Vitamin E @ Vitamin Cinta

Assalamualaikum

Nak share sikit tentang vitamin cinta yang menjadi bualan ramai ni.Selain untuk kesihatan kulit dan muka bertambah glowing selepas mengamalkan shaklee.Vitamin E juga bertindak sebagai VITAMIN CINTA bagi pasangan suami isteri.

VIt E memastikan kulit sentiasa cantik tanpa kesan parut,ia juga membantu isteri untuk menstabilkan hormon sekaligus meningkatkan citarasa seksual para isteri.


KEBAIKAN VITAMIN E
  • bagus untuk semua yang nak cantik dan melambatkan proses penuaan
  • bagus untuk meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita
  • bagus untuk di amalkan oleh isteri yang dingin
  • menghangatkan hubungan suami isteri
  • Antioksidan yang sangat penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular
  • bersifat diuretic, mengurangkan tekanan darah tinggi
  • mengurangkan risiko katarak
  • mengurangkan risiko penyakit Alzheimer
  • mengurangkan risiko keguguran bagi ibu ibu mengandung
  • menyokong fungsi penghantaran oksigen ke seluruh badan bagi meningkatkan stamina
  • mengurangkan risiko masalah jantung dan strok
  • mengelak / mengurangkan masalah darah beku

BANTUAN VITAMIN E UNTUK MASALAH KELAKIAN
  • memberi lebih tenaga (seksual)
  • Ereksi lebih lama
  • Lebih mudah terangsang
  • Lebih bersemangat


SMS / whatsapp 012 4003624 untuk info lanjut
ID SHAKLEE : 922692
                                                                                     

Rindu Pada Aiman

Assalamualaikum

Hati sangat rindu pada Aiman.Dia kat kampung.Hari tu ikut balik kampung then dia tak nak ikut balik rumah.. best kat kampung katanya boleh main kat sawah..boleh panja pokok.. boleh mandi kolam...

Jenuh la wan nak melayan karenah budak Aiman ni.Mama pula yang tak senang duduk kat sini teringatkan dia huhuhu

Keadaan Adik Muhammad Terkini

Assalamualaikum


Adik Muhammad di cuba dengan mesin oksigen..Jika sesuai dengannya kos mesin ini bernilai RM15,000.00. Tapi tadi time melawat Syiela sembang dengan Ummi Muhammad nampaknya adik Muhammad tak sesuai dengan mesin tu.So kena cari alternatif lain.

Rambut adik dan bulu mata adik Muhammad dah mula luruh. Baru ni adik Muhammad sekali lagi tarik.TAdi tengok keadaan kakinya pun  dah lain sikit.Mengikut info dari umminya hasil dari MRI saraf adik Muhammad ada yang rosak sikit.

Apapun kita doakan moga adik ni makin sihat nanti dan kembali ke pangkuan keluarga setelah 2 bulan menjadi penghuni tetap Hospital Sultan Abdul Halim.


*** mood : sedih ( baru balik melawat adik Muhammad)

Aiman Pada Hari Guru

Assalamualaikum

Hari tu saya ada buat entry ni Hari Guru Yang Huru Hara . Nak di jadikan cerita lagi balik petang tu syiela tanya, camner Aiman kat sekolah tadi best tak sambut hari Guru. Aiman cakap best sangat mama.makanan banyak sangat boleh pilih nak apa.

Tetiba Syiela terpandang kat meja makan ada bungkusan plastik, tanya abahnya kot2 beli goreng pisang ke.Kadang2 abahnya rajin membeli goreng pisang. Abahnya cakap tak beli apa pun hari ni.

So syiela pun bangun pergi tengok kat meja makan tu.Tengok ada banyak kiuh muih atas meja.Tanya abahnya kuih apa yang banyak ni.Abahnya mai tengok, rupa rupanya kuih yang abahnya bergegas beli pagi tadi.Aiman tak bagi kat cikgu untuk buat jamuan huhuhu.

Bila di tanya Aiman dia blh cakap malu nak bagi kat cikgu... sabar jelah Aiman... membazir je kuih. Ada la juga dekat 30 biji.

Demam Pulak

Assalamualaikum

Dable H demam + batuk batuk.Makanya mata mama ala2 panda ke opis.Huhuhu nanti cerita panjang...

nak info tu je ..k bai

** nanti saya jejak rakan2 ye.. sori sangat banyak yang tak di jejak kembali.. banyak juga komen anda yg saya tak publish huhuhuhu

Bloglist June - Sept. 2013 - My Lovely Family

Assalamualaikum


jom kawan2 kita join bloglist kak nurul.Klik banner ye tuk join.

Mohon Secebis Doa Buat Adik Muhammad

Assalamualaikum

Dalam berniaga ramai kenalan yang syiela jumpa.Antaranya ibu adik mohammad.Ibu adik muhammad merupakan pelanggan syiela. Ada la sekali dua syiela hantar barang kat hospital.Sambil tu dapat juga syiela melawat adik Muhammad.

Pertama kali melihat adik Muhammad memang hati syiela tak dapat nak tahan air mata.laju je mengalir kat pipi.Sedih tengok keadaan dia.Adik Muhammad terpaksa minum melalui tiub yang di salurkan ke dalam mulut.Menurut ibunya jika tiub di buang adik Muhammad tak dapat nak minum secara sendiri.

Terdapat juga wayar lain ke hidung.Oksigen kalau tak salah syiela.Syiela pun tak tanya detail sangat.Sebabnya kalau kat sana memang la syiela tak berupaya nk buka mulut nk cerita tentang adik muhammad panjang2.


Ibu adik Muhammad ni sangat tabah dan kuat semangat.Moga Ibunya terus kekal tabah menempuhi hari hari mendatang.

Di kesempatan ini syiela mohon rakan rakan blogger hulurkan secebis doa buat adik muhammad.Moga adik Muhammad sembuh dan dapat bermain seperti adik adik yang lain.

Nanti syiela update lagi yer perkembangan adik Muhammad

Hari Guru Yang Huru Hara

Assalamualaikum

semalam AIman dengan Iqbal punya la kalut suruh beli dan balutkan hadiah tuk cikgu dorang. Yang nak tergelaknya si Aiman. Pagi tadi elok je dah bersiap semua dah.Dah keluar tunggu bas kat pagar depan.Anak jiran sebelan tegur.Aiman hari i tak payah bawa beg sekolah la.Bawa beg kecil dengan botol air je.

Syiela dah heran kenapa pula.Syiela pun teruk menyampuk la kenapa?Dia cakap hari ni kat sekolah ada jamuan.so tak belajar.Cuma bawa makanan ringan sikit-sikit dan hadiah kalau ada.La... Yang aiman pulak semalam cakap kat abah dia, cikgu pesan esok nak bawa apa pun tak pa. Nak bawa kek ke, nak bawa hadiah ke, cikgu tak kisah.TAk pula di sebut perkataan jamuan tu. Kami pun tak sedia la sebarang makanan hehhehe..

Dan dan tu juga abahnya bergelut ke kedai cari kuih tuk di bekalkan buat aiman dan kawan kawan hehhehe.. Aiman memang tak kisah dah sebabnya dia dah ada hadiah tuk cikgu dia hahahaha.... 

Aiman... Aiman.. memang Aiman tak kisah... 

Sekangkang Semut Pun dah Tiada

Assalamualaikum

Dulu ada juga tanah sekangkang kera kat belakang namun kini huhuhu... tiada lagi


ketung.. ketang.. ketung.. ketang.. hjabuk merata rata huhuu.. moga dipermudahkan segala urusan

Pemenang Mini GA 2

Assalamualaikum

Syukur alhamdulillah diberi kesempatan untuk umumkan pemenang bedak arab.Maaf di pinta sebab lambat umumkan pemenang

Ok pemenang pertama adalah 


Pemenang bertuah seterusnya


dan pemenang bertuah yang terakhir


Senarai peserta blh BOLEH KLIK SINI YE.. Tahniah dan sila tinggalkan adress anda di syieladbeauty@gmail.com


TAHNIAH!TAHNIAH DAN TAHNIAH.Terima kasih buat semua yang sudi join Mini GA ini..Syukur alhamdulillah.terlepas sudah beban di bahu

** sedikit iklan ye.. bedak arab RM 45sm.RM50 ss.Free kokuryu beauty span dan juga pos ^_^

Senarai Peserta Mini GA2

Assalamualaikum

Maaf sangat kerana lambat keluarkan senarai peserta.. sila cek no anda ye.. mana tau bertuah nanti.. saya akan cuba umumkan pemenang dalam masa terdekat

1.                               http://www.opzzpinky.my/2013/04/mini-ga-2.html

2.                               http://jassnani.blogspot.com/2013/04/mini-ga-bedak-arab-by-syiela.html

3.                               http://vipdreamland.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

4.                               http://jelezkah.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

5.                               http://lalazarryn.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

6.                               http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

7.                               http://imaniiwani-myprincess.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

8.                               http://www.geeazielove4eva.my/2013/04/mini-ga-2.html

9.                               http://shilazizi.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

10.                           http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

11.                           http://anakenciksalamat.blogspot.com/2013/04/mini-ga-bedak-arab.html

12.                           http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2-by-syiela.html

13.                           http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

14.                           http://blogmenang.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

15.                           http://www.fatindiana.com/2013/04/mini-ga-2.html

16.                           http://nuraribahizni.blogspot.com/2013/04/syeila-mini-ga-2.html

17.                           http://www.jueazrin.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

18.                           http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

19.                           http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

20.                           http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

21.                           http://cikaydashafiqa.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

22.                           http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/04/mini-ga-by-shiela.html

23.                           http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

24.                           http://cayangmeowmeow.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

25.                           http://syazrim.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

26.                           http://akuinginmenang.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

27.                           http://i-ezzaen.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

28.                           http://the-peace-seeker.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

29.                           http://yangbaik-biz.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2-by-syiela.html

30.                           http://thekipaslipaslups.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

31.                           http://sabghina.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

32.                           http://asyikin-ga.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

33.                           http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

34.                           http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

35.                           http://www.aisyahhumaira.com/2013/04/mini-ga-2.html

36.                           http://akucintakantuhanku.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

37.                           http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/04/mini-ga-bedak-arab-by-syiela.html

38.                           http://nadsol5.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

39.                           http://aliyahussin.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

40.                           http://gilapotato.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

41.                           http://umikasum.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

42.                           http://wawarosli.blogspot.com/2013/04/mini-ga-by-syiela.html

43.                           http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

44.                           http://alvas-87-contest.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

45.                           http://sisepet-kinderbueno.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

46.                           http://ohthrillers.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

47.                           http://www.qaleshyaumairah.com/2013/04/mini-give-away-by-syiela.html

48.                           http://aininatasya08.blogspot.com/2013/04/mini-give-away-by-syiela.html

49.                           http://miaduniaku.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

50.                           http://www.kisahemasputih.com/2013/04/mini-give-away-by-syiela.html

51.                           http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2-by-syiela.html

52.                           http://shaheiraismail.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

53.                           http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
54.                           http://imasukajoincontest.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2-by-syiela.html
55.                           http://thesitesaya.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
56.                           http://liyanaadilla.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
57.                           http://thedreamgoddess.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2-by-syiela.html
58.                           http://nurmaira95.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
59.                           http://dayahzul92.blogspot.com/2013/04/mini-ga-by-syiela.html
60.                           http://armifdesign.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
61.                           http://inasazali.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2_20.html
62.                           http://www.nabilabiela.com/2013/04/mini-ga-2.html
63.                           http://syimanakhadiah.blogspot.com/2013/04/mini-ga-bedak-arab-by-syiela.html
64.                           http://good-night-little-star.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
65.                           http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
66.                           http://www.cahayapermata.my/2013/04/mini-ga-2.html
67.                           http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
68.                           http://lunaswift.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
69.                           http://www.madrasahkehidupan.com/2013/04/mini-ga-bedak-arab.html
70.                           http://aqilahviolet.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
71.                           http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
72.                           http://www.ckod-ckodok.my/2013/04/mini-ga-2.html
73.                           http://qishashop.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
74.                           http://qishashop.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
75.                           http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
76.                           http://qishashop.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
77.                           http://mutiaradilautan.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-bedak-arab-by-syiela.html
78.                           http://www.ainizakaria.my/2013/04/mini-ga-2.html
79.                           http://nurainothman.blogspot.com/2013/04/mini-ga-by-shiela.html
80.                           http://mizzkeyna.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
81.                           http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/mini-ga-2.html
82.                           http://miszh0neyz.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
83.                           http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/mini-ga-2.html
84.                           http://lunaswift.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
85.                           http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
86.                           http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
87.                           http://zitaomar.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
88.                           http://miralela.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
89.                           http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/04/mini-ga-bedak-arab-by-syiela.html
90.                           http://qieladuo.blogspot.com/2013/04/mini-ga-bedak-arab-by-syiela.html
91.                           http://whisperofcinta.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
92.                           http://rabiaeiyah.blogspot.com/2013/04/mini-ga-bedak-arab-syiela.html
93.                           http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=6590500877763016541#allposts     penyertaan di batalkan
94.                           http://unguyangmerah.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2-bedak-arab-wooo.html
95.                           http://cheerymessy.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
96.                           http://yoya-makan.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html?m=1
97.                           http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
98.                           http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
99.                           http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
1          100.                        http://neynaproperty.blogspot.com/2013/04/mini-ga-bedak-arab-by-shiela.html
101.                        http://zaliakitty.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2-click-banner-to-join.html
102.                        http://mimifaziana.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
103.                        http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2-by-syiela.html
104.                        http://syierajoingiveaway.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
105.                        http://supernaddyss.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
106.                        http://www.duniashida.com/2013/04/mini-ga-2.html
107.                        http://nostra-fabula.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
108.                        http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
109.                        http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
110.                        http://iweaiyraa.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
111.                        http://summerkisseswinterrain.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
112.                        http://adismagicword.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2-by-syiela.html
113.                        http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2_23.html
114.                        http://intanberliangacontest.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
115.                        http://sukahatiecha.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
116.                        http://alia-manis.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
117.                        http://diarihatiku247.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
118.                        http://nonasani.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
119.                        http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
120.                        http://mylovely-fieda.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
121.                        http://www.jaakechik.com/2013/04/mini-ga-2-by-syiela.html
122.                        http://segalaluahanhati.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
123.                        http://pink-sparkle-pixie-dust.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2_24.html
124.                        http://herba-tihara.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
125.                        http://alwanijohari.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
126.                        http://asmaput3.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
127.                        http://jaajahatga.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
129.                        http://izad-mohd.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
130.                        http://masyaamiraaimie.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
131.                        http://seindahcerita.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
132.                        http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
133.                        http://amar-ga.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
134.                        http://lobaksusue.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
135.                        http://akusentuhatimu.blogspot.com/2013/04/mini-ga-bedak-arab.html
136.                        http://dielacraft.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html
137.                        http://alfian-700.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

3 pemenang bedak arab 50g di cari.. moga anda salah sorang yang bertuah nanti



GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE