya risau ni..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE