Mini GA 2 Tamat

Assalamualaikum

Alhamdulillah sambutan amat menggalakkan.. dalam masa terdekat syiela umumkan pemenang... thanks ye korang semua support mini GA yang tak seberapa ni :)

MINI GA 2

Assalamualaikum


SYARAT

1. Buat Entry,Tajuk dan letakkan banner (backlink)
2. Tinggalkan url entry (url blog tidak di terima)
3. Yang belum follow blog ni..sila follow dulu ye
4. Nak tag rakan digalakkan tapi tak wajib ye :)

Pemilihan pemenang berdasarkkan En.Random.Org atau cabutan dari Dable H
 (bergantung pada mood Dable H)

HADIAH

Semestinya bedak arab 50g.Berapa pcs tak pasti lagi ye bergantung pada jumlah penyertaan.

GA ni akan tamat pada 27 April 2013.Pemenang akan diumumkan bila-bila masa selepas itu.


*** dekat fb pun ada buat mini GA juga tau..nak join klik banner shielashoppe kat sebelah tu

GUD LUCK!!

Pemenang Teka Teki 1

Assalamualaikum

Senari pemenang yang berjaya hampir tepat ialah





Tahniah pada yang berjaya .. Harga sebenar hidangan tu ialah RM 18.60 ^_^

Kepada mereka yang di atas Bg adress dekat syiela ye.. tinggal kat komen xpe nanti syiela x publish.. x pun email ke syieladbeauty @ gmail.com

Teka Teki 1 tamat..

Assalamualaikum

Teka Teki telah berakhir ye... Tiada yang berjaya teka dengan tepat tapi ada yang hampir hampir... nanti saya umumkan pemenang ye... Mereka yang hampir tepat semua saya kasi hadiah :)

Jom Teka Part 1

Assalamualaikum dan selamat malam.. Lamanya tak buat entry malam malam.. just nak share gambar makan je.. korang jangan terliur ye ^_^


cer korang teka berapa harganya... 3 pemenang tepat saya cari.. sebagai saguhati saya bagi 1pcs sabun susu beras collagen tuk mereka yg tepat dan hampir tepat.. jom teka!!!

** dibenarkan teka sekali saje ye

Aura White Beauty

Assalamualaikum

Kali ni syiela nak share satu lagi produk di kedai online syiela :)



PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGGABUNGKAN 5 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE & ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu-satunya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah dengan kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel-sel kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata.

 Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman aura white ini.Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.







CARA MAKAN AURAWHITE:

1. CAMPURKAN 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air masak juga boleh menggunakan jus buah-buahan kesukaaan . Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

2.kemudian goncangkan shaker tersebut dan sedia utk diminum

3. Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4. WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong krn memudahkan nutrisi utk menyerap kedalam tubuh. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

** ATAU BOLEH AMBIL 1 SCOOP, 2 KALI SEHARI SEMASA PERUT KOSONG, IKUT KEMAMPUAN MASING2...KEMAMPUAN DR SEGI KEWANGAN
2 SCOOP 2 KALI SEHARI SURE LG CEPAT HASILNYA...

** Period stop minum..Hari ke 4 period blh mula minum..
Untuk preggy mum 4 bulan ke atas dh blh mula minum Aurawhite

** Selepas pengambilan Aurawhite elakkn minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat


KEBAIKAN AURA WHITE:
1.Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2. Anda dapat merasai kesan dalam 10 hari
3. Menggunakan gabungan aktioksidan terhebat di dunia
4. Merawat serta mencegah jerawat
5. Wajah cerah berseri tanpa perlu suntik
6.  Mengecilkan liang roma
7. Merawat Ekzema dan Pronsis
8. Mencegah kedutan dan keknduran pada kulit
9. ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10. Menghilangkan Tompok hitam dan Parut
11. Kesan pencerahan yang menakjubkan
12. Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses menuaan
13.Mencegah kerosakan KOLAGEN
14. Meningkatkan daya ketahanan badan
15. Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16. Melindungi daripada sinaran UA-B
17. Menyembuhkan luka dan mencegah parut
18. Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19. Membantu menyahtoksik dan pencemaran di dalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah




Berminat dengan Aurawhite

Jom saya bagi Harga pengenalan produk baru RM 140 per jar bagi semenanjung RM 145 perjar bagi Sabah dan Sarawak.Ada 6 free gift menanti anda

Berminat Boleh SMS / WA 012 4003624





Samsung Note 2 : CPUV pertama 2013

Assalamualaikum

Syukur alhamdulillah.setelah lama menunggu akhirnya bertapak jua ia di sini.Telefon idaman pulak tu. Bestnya kalau betul betul berada dalam pelukan ^_^

Yang Tourism Australia tu dah lama menyepi kat situ tapi tak credited pun huhuhu

Iklan tak nampak lagi kat blog.Kalau korang terjumpa usha2 la ye.Jangan malu malu hehehhe

*** Orang dh dapat berpuluh CPUV tak bising pun... ko dapat satu pun bising muahahahaha



IKLAN SEBENTAR!
syieladbeauty  sedang adakan promosi 
bedak arab 
RM 47 (S/M) RM50 (S/S) free sabun susu beras collagen + beauty span kokuryu + free postage... 
inchloss (penghabisan stok, sementara stok masih ada)


berminat PM FB / WhatsApp / sms / We chat 012 4003624 ^_^

Shopping Dengan Zalora

Assalamualaikum

Ni first time tau syiela shopping kat ZALORA . Dulu dok dengar cerita je orang shopping kat sana. Then satu hari tu saya terbaca kat page WANIEY dan SHIDA.

Rupanya ZALORA menawarkan kupon free RM50 untuk para blogger sekalian. Syiela tanpa membuang masa terus mencuba .Mudah sangat nak mendapatkan Voucher ni. Cuma email kepada ZALORA si zalorateam@zalora.com.my seperti ni 'Saya owner dari blog... masukkan URL blog uoll ye sudi untuk menjalankan kerjasama dengan team zalora' Setelah email di hantar uoll tunggu pihak ZALORA balas email uoll dan dorang akan semak blog uoll.Jika pihak dorang bersetuju dorang akan balas email uoll dan untuk perbincangan seterusnya. Setelah tu dorang akan kasi voucher bernilai RM50 untuk kita shopping di ZALORA SANGAT MUDAH !

Bila dapat voucher ni.Punya la bersemangat  Syiela mengeledah tengok apa yang berkenan kat SANA. Ya allah time tu toksah kata apa la.Semuanya Syiela berkenan.Nak purse, nak baju, nak skirt peplum juga rambang mata tengok kasut.Alahai mana satu la jadi idaman kalbu.

Akhinya syiela berkeputusan biarlah pengalaman pertama shopping di ZALORA ni menjadi milik si kembar. Jadinya pilih punya pilih.Belek punya belek Syiela tersangkut dan jatuh hati pada T-Shirt kuning Kid Z Striped Tribal Neck Tee.Berkenan sebab ada belang - belang hitam.Sangat cun di mata saya kalau si kembar tu pakai :)

Ni rupa asal di blog ZALORA.

Kalau korang nak tahu sangat cepat dan pantas sistem dari ZALORA ni. Hari ni masuk order esoknya terus barang sampai kat depan pintu. Saya order Jumaat, Sabtu dah dapat. Jadinya terus basuh tuk kembar pakai pagi ni sebab ada appoinment dengan klinik :)

 Mood tak berapa nak elok ni

tengok tu adess

Baju yang saya ambil tu berharga RM24 sehelai jadinya RM48 tuk mereka berdua ni.Dalam hati berkira - kira ada postage fee.Tapi elok je drop order tertulis kat situ FREE SHIPPING! . Alhamdulillah rezeki kamu la nampaknya Dable H.Syiela Dapat 2 pasang baju dengan voucher RM50 tu.

Nak ke wed ZALORA klik je mana - mana perkataan ZALORA. Cubalah mana tau rezeki uoll kat sana juga ^_^

email : zalorateam@zalora.com.my


TQ ZALORA happy sangat tau dapat baju ni ^_^

aiskrim malaysia 10 kupang

Assalamualaikum

Hari ni teringin pulak nak cerita tentang keletah iqbal dengan aiskrim malaysia. Baru ni ada jiran buat jual kat rumah aiskrim ni. Jadinya budak budak area ni pakat pakat berebut la membeli. Dah kawasan ni takda kedai.

Jadi si Iqbal ni sama menyibuk nak membeli.

Iqbal : mama nak beli aiskrim malaysia
Mama : Pergi tanya makcik tu berapa satu
Iqbal : berlari kerumah rumah tu dan kembali dengan  bersungguhnya bagitau satu batang 10 kupang
Mama : aik 10 kupang.. mana bahasa la dapat ni
Iqbal : Makcik tu kata 10 kupang
Mama : hahahaha 10 sen tu Iqbal silap dengar ni
Iqbal : betoi mama 10 kupang.
Mama : ok lah ambik duit ni... dalam hati ragu ragi takkan juai 10 sen je murahnya
Iqbal : lepas makan sedap la mama aiskrim 10 kupang ni. nk beli lagi boleh tak
Mama : cukup cukup esok pula.. kalau nk makan banyak lain kali tak boleh beli lagi dah
Iqbal : ok

Tiap tiap petang mesti la si Iqbal ni nak memmbeli aiskrim 10 kupang ni


Ni la rupaya aiskrim malaysia beharga 1o kupang tu ^_^.Alahai anak.....

Nak Bedak Arab Free Tak

Assalamualaikum

Berita baik untuk hebahan bersama.2 pcs bedak arab untuk di menangi secara percuma.Sebenarnya Syiela menjadi salah seorang sponsor GA yang di anjurkan oleh Emas Putih . Jadi korang semua boleh join GA ni.Untung untung korang bertuah nanti.Selain bedak arab banyak hadiah2 yang menarik bakal di menangi oleh uoll semua.

Nak nak kalau dapat bedak arab free.Heheheh gebus gebas la lepas ni ^_^

Jom join ^_^.KLIK JE SINI UNTUK JOIN.Gud luck ye uoll semua.

Moga uoll semua ada tuah di sana nanti ye



GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE