Bantuan Diperlukan Segera!!

Assalamualaikum

Adik Muhammad memerlukan mesin oksigen dan mesin suction... kos dianggarkan RM7500.00






Bantuan boleh di hulurkan ke akaun
maybank : 1020 5533 3751
nama : Juhana Halimah Johari (ibu adik Muhammad)
tel : 019 480 0258 (better sms/whatsapp) kerana ibunya berada sepanjang masa di samping Muhammad. (Hospital Sultan Abdul Halim, sungai petani)


terima kasih atas segala sumbangan anda.Moga Allah merahmati kalian.. Mohon rakan blogger sebarkan bagi mempercepatkan tujuan pengempulan dana... TQ..TQ..TQ


BEDAK SEJUK TANAKA TATE BY D.E.A

assalamualaikum

Produk terbaru di wall  SYIELAD'BEAUTY  .


HARGA YANG SANGAT BERBALOI . KESAN YANG SANGAT MANTAP


Bedak Tate by D.E.A (Danish Emphire Association) diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:



- Kecutkan jerawat

- Haluskan kulit

- Cerahkan kulit

- Hilangkan jeragat

- Lembutkan kulit

- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka

- Pelindung cahaya matahari

- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan

- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Cara Guna Bedak Tanaka

 Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka. Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn ari dan sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..







Raya dah nak dekat.. jom cantikkan diri :)

Testimoni bedak tanaka








Best tau pakai bedak ni.. ni syiela tepek tebal.. rasa cool je.. suka sangat...syiela pakai yang bau limau.. hahhaha fresh je rasa muka lepas basuh tu.. masa pakai tu terasa macam beribu ribu lemon di muka :)


Ada yang dakwa tanaka ni tak selamat tak berdaftar... jangan ragu2 mai tengok sini..selamat dan di luluskan oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan.. 

bedak ni memang selamat dan boleh guna tanpa ragu ragu dan juga ada HALAL dari majlis agama islam Myanmar..

So tanpa ragu ragu boleh la order ye :)



tak suka bau lemon boleh try bau lain :)


krim - bau kayu asli tanaka
pink - bau rose
putih - bau melur
Hijau - bau lemon
kuning - bau bunga kenanga



sms / whatsapp 012 4003624

Gelagat Dable H



ANAK ANDA KURANG SELERA MAKAN?SELALU DEMAM?

RISAU ANAK ANDA KURANG SELERA MAKAN?SELALU DEMAM?

✭✭ DAPATKAN MEALSHAKE SHAKLEE

Manfaat Mealshake Shaklee
---------------------------------
>> Anak lebih cergas dan cerdas
>> Anak menjadi lebih fokus dan bertenaga
>> Masalah selera makan dapat diatasi
>> Penyakit asma atau lelah yang dihidapi anak juga semakin pulih
>> Sembelit yang biasa berlaku juga dapat diselesaikan
>> Anak tidak mudah terkena penyakit
>> Menurunkan berat badan anak obesiti
>> Memudarkan kesan parut terkena api dan sebagainya
>> Berat badan bertambah bagi anak yang terlampau kurus

MEALSHAKE JUGA SESUAI UNTUK

 sesuai untuk kaum ibu yang mengandung & menyusu
sesuai untuk kaum bapa yang sering rasa keletihan akibat stress kerja di pejabat
 sesuai untuk golongan dewasa yang tidak suka telan pil multivitamin
 sesuai untuk para pelajar yang bakal menghadapi peperiksaan
 sesuai untuk muslimin dan muslimat sebagai persediaan untuk kekal bertenaga di bulan Ramadhan.
sesuai untuk individu yang sentiasa busy di waktu pagi, ia merupakan breakfast yang enak di bancuh bersama cold fresh milk .




*** Secawan susu panas + 1 sudu mealshake + secubit serbuk kunyit buleh melegakan sakit tekak dan batuk !

Anda nak cuba ?

Berminat sms / whatsapp 012 4003624

ID Shaklee : 922692



GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE